- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Canim Kolsuz giydiginde problem olmaz mi?
Kizlar bende durdum durdum bu aklima geldi hani ameliyatdan sonra kollari pek hareket ediremezsiniz diyorsunuz ya ..eyvahlar olsun sacima bir lastik bir tokadami takamiyacagim ??? Benim saclar kivir kivir birde kuru yani onlari toplamam gerek yoksa artik neye benzerim bilmem TAM BONUS olurum yaaa
Birde banyoda sacinizi basinizi nasil yikadiniz ?? dislerinizi nasil fircaladiniz?
elastik kolsuz atletler oluyorya ben onlardan götürmeyi düsünüyorum rahat olurlarmi acaba ??
30 Ağustos güzelbir gün:)benim kızımın da doğum günü.
İnşallah ameliyatın çok güzel geçer.En iyi şekilde atlatırsın.ilk iki hafta banyo konusunda biri yardım etmeli.sonra duruma göre yardım isteyebilirsin.
ben ameliyattaan sonra siyah ip askılı giydim.alta rahat bir pijama.zaten yatarken çok birşey gerekmiyor,hava sıcak çünkü..oda dışına çıkarken de omuzlarıma bolero tarzı ince hırkamı aldım.
Canim yarin güzel dolgun memislerine kavusacaksin :)
Bugün doktorunla görüsecektin :) Ne konusdunuz neye karar verdiniz kendin nasilsin vs herseyi yaz ...yoksa meraktan catlarim buralarda :)
Mucuk öpüldün canim
Canim doktorumla randevum dortte.gorustukten sonra tum ayrintilari yazacagim.siz ercan beyle daha once gorustunuzmu
Doktorumla sonunda tanistim.elektrik mi fazlasiyla aldim.cok ilgili cok kibar isini en ince ayrintisina kadar planlayan bir insan.yarin yedide hastanedeyim.doktorum natrella veya mentor arasindaki secimi bana birakti.ben ise hala karar vermedim.boyut konusunda anlastik gibi.ornek resim gosterdim.c cup olmasini istedim.damla da yuvarlakda deneyecegim dedi.sanki hersey belirsiz gibi.
Doktorumla sonunda tanistim.elektrik mi fazlasiyla aldim.cok ilgili cok kibar isini en ince ayrintisina kadar planlayan bir insan.yarin yedide hastanedeyim.doktorum natrella veya mentor arasindaki secimi bana birakti.ben ise hala karar vermedim.boyut konusunda anlastik gibi.ornek resim gosterdim.c cup olmasini istedim.damla da yuvarlakda deneyecegim dedi.sanki hersey belirsiz gibi.
Canım,endişeni anlıyorum..Ama her iki protezde sonuçta garantili ve birçok doktorun kullandığı ve tercih ettiği protez markaları sonuçta.Herkes kendi göğsünde olan protez ile ilgili yorum yapabilir.Bir başkasını kötülemek yada yorum yapması yanlış olur.Aynı anda,aynı yöntemle,aynı büyüklükte farkli marka protezin gögüse koyulması gerekki bu marka şöyle sert bu marka böyle yumuşak denilebilsin.İlk ameliyatta bir markayı,ikinci ameliyatta farklı bir markayı kullanımış olsa bile yorum yapmak yanlış olur.Çünkü ilk ameliyatta doku yeni yeni gevşemeye başladığından tabiki sert olacaktır.Zamanla dokular gevşeyip yumuşayacağı için o sertlik gidecek ve daha doğal bir kıvam ve görüntü olacaktır.Gögüs yumuşaklığı yönteme,protezin kıvamına,protezin göğsünüzün alacağı büyüklüğe kadar her etken bu sonucu değiştirir..Onun için hangi marka kullanılırsa kullanılsın senin istediğin yumuşaklıkta olacaktır göğüslerin
Ercan bey sanırım Mentor markayı tercih ediyor genelde.Önceki hastalarında bu markayı kullandığını hatırlıyorum sanki :44:
Ayy ne güzel elektirik almanda gûzel doktora güvenmende 😊
Desene birazda süpriz olacak senin icin yuvarlakmi yoksa damlami olacak.
Doktor en iyisini koyacaktir canim bundan eninim zaten ercan beye gidipde aneliyat olanlardan sadece pozitif seyler duydum memnun kalan cok
Ay sanki ben ameliyata girekcekmisim gibi heyecanlabdim 😉
Kkden yanina gelecek olan varmi canim ???
benimde ameliyatım sabah 8de Ataşehir Esteticha'da:) Ercan Bey'de ameliyatlarını Ataşehir Memorial'da yapıyor sanırım, çok yakınlar birbirlerine :) İyi şanslarr
canım çok az kaldı heyecanlı olman normal tatlı bi heyecan olsun bu:) doktoruna ısınmışsın bu çok önemli , ne istediğini de anlatmışsın yarın inşallah ameliyatın güzel geçecek :)iyi haberlerini beklıyoruz
Evet canim memorial da.sana da iyi sanslar.
Ameliyatta narkozu alana kadar hep içinde acabaların olacak canım.Bende yaşadım bu duyguyu,üstelikte doktoruma kendimi çok iyi ifade ettigimi bildigim halde.. Ben Mentor marka protezden memnunum,forumda birçok kişide memnun..İnşallah sende memnun kalırsın canımYa arzumm iyiki yazdin.suanda kafamda dolu soru bu geceyi nasil geciririm diye dusunuyordum.her iki markada fda onayli.benim icin de onemli olan bu.doktorum herikisinide kullanabilecegini secimi bana birakti.ben de mentor dedim.en yumusagini takicak mentorun.yuzde doksanyuvarlak koyacak.high profil ve koltukalti olucak.boyut ise resimler gosterdim ne istedigini anladim dedi.aslindahersey yolunda ama ben garip bi strese girdim sanki hersey belirsiz gibi.halbuki tam bir saat gorustuk.dual plane teknigi maket uzerinden anlatti.cok fazla simetri yok ayni buyuklukte takicam dedi.ben asimetri sorunu istemiorum dedim merak etme asimetri kacmaz gozumden dedi.yarin bi hayirlisiyla gecse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?