- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalemimle buluştum derken resim için kastetmiştim.
Aaa buraya da atın çizimleriniziKalemimle buluştum derken resim için kastetmiştim.
Ama bunu yazinca şimdi içim cız etti.
Eskiden şiir ve deneme çok yazardım.
Eskiden, coook eskiden.
Tamamdiklarimi atayım inşaallah.Aaa buraya da atın çizimlerinizi
Yine yazarsınız ilham gelir belli olmaz ben de severim bir şeyler yazmayı ama bu ara kafamda cümleler çarpık vaziyette sıraya koyup kaleme dökemiyorum
Benim çizim yeteneğim yok, olmasını isterdim ama, ahşap boyama falan yaparak alıyorum o fırça zevkini ben de
El uğraşı edinmek insanı kesinlikle rahatlatıyor. Ne olursa olsun.Benim çizim yeteneğim yok, olmasını isterdim ama, ahşap boyama falan yaparak alıyorum o fırça zevkini ben de
Wwwwwhiitee nasilsinnnn çizim arkadaşım
Boya çiz ne yaparsan yap insan rahatlıyor güzelimBenim çizim yeteneğim yok, olmasını isterdim ama, ahşap boyama falan yaparak alıyorum o fırça zevkini ben de
Kesinlikle örgü de bu konuda beni çok rahatlatıyor. İyi ki hobilerimiz varEl uğraşı edinmek insanı kesinlikle rahatlatıyor. Ne olursa olsun.
Ben resim çizmeyi de seviyorum da böyle ilkokul düzeyinde karikatürvari o da sayılır mıBoya çiz ne yaparsan yap insan rahatlıyor güzelim
İyiyim kardeş.Wwwwwhiitee nasilsinnnn çizim arkadaşım
Belki ressamlığın ilk adımını atacaksın nereden biliyorsun?Dur senin konuna çizim yapıp atacağım dalga geçeriz az H M
Atacağım resmi görünce de böyle düşünecek misiniz bakalım seni de etiketliycemBelki ressamlığın ilk adımını atacaksın nereden biliyorsun?
Şimdi biz herşeye sanat gözüyle bakıyoruz felan haggdhjfb.Atacağım resmi görünce de böyle düşünecek misiniz bakalım seni de etiketliycem
Yaa geçmiş olsun neyin var üzüldüm inşallah iyi olursun kısa zamanda canim benm inşallah iyi haberler olur bende bekliyorum çaresizce şuanİyiyim kardeş.
Bileğim, kolum tam geçmedi zorluyor.
Buraya yazmak bile zorluyor.
Teli elimde tutmuyorum.
Sen nasılsın?
İyi haberlerini bekliyorum.
At at senDur senin konuna çizim yapıp atacağım dalga geçeriz az H M
Evet cinali bile sanat bizeŞimdi biz herşeye sanat gözüyle bakıyoruz felan haggdhjfb.
Çok teşekkür ederim.Yaa geçmiş olsun neyin var üzüldüm inşallah iyi olursun kısa zamanda canim benm inşallah iyi haberler olur bende bekliyorum çaresizce şuan
Hayırlısı olsun inşallah.Yaa geçmiş olsun neyin var üzüldüm inşallah iyi olursun kısa zamanda canim benm inşallah iyi haberler olur bende bekliyorum çaresizce şuan