- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
bana yardım eden yok mu az kaldı ameliyat zamanıma ve hala cvp alamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fleur delisin göğüsleri gördüğüm en güzel meme büyütme sonucu gerçekten ama gerçekten kesisiz, sıfır izle harika bir iş çıkartmıştı Ercan Bey. bu forumda belki de bi ilkti zaten.... Ben de Ercan Bey'e meme küçültüp, menun olanlardanım bu arada :) şimdiden geçmiş olsun canım, umarım senin de sonucun felurunki gibi olur.
bana yardım eden yok mu az kaldı ameliyat zamanıma ve hala cvp alamıyorum
canım nasıl bir yardım istiyorsun ,hangi konuda ?
kızlarr doktorum natrella veya mentor kullandıgını söyledi.fda onaylı olan protezlerı tercıh edıyormus.hangi marka protez daha cabuk yumusar biliyormusunuz ? natrellanın daha hızlı yumusadıgını duydum dogru mu ?
canım sen oldun mu ameliayat ??
Yok canim olmadim.30 agustosda.senden sonra olucam.senin korkmani gerektirecek birsey yok.kasustu oldugu icin kolay atlatirsin.yaninda kimse olmicakmi peki
oo öyle mi benim bir arkadaş olacak sadece canım diğer arkadaşta arada kontrol etmeye gelcek yani 3-4 gün aileden uzak gecirmeyi düşünüyorum sonra evime gidicemde ozamanda 2 gün halsizim diye uyusam sonra işe gidebilirim inşallah değil mi benim kafaya taktığım o drenler görüntüsü verdiği acı. senden önce oluyorum demek :) bol bol resimlerle yazılarla paylaşırım inş artık sen nasıl yapcan ben kas üstü damla yüksek profil üst kısmıda yüksek 350cc ile 400 cc arası denycek inş
Canim benim kasalti yuvarlak olucak hemde koltukalti kesisiyle.yani zor bi yontem benimkisi.dort gun yaticam.ertesi gun ise donucem.doktorum baslayabilirsin ise dedi.bana bakilirsa sen de ise gidebilirsin sorun olmaz.kasustu damla ise dogal goruntu elde edersin.omuzlarin genise gogus kafesin uygunsa bu boyut gayet uygun.bana en fazla 300 cc olur cunku gogus kafesim dar.doktorla daha gorusmedim.kesin olculere karar vermedik.ailemin haberi var ama sevgilimin haberi yok bikac gun idare edicem artik.
Merhaba Kizlar
Nerdeyse hergün kk foruma girip ameliyat olanlari/ olacaklari okuyorum. bende aralik ayinda Dr. Ercan K. ameliyat olacam. ( lazer lipo ve meme büyütme) Heyecanla bekliyorum.
Olan arkadaslar ameliyat öncesi ve sonrasi günlerinizi anlatirmisiniz :)
Baguluma neler koymaliyim ?? pijamalar önden dügmeli olsun vs.
ûffff zaman gecsede benimde sizlerin gibi güzel cicleri olsa :)
Merhaba Kizlar
Nerdeyse hergün kk foruma girip ameliyat olanlari/ olacaklari okuyorum. bende aralik ayinda Dr. Ercan K. ameliyat olacam. ( lazer lipo ve meme büyütme) Heyecanla bekliyorum.
Olan arkadaslar ameliyat öncesi ve sonrasi günlerinizi anlatirmisiniz :)
Baguluma neler koymaliyim ?? pijamalar önden dügmeli olsun vs.
ûffff zaman gecsede benimde sizlerin gibi güzel cicleri olsa :)
Ameliyat öncesi yapılıp yapılmaması gerekenler...Bavuluna koyman gereken şeyler...Bu linki tıklayıp göz atarsan sana yardımcı olacaktır http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html
hepsini okudum canım teşekkürler :) listemi yaptım.bu ameliyatın bana şimdiden sagladıgı en olumlu sey sigarayı bırakmam oldu :) 2 aydır sigara içmiyorum ve bundan sonra içecegımı düşünmüyorum:)
meme büyütme ameliyatının ayrıntılarını konustunmu ercan beyle? ne istiosun kas altı kas üstü ,kesi yerın neresı ? ben,haftaya cuma ameliyat olucam.ayrıntıları paylaşırım sana fikir olur :)
Son uc gun evet.belli etmemeye calisiyorum ama heyecandan uyuyamiyorum iyi gececegine inaniyorum ama gene de insan stres yapiyor.boyut falan daha konusulmadi.hersey persembe belli olucak.Tekrardan merhaba canim
Ben bu forumu hala pek cözmüs degilim bu yüzden bazen gec cevap verebilirim :) ercan hocami ameliyt edecek seni???
Kiz az kaldi cumaya :) heyecan varmi??
Son uc gun evet.belli etmemeye calisiyorum ama heyecandan uyuyamiyorum iyi gececegine inaniyorum ama gene de insan stres yapiyor.boyut falan daha konusulmadi.hersey persembe belli olucak.
Tesekkur ederim canim.sana ayrica tesekkur ederim bana cok yardim ettin.en basindan beri biliyorsun kesi yeri hassas oldugum bir konuydu.koltukalti kesisi ile ameliyat olmaya karar verdim.bu konuda uzman ve tecrubeli bir doktor bulmaliydim.gorustugum doktorlar arasinda bu yonteme sicak bakan ve bana guven veren doktor yoktu.tek sebep bu umarim hayirlisi olur.
Canim Kolsuz giydiginde problem olmaz mi?