- 22 Ağustos 2015
- 29.661
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.546
- 598
- Konu Sahibi WunderLost
-
Ohh maaşallah harekete devammBenim günüm epey yoğun geçiyor desem. Hep bı hareket halinde
Yani senin konunaa geldikten sora hareket çoğaldı sankiesim gündüz yok 5 gün, daha düzenli programla burdaym inşallah.
Merheba hoş geldinizBen de takip ediyorum konuyu.böyle şeyler okumak hoşuma ggidiyor.konunun başlığı da çok anlamlı.Gerçekten zamanı boşa geçirmek berbat bir şey.en çok huzurlu olduğum zamanlar çok çalışabildiğim zamanlardı.bomboş geçiyor ama maalesefen çok sevdiğim şey ders çalışmaktı onu bile yapamıyorum.inşallah toparlanabilirim ya o kadar çok şey birikmiş ki çalışmam gereken inanılmaz boşlamışım.yazdım buraya güzel enerjiler getirmesi umuduyla
Morvam nabiyorsun yahu senin topigi beraber açmıştıkKonun harika olmuş gelebildikçe takip edeceğim bakayım biraz :) Malum çok zor geçiyor zaman benim için vakaların artmasıyla ama mutlaka geleceğim buraya :)
Çok teşekkür ederim her zaman beklerim. Tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin sizlere, dikkatli olunKonun harika olmuş gelebildikçe takip edeceğim bakayım biraz :) Malum çok zor geçiyor zaman benim için vakaların artmasıyla ama mutlaka geleceğim buraya :)
iyiyim canımm sen nasılsın :)iş güçkoşturmaca...Morvam nabiyorsun yahu senin topigi beraber açmıştıkiyisindir inşallah
amin canım :)Çok teşekkür ederim her zaman beklerim. Tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin sizlere, dikkatli olun
Teşekkür ederim hoş buldum :) evet olumlu etkiliyor gerçekten :)Merheba hoş geldinizeksiklerin farkında olmak bile tamamlamak için bir gayrettir. Bu güzel bir adım olmuş sizin için. Hayat bizim ve dünyaya bir kere geliyoruz e malum zaman da oldukça hızlı ilerleyen bir şey fazla durup düşünmeden akışın içine girmek gerek elbet yolumuz açılır, hatalar da olur yanlışlar da olur ama o yol uğruna olur hiç değilse ders çalışmayı ben de çok severim burası motive eder sizi hedef koyup sonra akşam hedefi yaptığınıza dair bildirim yapınca keyifleniyor insan
Allah yardımcın olsun işleriniz yoğun. Kolaylıklar diliyorum canim evlendinmi?iyiyim canımm sen nasılsın :)iş güçkoşturmaca...
amin canım :)
Oh oh Maaşallah çok güzelBugün erkenden kalkıp kahvaltı yaptık eşimle,
O ise gitti bende okuyacaklarimi okudum 1 2 saat. Kitabım bitiyor az kaldı insallah hiç bitmesini istemiyorum ama..Sonra dışarı yürüyüşe çıktım. 2 buçuk saat sonra markete uğrayıp eve geldim.
Biraz dinlendim.
Çamaşır atıp 2 posta yıkayıp astım.
Yemek yaptım , pasta yaptım.
Sonra biraz daha yürüdüm birşeyler okudum.
Sonra yemek yedik
Çay içtik
Şuan dinlenme modu
Güzel dopdolu ruhunuzu hayatınızı besleyen günleriniz olsun
Hoş geldiniiizTamda neler yapsam, günümü nasıl değerlendirsem kendimi yenilesem derken denk geldi.. okudukça yenilendim resmen şimşek çaktı kafamda takipteyim bende..
MerhabaMerhabalarr.. selam verip kacmis gibi oldumkafamda halletmem gereken şeyler vardi yarindan itibaren planli hayatima geçiyorum insallah.
Öncelikle hayatima adapte etmek istedigim sey erken kalkmak ve spor yapmak gunluk en az 2 saat ders calismak bunlari rayina bir koyayim devamini da eklerim insallah.
Bugun yine gec kalktim 10a dogru oglumun kahvaltisini yaptirdim.esim sabah geldiği icin isten biz de yeni kahvalti yaptik 1 posta camasir yikandi simdi onlari asip kahvaltiyi toplarım yarin dip kose temizlik var kafayi temizlerken evi de elden geçirmek iyi oluyoryarina hazirlik bugun nevresimleri degistiririm bir de yemek yapilacak bugun baska isim yok son miskinlik gunum olsun
Aaa super olmus bu liste hem aksamburaya yazarken de kolaylik olur ben de deneyim yarinEveeeet bugün temizlik vardı temizlik yapacağım günler telefonun not kısmına alt alta yapacaklarımı yazıp bitirdikçe tik atmak beni mutlu ediyor yine yaptım bırakıyorum buraya bugünümün özetini
Eki Görüntüle 2733900
Hayırlı geceleeeeer
Sağ olunAaa super olmus bu liste hem aksamburaya yazarken de kolaylik olur ben de deneyim yarin
Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?