- 20 Eylül 2013
- 7.433
- 16.206
- 41
- Konu Sahibi WunderLost
Banlanmışsın cicim, kime ne yaptın? :) WunderLost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bölümün ne?Bugün AÖF kaydimi aktiflestirdim.
Kaç yıl geçti.
Bitireyim artık atılmadan.
Edebiyat 4.sinif.Bölümün ne?
Harika bölüm. Mâşâallah sana, Allah başarılı kılsınEdebiyat 4.sinif.
Hababam sınıfı gibi hissettim böyle yazınca.
Cook teşekkür ederim.Harika bölüm. Mâşâallah sana, Allah başarılı kılsın
Kızınla vakit geçirmek dışındakiler benim de yapmak istediğim şeyler ❤❤ geri dönüşüm için hassasiyetin takdir edilesi çok güzel1 haftadir tembellik yapiyordum.
Bugün güneşin doğma saatinde uyandim kalktım.
İyi bir gün gecirmek icin düzenli yapmak istediğim şeyler var; kızımla vakit gecirmek, kitap okumak, hadis okumak, tesbih cekmek, örgü örmek, kendime vakit ayırmak gibi.
Sabahtan biriken sohbetleri dinledim.
Simdi nete bakıp örgü örmekteyim.
Birazdan biriken cam geri dönüşümleri atip yürüyüş yapacağım.
Ne güzel maaşallah, ben de bu yıl YKS ye girip aşçılık okumak istiyorum bakalımBugün AÖF kaydimi aktiflestirdim.
Kaç yıl geçti.
Bitireyim artık atılmadan.
Bi banlanıp geldimm hemenCook teşekkür ederim.
Ev sahibi nerelerde acep?
Canlı dersler başladı, yeni bir okulda başladım ikinci döneme, eski okuluma göre katılım daha çok, dolu dolu işliyoruz dersleri çok şükür. Bir an önce yüz yüze eğitime de geçeriz insallah ❤
Kitap okumayı biraz savsakladım şubat bitmeden 2 kitap daha bitirmeyi hedefliyorum bakalım olur inşallah
Bu arada kandiliniz mübarek olsun hanımlaaaaar
clara S Sersebzi
Sınıf öğretmenliği çok teşekkür ederim
Kaçıncı yılın meslekte?Sınıf öğretmenliği çok teşekkür ederim
6.yılım, Urfa dayım 6 yıldır da. Çok teşekkür ederim inşallahKaçıncı yılın meslekte?
Allah muvaffak etsin
Deme be Ben oraya âşık olmustum... Seviyorsun degil mi Şanlıurfa'yı?6.yılım, Urfa dayım 6 yıldır da. Çok teşekkür ederim inşallah
Aaa ne güzel kaçıncı sınıf bu yıl?Sınıf öğretmenliği çok teşekkür ederim