- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
GöreceğizŞimdi biz herşeye sanat gözüyle bakıyoruz felan haggdhjfb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GöreceğizŞimdi biz herşeye sanat gözüyle bakıyoruz felan haggdhjfb.
Rengi çok hoşmuş yaa.Biraz başım ağrıyor uzandım.
Bu minnoş da geldi yanıma uyuyor.
Çok sevimli değil mi?
Eki Görüntüle 2781062
Sanırım çocukken bir travmam oldu yoksa bu kuşlar çok tatlı, genel olarak kedi köpek balıktan bile korkarım dokunamam meselaAma bundan korkulur mu?
Eki Görüntüle 2781063
Çocukluğuna inelim o zaman.Sanırım çocukken bir travmam oldu yoksa bu kuşlar çok tatlı, genel olarak kedi köpek balıktan bile korkarım dokunamam mesela
Evet böyle elinde tutup gel dokun bi şey olmaz falan diye kademeli yaklaştırmaya çalışan oluyor beni ama yok yani aşamıyorum korkumu, yine de hayvan sevgisi bir başka bence ilerde çocuklarım olursa hiç korkmasinlar o duyguyu tatsinlar isterim belki ben de o vesile ile aşarımÇocukluğuna inelim o zaman.
Ay şaka bir yana.
Evet korkan yaklasamiyor zorlamamak lazım.
En hazzetmedigim şey de budur.
Bu sevimli, minicik şeyden korkulur mu tavridir.
İnsanın elinde olan bir şey değil sonuçta.
Ben alırken eşim ya da çocuklardan çok korkan biri olsaydı almazdım kesinlikle.
Saygı duymak lazım.
Çok tatlı kuşları çok severim masallahBiraz başım ağrıyor uzandım.
Bu minnoş da geldi yanıma uyuyor.
Çok sevimli değil mi?
Eki Görüntüle 2781062
Kesinlikle çocuklar için süper.Evet böyle elinde tutup gel dokun bi şey olmaz falan diye kademeli yaklaştırmaya çalışan oluyor beni ama yok yani aşamıyorum korkumu, yine de hayvan sevgisi bir başka bence ilerde çocuklarım olursa hiç korkmasinlar o duyguyu tatsinlar isterim belki ben de o vesile ile aşarım
Aaa çok tatlıymıs ama yaaKesinlikle çocuklar için süper.
Hele ki bu dönemde çocuklara çok iyi geldi.
Bizim ki biraz kedimsi davranıyor.
Kuş oldugunu unutuyor bazen.
Çocuklarla oynuyor resmen.
Yanında kimse yoksa odalarda bizi arıyor.
Değişik.
ay çok güldüm keşke öyle olsaydı ama inan değil en kısa zamanda çizip atacağım söz
Aaa çok sevindim bakalım sende nasıl bir etki bırakacak bitirince bekliyorum düşüncelerini
Efenim ben ya kendimle veya Allah ile konusurum yazarken.
Yumuş yumuştur o şimdi, sevesim geldiAma bundan korkulur mu?
Eki Görüntüle 2781063
Evet teknoloji tembelleştirdi bazı konularda bizi, ben de arada kalemi alır deftere yazarım bir şeyler, günlük gibi her gün yazmasam da yıllık ajandam olur önemli gün ve olayları not eder ara ara genel hislerimi yazarım rahatlatıyor.Efenim ben ya kendimle veya Allah ile konusurum yazarken.
Başka türlüsüne yetenegim yok
Coook eskiden, güççükken günlük tutardım.
Simdilerde, bazen nete girmek, yazmaktan daha tatlı geldi, üşendim yazmaya, nette forumda kafa dağıttım.
Şu sıralar boyama rahatlatacak beni gibime geliyor, hatta kizimin boyama kitabından resimler boyadim izin alarak Eh biraz rahatladım.
Örgü örüyorum senin gibi. Forumda konu var, oraya foto atacağım, hâlâ yapamadim:) Yanlış örersem stres ve sinir oluyorum tabii:)
Ben de her gun yazcam diye ugrasmam, ajandalara önemli bir sey yaşadığım günler karalarım. Cümlelerim devriktir, bazen güzel benzetmeler yaparim gibi gibi ama iyi olduğum söylenemez, maksat, rahatlamak.Evet teknoloji tembelleştirdi bazı konularda bizi, ben de arada kalemi alır deftere yazarım bir şeyler, günlük gibi her gün yazmasam da yıllık ajandam olur önemli gün ve olayları not eder ara ara genel hislerimi yazarım rahatlatıyor.
Hadi bakalım ne örüyorsun peki, bende de bi bebek yeleği var şu an bitiremedim bi türlü