IKIGAI(Hep meşgul kalarak mutlu olma)

Hayirli geceler Ben buraya fotograf atamiyorum nasil atiliyor acaba?
Uygulamadan girince yuklenmiyor ama normal internet tarayıcısından girince yüklenebiliyor
Yarin instagrama gun boyu girmeyip aksam 7den sonra girmeyi dusunuyorum, bu düşündüğüm bir seydi hep unutuyordum, siz vesile oldunuz simdi
Hadi bakalım akşam bekliyoruz o zaman

Maaşallah karşılıklı oldu o teşvikler inan ben de teşekkür ederim

Reactions: H M
Foresti biliyorum, sadece tüm çalışmalarım telefonla olduğu için işime yaramıyor. Telefonun kendi uygulaması harikaymış. Az önce vatsap konuşmamı yarıda kesti resmen Ne kadar teşekkür etsem az.

Foresti biliyorum, sadece tüm çalışmalarım telefonla olduğu için işime yaramıyor. Telefonun kendi uygulaması harikaymış. Az önce vatsap konuşmamı yarıda kesti resmen Ne kadar teşekkür etsem az.
Bende de instagramda keşfet kısmına geçip de birbirinden alakasız videoları peş peşe izleme olayı bitti kısıtlama koyunca gereksiz şeylere bakmama yönünde teşvik etti beni iyi oldu yani.

Ben foresti sevdim ya sürekli olmuyor ama genelde kısıtlama yapabildim
Spor yaparken filan mecbur tele bakıyorum prgrama onlarda uygulanmıyor

Bugün verici gecti diyebilirim

Bugün ısınma gerinme egzersizi
Tüm vücut , basen üst bölge esneme 3ncu asamadayim.yuruyusum devam ediyor 10 bin hedef veya üstü
Sabah erkenden evin işini ,okuyacaklarimi kademeli olarak yaptım ,
Atıştırma yapmadım oruç takibimi yapıyorum
2nci ogunumu de yemiş bulundum az önce
Biraz başka şeyler yapacağım

Ben foresti sevdim ya sürekli olmuyor ama genelde kısıtlama yapabildim
Spor yaparken filan mecbur tele bakıyorum prgrama onlarda uygulanmıyor
Aynen, öğrencilik dönemimde çok işime yaradı. Ama şimdi online-dersiydi, haberiydi derken önemli işlerimi telefonla hallediyorum. Uygulama kısıtlamaları güzel fikirmiş. Nasıl kaçırmışım ben bu bilgiyi

Dün gece Sakkaranın Sırları isimli bi belgesel izledim
Aslında haftada 1 gün bir belgesel şeklinde hedef koyabilirim diye düşündüm Bugün ise Leslie videolarından 30 dk lık bi tanesini seçip yaptım dışarı çıkamadığım için.
Kitap okudum(100 sayfadan fazla) son 50 sayfam kaldı.
Akşam yemeği hazırlığı, mutfak toplama falan geçti öyle.
Bol su içmeye de dikkat ediyorum bu arada bu da önemli benim için.
Ilerleyen saatte tekrar girip uygulamaları kullandığım süreyi paylaşırım inşallah
Şimdilik hayırlı akşamlar

Tamam, yarın pazar. Küçücük bir plan yapayım.

🏖Sabah kalkınca biraz kitap okumayı deneyeceyim(uzun süre oldu okumayalı)

🏖Ev işi yemek rutinleri

🏖Ödev hazırlamam lazım ve derslere hazırlanmalıyım

🏖Online kursdan bir şey öğrenmek (zaman kalırsa)

Birde plansız işler çıkınca çabuk moralim bozuluyor. Aylarca kendi haline bırakıyorum her şeyi. Önerisi olan olursa bu konuda sevinirim.

Plana çok anlam yüklemeden yapmaya çalışın.
Yani yarına ödev hazırlama planı kurdunuz tamam güzel ama bir şeyler cıktı ve istediğiniz gibi geçmedi gününüz bu hayata küstürmemeli sizi, diğer güne biraz daha fazla vakit ayırarak ödevi tamamlamaya çalışırsınız böyle telkin edin kendinizi.
Plan yapıyor olmanız bile hedefe ulaşmak istediğinizi gösterir nihayetinde, her şeyin her zaman istediğimiz gibi gitmeyeceğini bilip her zaman bi telafi yolu ararsak rahat ederiz bence

Eveeeet
Instagram sürem bitti(1 saat kota)
Kadınlar kulübü 10 dk kaldı(1 saat kota)
Whatsapp 27 dk kullanmışım sadece(2 saat kota)
Adım hedefi için az önce ev içinde yürüyüş yaptım
Biraz daha kitap okur yatarım diye düşünüyorum bakalım
Hayırlı geceler herkese

Qaliba "ilham perilerime" çok fazla önem veriyorum. Zorlama iş yaptığımda asla doğru dürüst sonuç almam. Daima hevesimi artıracak şeyler bulmak zorundayım, bu da hayat şartlarında kolay değil. Sizlerden güç bulurum artık)))

Bende whatsapp kotamı doldurdum. Birde kotadolunca programın kitlenmesi güzel oldu)))

Belki küçük adım, ama haftalar sonra gece kremimi kullandım, ki 1 gün bile aksatınca etkisi sıfırlanıyor.
İkigai kitabını buldum. Onu göz atarım artık uyuyana kadar.

Hayirli gecelerr Bugun erken kalkamadigim icin yapacagim seyleri uzunn vakitler ayirarak yapamadim, ancak azar azar da olsa buyuk cogunluguna uydum sayilir planimin
Sabah ilk 1 saat telefonla ilgilenmedim ,gun icinde aksam 7'ye kadar instagrama girmedim ( o kadar aliskanlik olmus ki birkac defa girecektim hemen ciktim) . Konu sahibi arkadasima da, bu konuyu yorumlari ile destekleyen motive olmamizi saglayan herkese de tesekkur ediyorum sagolun varolun

Zaten çoğu şeyi alışkanlıktan yapıyoruz gerçekten ihtiyaç olduğundan değil. 7 ye kadar girmeden durabilmişsiniz mesela. Hiçbir amaç olmaksızın saatlerce takılıyoruz video ve fotoğraflar içinde kayboluyoruz. Biraz da bunu önlemek amaç
Maaşallah ağaçlara bakılırsa verimli bir gün olmuş
Rica ederim güzel bir şeylere vesile oluyoruz karşılıklı birbirimizi motive ederek hepiniz sağ olun

Her zaman
Kitapta sizin de beğendiğiniz yerler olursa konuya eklemek istediğiniz yeni şeyler olursa paylaşabilirsiniz. Bakım rutinleri de önemli aslında elimizden geldiği kadar yapmak lazım iyi yapmışsınız

Bizdede olsa o program yüklenebiliyor mu?
Ben forestle ilerliyorum şimdilik bakalım.
Haklısın telefonla ilgilenince mecbur iş oluyor..

Bugün sabah kalkar kalkmaz kahvaltı hazırladım
Ütü yaptım
Mutfağı toparladim, buzdolabını sildim evi toparladim
Sonra dışarı yuruyusumu yaptım 2 saat
Gelince de okuyavaklarimi okudum hemen
Kitabimi,Kuranı tesbihleri tamamladım.
Sonra egzersiz yaptım.
Nefes egzersizlerimide yaptım.
Kk girip 15 dakika içinde çıkmaya çalışıyorum.
Yemegi yaptim vakit sorumluluklari vs.. derken
Yine yürüdüm biraz daha,
Şimdi yine birşeyler okuyacağım
Oruç takibim haricinde atıştırma hiç yapmadım
Sabah 7 de kahvaltımı yaptım
Geri 2 de yemek yedim ve bitti bugünün yemeği geriye bolbol su ve dinlenmek
Akşam çayı ve biraz başka kitab okuyacağım.
Egzersizde vs telden baktığım için kuramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…