- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
- Konu Sahibi WunderLost
Aslinda her gun giriyordum bir ara ama yine de gelmiyordu telefon ayarlarindan sanirimGeliyor eğer takip etmessen bı sure gelmiyor.
Arada girsen konuya iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda her gun giriyordum bir ara ama yine de gelmiyordu telefon ayarlarindan sanirimGeliyor eğer takip etmessen bı sure gelmiyor.
Arada girsen konuya iyi olur
Kötü birşey oldu sandımYok iyiyim cok sukur bir yerde gormustum cok hosuma gitti nefis muhasabesi ve anı yasamak ertelememek adina kendime not niteliğinde. Ama oyle anlasilacagini tahmin etmem lazimdi aslinda, cok tesekkur ederim dusundugunuz icin
Ne mutlu bana o zaman vallahi çok sevindim duygularınızaYaa ama bu konu basligi cok hos olmuş bayildimm Kitabi cok duydum okumak nasip olmamisti. Hep mesgul kalarak mutlu olmak mii en bi sevdiğimm Yatarken ve kalkarken telefona bakmamak cok hosuma gitti, ne zamandir istedigim ancak yapamadığım bir sey, sizinle birlikte insallah basarabilirim. Oruc, az yeme meselesi de çok guzel bunlar benim hep istedigim seylerdi, zaten borclarim da var . Kisacasi konuyu okurken gozlerimden kalpler cikti icim pir pir oldu
Benm heryerim fena çalışmış cizliyor ,:))
Bugün üst bölge esneme ekledim programıma şuan açlık sürenin bitmeisni bekliyorum yemek yiyeceğim
Rica ederim canim harekette bereket var bak bulaşıyor :))
Kesinlikle bırakma istikrarlı ol kararlarinda mesela az yürü bazen ama mutlaka 5 bin altına düşme mutlaka yaparsin
Silinemiyor diye biliyorum ben ama adminlerden birine yazabilirsin belki silebiliyorlardirDurum nasil siliniyor
Bekleriz efendim her zaman açık kapılarYa ben buraya geleyim bi ara ya tam benlikmis
3lu kitap seti bu sanırım sipariş edip krndim de okuyayim fiyati uygunmuş bayaBekleriz efendim her zaman açık kapılar
Hayırlı akşamlar çok güzel bi uygulamaymış gün sonunda ağacınız ne durumda buraya da yazabilirsinizHayirli aksamlar. Forest adinda bir uygulama var belki duymussunuzdur. Bir verimlilik uygulaması ,ben ders calisacagim ya da telefonumun beni mesgul etmesini istemedigim bir seylere odaklanacagimda hep onu kullaniyorum son zamanlarda
Uygulama soyle: En az 10dk olmak kaydi ile sure belirliyorsunuz ve o sure zarfinda telefona dokunmamaniz gerekiyor, yoksa agaciniz kuruyor. Yapmak istediklerinizi bu sekilde gun boyu odaklanmaya devam ederek tamamlayabiliyorsunuz
Merhaba hoş geldinizİlham perilerimi kaybettiğim bu günlerde ne güzel oldu bu konuyu bulmam Teşekkür ederim.
Normalde hep plan yapıp uygulayamayan biriyim. Hevesim çok çabuk kırılıyor.
Soruralım var
1)Programlara uygulama kotasını koyacak bir uygulama var mı?
2) Kitabın yazarı kim?