ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Canim Kolsuz giydiginde problem olmaz mi?

Canim zaten onumuz sonbahar kis.yaz bitimine denk getirdim ozellikle.bir sene icerisinde siliklesiyormus.yani onumuzdeki yaza kadar siliklesir.koltukalti vucudumuz en ince derisine sahip olan yermis.buyuzden cabuk iyilesirmis.tabi bunyeyle de alakali.siliklesince de koltukalti kivrimiyla karisiyor disardan belli olmuyor.ben meme altinda iz istemedim.gogus ucu ise bazi doktor olur dedi bazisi olmaz bazisi ise zorlariz dedi.pek guvenemedim.zor olani sectim.bi sure kolsuz giymeyecegim.eger goren olursa beze vardi onu aldirdim derim.

Canim ben saclarimi ordurecegim siki bi sekilde.ameliyattan sonra bikac gun idare eder artik.banyo yaparken annemden yardim isteyecegim.yanima ise onden tamamen dugmeli yada citcitli genis rahat gomlekler alacagim.cunku kollarimi kaldiramam senjn soledigin tarz badileri giymek icin.benim dikis koltukaltinda olacagi icin kolsuz alacagim.cunku rahatsiz olurum.yedek camasirlar islak mendil makyaj malzemelerim parfum terligim ha bide mutlaka bi sal.ameliyattan cikip ilk yuruyuste ustume almak icin arzumm hatirlatmisti.

30 Ağustos güzelbir gün:)benim kızımın da doğum günü.
İnşallah ameliyatın çok güzel geçer.En iyi şekilde atlatırsın.ilk iki hafta banyo konusunda biri yardım etmeli.sonra duruma göre yardım isteyebilirsin.
ben ameliyattaan sonra siyah ip askılı giydim.alta rahat bir pijama.zaten yatarken çok birşey gerekmiyor,hava sıcak çünkü..oda dışına çıkarken de omuzlarıma bolero tarzı ince hırkamı aldım.

Tesekkur ederim canim.yaklastikca heyecann artiyor.esyalarimi hazirladim.yarin istanbula ucuyorum.doktorumla tanismak icin sabirsizlaniyorum.hersey cok guzel olur umarim

Canim yarin güzel dolgun memislerine kavusacaksin :)
Bugün doktorunla görüsecektin :) Ne konusdunuz neye karar verdiniz kendin nasilsin vs herseyi yaz ...yoksa meraktan catlarim buralarda :)

Mucuk öpüldün canim

Canim yarin güzel dolgun memislerine kavusacaksin :)
Bugün doktorunla görüsecektin :) Ne konusdunuz neye karar verdiniz kendin nasilsin vs herseyi yaz ...yoksa meraktan catlarim buralarda :)

Mucuk öpüldün canim

Canim doktorumla randevum dortte.gorustukten sonra tum ayrintilari yazacagim.siz ercan beyle daha once gorustunuzmu

Canim doktorumla randevum dortte.gorustukten sonra tum ayrintilari yazacagim.siz ercan beyle daha once gorustunuzmu

Yok görüsmedim :) Ben yurtdisinda kaliyorum bu yüzden sadece maillestik 14 ekime randevu aldim ve o zaman esimle birlikte görüsmeye gidecegim :) Inanki zor bekliyorum 16-17 aralikda ameliyat olacagim ( biz 4 arkadas gidip ameliyat olacagiz)

Acaba ne diyecek kendisi kac cc önerecek meme kesisini nereden uygulayacak / lazer lipo yeterlimi yag aldirtmak icin vs. kac gün aci cekecem koydugu dren ne zaman cikartilcak dikisler kendiligindenmi ericek yoksa ercan bey kendisimi cikartacak ???

Amaniiiimmm cokda korkarim kiz igneden iplikten yaraya kana filan bakamam yandik yani :)
kiz dur bi ben özelden bi sana ismimi yazayim facebook instergamdan filan arkadas oluruz :)

hadi canim mucuukkkk

Doktorumla sonunda tanistim.elektrik mi fazlasiyla aldim.cok ilgili cok kibar isini en ince ayrintisina kadar planlayan bir insan.yarin yedide hastanedeyim.doktorum natrella veya mentor arasindaki secimi bana birakti.ben ise hala karar vermedim.boyut konusunda anlastik gibi.ornek resim gosterdim.c cup olmasini istedim.damla da yuvarlakda deneyecegim dedi.sanki hersey belirsiz gibi.

Canım,endişeni anlıyorum..Ama her iki protezde sonuçta garantili ve birçok doktorun kullandığı ve tercih ettiği protez markaları sonuçta.Herkes kendi göğsünde olan protez ile ilgili yorum yapabilir.Bir başkasını kötülemek yada yorum yapması yanlış olur.Aynı anda,aynı yöntemle,aynı büyüklükte farkli marka protezin gögüse koyulması gerekki bu marka şöyle sert bu marka böyle yumuşak denilebilsin.İlk ameliyatta bir markayı,ikinci ameliyatta farklı bir markayı kullanımış olsa bile yorum yapmak yanlış olur.Çünkü ilk ameliyatta doku yeni yeni gevşemeye başladığından tabiki sert olacaktır.Zamanla dokular gevşeyip yumuşayacağı için o sertlik gidecek ve daha doğal bir kıvam ve görüntü olacaktır.Gögüs yumuşaklığı yönteme,protezin kıvamına,protezin göğsünüzün alacağı büyüklüğe kadar her etken bu sonucu değiştirir..Onun için hangi marka kullanılırsa kullanılsın senin istediğin yumuşaklıkta olacaktır göğüslerin
Ercan bey sanırım Mentor markayı tercih ediyor genelde.Önceki hastalarında bu markayı kullandığını hatırlıyorum sanki :44:

Ayy ne güzel elektirik almanda gûzel doktora güvenmende 😊
Desene birazda süpriz olacak senin icin yuvarlakmi yoksa damlami olacak.
Doktor en iyisini koyacaktir canim bundan eninim zaten ercan beye gidipde aneliyat olanlardan sadece pozitif seyler duydum memnun kalan cok
Ay sanki ben ameliyata girekcekmisim gibi heyecanlabdim 😉

Kkden yanina gelecek olan varmi canim ???

Ya arzumm iyiki yazdin.suanda kafamda dolu soru bu geceyi nasil geciririm diye dusunuyordum.her iki markada fda onayli.benim icin de onemli olan bu.doktorum herikisinide kullanabilecegini secimi bana birakti.ben de mentor dedim.en yumusagini takicak mentorun.yuzde doksanyuvarlak koyacak.high profil ve koltukalti olucak.boyut ise resimler gosterdim ne istedigini anladim dedi.aslindahersey yolunda ama ben garip bi strese girdim sanki hersey belirsiz gibi.halbuki tam bir saat gorustuk.dual plane teknigi maket uzerinden anlatti.cok fazla simetri yok ayni buyuklukte takicam dedi.ben asimetri sorunu istemiorum dedim merak etme asimetri kacmaz gozumden dedi.yarin bi hayirlisiyla gecse

Bilmiyorum canim haberim yok.gercekten surpriz olucak .kendimi once allaha sonra ercan beye emanet edicem.simdi guzel bir aksam yemegi yedim onikiden sonra su bile yasak cunku.heyecanimi paylastigin icin tesekkur ederim canin

benimde ameliyatım sabah 8de Ataşehir Esteticha'da:) Ercan Bey'de ameliyatlarını Ataşehir Memorial'da yapıyor sanırım, çok yakınlar birbirlerine :) İyi şanslarr

canım çok az kaldı heyecanlı olman normal tatlı bi heyecan olsun bu:) doktoruna ısınmışsın bu çok önemli , ne istediğini de anlatmışsın yarın inşallah ameliyatın güzel geçecek :)iyi haberlerini beklıyoruz

Tesekkurler canim.doktoruma gecenin onunda msj attim markaya karar veremedimdiye..beni aradi ve konustuk icimi rahatlatti ve mentora karar verdik..gercektenn simdilik doktorumdan cok memnunum ,umarim ayni memnuniyet ameliyattan sonra da devam eder.allahin izniyle iyi haberlerle gelicem.artik uyusam iyi olucak

Evet canim memorial da.sana da iyi sanslar.

canımmmmmm yarın inşallah güzel bir gün alnın akıyla çıkacaksın inş. uykudan uyandığında ciiclerin büyümüş olcak bile sonrası iyi bakım ve iyileşme süreci zaman hızlıca akıp geciyo anlamadan yeni fotolar koyacak yorum isteycekssin eminim ki sonuctan memnun olacaksın bu kadar bekledin büyümeleri için belki şimdi kafandan acaba yaptırmasam mı bu kadar stres oldum diyeceksin ama ameliyat masasına gidene kadar böyle tatlım sonrası :):) zamanla iyi kiler olcakç. inşallah biz yanındayız hadi bir koşu gel bakim :)

Ameliyatta narkozu alana kadar hep içinde acabaların olacak canım.Bende yaşadım bu duyguyu,üstelikte doktoruma kendimi çok iyi ifade ettigimi bildigim halde.. Ben Mentor marka protezden memnunum,forumda birçok kişide memnun..İnşallah sende memnun kalırsın canım şimdi güzelce yat uyu ve dinlen..Yarın büyük gün,ameliyata dinlenmiş girmen lazım..Allah yardımcın olsun,herşey gönlünce olsun..Çok güzel haberlerle aramıza dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…