- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
- Konu Sahibi WunderLost
Bende deneyeceğim bunu inşallahGün sonunda telefondan ne kadar ayri kaldiginizi, çalıştığınız odaklandiginiz vs.ne icin tuttu iseniz o sureyi görebilirsiniz cok motive edici oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende deneyeceğim bunu inşallahGün sonunda telefondan ne kadar ayri kaldiginizi, çalıştığınız odaklandiginiz vs.ne icin tuttu iseniz o sureyi görebilirsiniz cok motive edici oluyor
Uygulamadan girince yuklenmiyor ama normal internet tarayıcısından girince yüklenebiliyorHayirli geceler Ben buraya fotograf atamiyorum nasil atiliyor acaba?
Hadi bakalım akşam bekliyoruz o zamanYarin instagrama gun boyu girmeyip aksam 7den sonra girmeyi dusunuyorum, bu düşündüğüm bir seydi hep unutuyordum, siz vesile oldunuz simdi
Maaşallah karşılıklı oldu o teşvikler inan ben de teşekkür ederimMerhabalar
Ben dün biraz karışık geçti :)
Sabah yapmam gerekenleri yine yaptım
Okumalar vs
Egzersizlerim yuruyuşum.
Evi derledim topladım
Zamanın sonrası mechule uğradı biraz
Kk da dün akşam fazla takıldım. Onun harici TV vs bakmadim
Dün açlık durumum gece hariç 13 saatti yani 13 saat boyunca hiç atistirmadim ogunlerimi azaltarak yiyip kalktım.
Dün kokoloji kitabında biraz ruh sağlığımla ilgili değerlendirmeler yaptım sorular soruyor cevapları psikolojik terimle açıklıyor.. devam etmek gerek tam anlamam için.
9 bin adım 4 kademeli egzersiz
2 kitab
Ev işleri diğer yaptığım şeylerle günümü bitirdim
Bu yukardaki uygulamayı indiricegim bende kota olayını..
WunderLost bana teşvik oldu konun sağol canım
Foresti biliyorum, sadece tüm çalışmalarım telefonla olduğu için işime yaramıyor. Telefonun kendi uygulaması harikaymış. Az önce vatsap konuşmamı yarıda kesti resmen Ne kadar teşekkür etsem az.Merhaba hoş geldiniz
Yukarda pembe4044 Forest adında bi uygulamadan bahsetmiş ona bakabilirsiniz
Ben telefonumda ayarlar menüsünde dijital sağlık ve ebeveyn denetimi kısmından yapıyorum sık kullandığım uygulamalara günlük kota koyuyorum(1 saat, 2 saat gibi) o süreyi aşınca kullandırtmıyor
Kitabın yazarı Hector Garcia olarak geçiyor
Hedeflerinizi yazıp gün sonu kendi değerlendirmenizi yazarak kendinizi teşvik edebilirsiniz burada
Bende de instagramda keşfet kısmına geçip de birbirinden alakasız videoları peş peşe izleme olayı bitti kısıtlama koyunca gereksiz şeylere bakmama yönünde teşvik etti beni iyi oldu yani.Foresti biliyorum, sadece tüm çalışmalarım telefonla olduğu için işime yaramıyor. Telefonun kendi uygulaması harikaymış. Az önce vatsap konuşmamı yarıda kesti resmen Ne kadar teşekkür etsem az.
Ben foresti sevdim ya sürekli olmuyor ama genelde kısıtlama yapabildimForesti biliyorum, sadece tüm çalışmalarım telefonla olduğu için işime yaramıyor. Telefonun kendi uygulaması harikaymış. Az önce vatsap konuşmamı yarıda kesti resmen Ne kadar teşekkür etsem az.
Aynen, öğrencilik dönemimde çok işime yaradı. Ama şimdi online-dersiydi, haberiydi derken önemli işlerimi telefonla hallediyorum. Uygulama kısıtlamaları güzel fikirmiş. Nasıl kaçırmışım ben bu bilgiyiBen foresti sevdim ya sürekli olmuyor ama genelde kısıtlama yapabildim
Spor yaparken filan mecbur tele bakıyorum prgrama onlarda uygulanmıyor
Plana çok anlam yüklemeden yapmaya çalışın.Tamam, yarın pazar. Küçücük bir plan yapayım.
🏖Sabah kalkınca biraz kitap okumayı deneyeceyim(uzun süre oldu okumayalı)
🏖Ev işi yemek rutinleri
🏖Ödev hazırlamam lazım ve derslere hazırlanmalıyım
🏖Online kursdan bir şey öğrenmek (zaman kalırsa)
Birde plansız işler çıkınca çabuk moralim bozuluyor. Aylarca kendi haline bırakıyorum her şeyi. Önerisi olan olursa bu konuda sevinirim.
Qaliba "ilham perilerime" çok fazla önem veriyorum. Zorlama iş yaptığımda asla doğru dürüst sonuç almam. Daima hevesimi artıracak şeyler bulmak zorundayım, bu da hayat şartlarında kolay değil. Sizlerden güç bulurum artık)))Plana çok anlam yüklemeden yapmaya çalışın.
Yani yarına ödev hazırlama planı kurdunuz tamam güzel ama bir şeyler cıktı ve istediğiniz gibi geçmedi gününüz bu hayata küstürmemeli sizi, diğer güne biraz daha fazla vakit ayırarak ödevi tamamlamaya çalışırsınız böyle telkin edin kendinizi.
Plan yapıyor olmanız bile hedefe ulaşmak istediğinizi gösterir nihayetinde, her şeyin her zaman istediğimiz gibi gitmeyeceğini bilip her zaman bi telafi yolu ararsak rahat ederiz bence
Zaten çoğu şeyi alışkanlıktan yapıyoruz gerçekten ihtiyaç olduğundan değil. 7 ye kadar girmeden durabilmişsiniz mesela. Hiçbir amaç olmaksızın saatlerce takılıyoruz video ve fotoğraflar içinde kayboluyoruz. Biraz da bunu önlemek amaçHayirli gecelerr Bugun erken kalkamadigim icin yapacagim seyleri uzunn vakitler ayirarak yapamadim, ancak azar azar da olsa buyuk cogunluguna uydum sayilir planimin
Sabah ilk 1 saat telefonla ilgilenmedim ,gun icinde aksam 7'ye kadar instagrama girmedim ( o kadar aliskanlik olmus ki birkac defa girecektim hemen ciktim) . Konu sahibi arkadasima da, bu konuyu yorumlari ile destekleyen motive olmamizi saglayan herkese de tesekkur ediyorum sagolun varolun
Her zamanQaliba "ilham perilerime" çok fazla önem veriyorum. Zorlama iş yaptığımda asla doğru dürüst sonuç almam. Daima hevesimi artıracak şeyler bulmak zorundayım, bu da hayat şartlarında kolay değil. Sizlerden güç bulurum artık)))
Kitapta sizin de beğendiğiniz yerler olursa konuya eklemek istediğiniz yeni şeyler olursa paylaşabilirsiniz. Bakım rutinleri de önemli aslında elimizden geldiği kadar yapmak lazım iyi yapmışsınızBende whatsapp kotamı doldurdum. Birde kotadolunca programın kitlenmesi güzel oldu)))
Belki küçük adım, ama haftalar sonra gece kremimi kullandım, ki 1 gün bile aksatınca etkisi sıfırlanıyor.
İkigai kitabını buldum. Onu göz atarım artık uyuyana kadar.
Bizdede olsa o program yüklenebiliyor mu?Aynen, öğrencilik dönemimde çok işime yaradı. Ama şimdi online-dersiydi, haberiydi derken önemli işlerimi telefonla hallediyorum. Uygulama kısıtlamaları güzel fikirmiş. Nasıl kaçırmışım ben bu bilgiyi