- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
Sana özendim yürüyüşe çıktım şimdi hem de markete uğriycam iyiyim çok şükürWunderLost sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana özendim yürüyüşe çıktım şimdi hem de markete uğriycam iyiyim çok şükürWunderLost sen nasilsin
Çok iyi yapmışsın yürümeye alışınca birakamiyor insan 10 bin adım yaptım dışarda şükür.Sana özendim yürüyüşe çıktım şimdi hem de markete uğriycam iyiyim çok şükür Eki Görüntüle 2723712
Ben normal oruç tutarken de kullanıyorum o programı aralarda atistirmami midemi sürekli yormamami sağlıyorBu egzersiz programına ben de bir bakayım yürüyüş yapamadığım zamanlarda ona başvurabilirim
Aralıklı oruç da faydalıymış denemedim hiç sen deneyimlerini paylaş benimle inşallah
İnan pek yürüyesim yoktu senin foto vesile oldu teşekkür ederim
Günaydın hayırlı cumalaarGünaydın Hayırlı cumalar
Dün güzel gecti benim için.
Sabah okuyacaklarimi okudum
kitabımı tesbihlerimi vs
20 sayfa kitap okudum bu arada
Daha sonra egzersizlerim ( 3 kademeli)
Daha sonra yürüyüşe çıktım 10 bin adım tamamladım
Eve geldim işlerimi yaptım vakit sorumluluklarını yaptım
Yemek yaptım bikac isim daha vardı onlari hallettim.
Akşam yorulmusum uzandim çay içtim gün bitti benim için.
Dün sürekli atistirmadim oruç takibi program ile motive oldum hemen.
15 saat toplam birşey yemeden durabildim.
2 öğün olarak yedim bugünde devam inşallah
Şimdi cikiyorum öğlen görüşmek üzere
Benm heryerim fena çalışmış cizliyor ,:))Eki Görüntüle 2724361
Hatta benim için büyük ınsanlık için küçük bir adım basit düzeyde egzersizimi tamamladım, baya da ter attım kısacık yapmış olsam da
Rica ederim canim harekette bereket var bak bulaşıyor :))Günaydın hayırlı cumalaar
Maaşallah oldukça verimli geçmiş, ben de egzersiz programi indirdim hava kapalı bugün, belki onlardan yaparım evde beni güzel şeylere teşvik ediyorsun hareket konusunda çok teşekkür ederim
Geliyor eğer takip etmessen bı sure gelmiyor.Yalniz bir sey soylemek istiyorum kadinlsr kulubu forumu kullanmak pek pratik degil benim icin , uygulamayi indirdim yine de.istedigim gibi olmadi, bildirimler falan gelmiyor acmadikca. Sizde de oyle mi?
Gerinme egzersizleriHangi egzersiz uygulamasini kullaniyorsunuz