- Konu Sahibi WunderLost
İki oğul, bir koca, bir de erkek kuş var.Merhaba, başlığa bu caps ile giriş yapmak istedim. Bu gün yeni hayat düzenimin ilk günü, dün gece Ikigai kitabımın siparişini vererek işe başladım. 31 Ekim Izmir depremini yaşadıktan sonra her an taşınabiliriz umuduyla yıkanmış halıları seremiyoruz, bu yüzden kalkar kalkmaz işim hemen süpürge tutmak oluyor. Sabah kahvaltısından önce bolca su içiyorum ve kahvaltıda abartmıyorum. Gün içerisinde bir sürahi su bitiriyorum ve içim dışım temizlenmiş gibi hissediyorum. (Psikolojikman galiba) daha sonra 25 sayfa kitap okudum, odamın raflarını temizledim ve fazlalık olan eşyaları kaldırdım (Minimalist yaşam ve gerekli şeylerin hemen elimin altında olması için) muhtemelen 1 saat sonra kahve içerim ve akşama doğru spor yaparım diyorum. Özellikle son 2 yıldır basen ve alt karından fazlalıklarım var. Bir de stressiz bir hayat için tavsiye alınan 109 yaşındaki teyze "Yulaf yedim, erkeklerden uzak durdum" demiş. Ben yulaf'a gelemem, ama erkek detoksu yapıyorum, herkese de tavsiye ediyorum.
Hepsini evden mi kovayim?
Ya da yulaf yiyeyim ben en iyisi.