• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Cok geçmiş olsun güle güle kullan.ayağa kalkıp ystinca ağrı anlaşılır aslında.ama inşallah agrimaz.iyileşme dönemini rahat atlatirsin

Kizlar 325 cc highprofil yuvarlakl mentor koltuk alti kesisiyle oldum.agrim cok yok .ameliyattan bisaat sonra arkadaslarim geldi.gulduk sohbet ettik.85 b dolu dolu oldusimdilik.350 denemis kenarlar cok belli olmus yanlardan potluk yapmis.benim capim gogus kafesim dardi zaten gogus altim 70 di dusunun artik.biraz kucuk gibi geldi ama herkes begendi.asimetri yok simdilik.hissediyorum gogus uclarimi.he
Rsey yolunda gibi

Kizlar 325 cc highprofil yuvarlakl mentor koltuk alti kesisiyle oldum.agrim cok yok .ameliyattan bisaat sonra arkadaslarim geldi.gulduk sohbet ettik.85 b dolu dolu oldusimdilik.350 denemis kenarlar cok belli olmus yanlardan potluk yapmis.benim capim gogus kafesim dardi zaten gogus altim 70 di dusunun artik.biraz kucuk gibi geldi ama herkes begendi.asimetri yok simdilik.hissediyorum gogus uclarimi.he
Rsey yolunda gibi
Hadi geçmiş olsun canım ;) kendine dikkat et,ağrılar gece olur genelde.. Büyüklüğü güzel olmuştur bence,sonuçta olabilecek bir büyüklük sınırı var..

Hadi geçmiş olsun canım ;) kendine dikkat et,ağrılar gece olur genelde.. Büyüklüğü güzel olmuştur bence,sonuçta olabilecek bir büyüklük sınırı var..

Tesekurler canim.suanda da pek agrim yok.hareket ettigimde agrio sadece.ve sabahten beri sadece ameliyattan ciktigimde agrikesici igne oldum.umarim gece bole devam eder

Kizlar oturarak uyusam olurmu

Doktoruma sormayi unuttum

zaten oturarak uyuyacaksın bebeğim yoksa kalkman zor olur ben ilk 5 gün öyle uyudum uyuyamadım da ağrıdan dinlenmeye çalıştım sen suan narkozdu iğneydi derken ilk gün hafiftir sonra hissedersin umarım hafifi gecer canım oturarak uyu kalkarken acı çekmezsin

canımm geçmiş olsun iyi olmana seviindim:) ama narkozun etkisi var sen kendini hiçbişy için zorlama sonradan ağrın olur. uyuyabilirsin de bi sorun olmaz diye düşünüyorm uyu dinlen tatlm:)

Geçmiş olsun canım:)Bence büyüklüğü falan çok ideal olmuş. Güzel günlerde kullan cicişlerini.uyurken mutlaka birkaç yastık koy
arkana.zaten bir süre yan yatmıycaksın protezlerine baskı olmaması lazım unutma.iyi haberlerini bekliyoruz...

Kizlarrr ben geldim hersey guzel simdilik.hic agrim yok.bu anormal bi durum mu:-)

Canım çook geçmiş olsun, cicişlerine kavuştun nihayet:)) Senin adına çok sevindim. Anormal bir durum değil canım- sana yazmıştım, bende çok rahat bir süreç geçirmiştim, inşallah seninde öyle olur. Yinede kollarını fazla zorlama;) Öpüyorum..:nazar:

Kizlarrrrrr uyandim.misil misil yediye kadar uyudum.yatip kalkerken agrim disinda agrim yok.yatip kalkerken cok zorlaniyorum.kizlar ameliyattan once memeucu asimetrim vardi.bu protezle duzelmez sanirim dimi.yani bunun icin ayri ameliyat gerek sanirim.meme ucunun kesilip dikilmesi gerekio sanirim.suanda hala o asimetri var ama ben memeucunda iz istemedigim icin tekrar ameliyat olmak istemiyorum.kadinlarin cogunda var diye biliorum ama genede insan takio :-)

Canım çook geçmiş olsun, cicişlerine kavuştun nihayet:)) Senin adına çok sevindim. Anormal bir durum değil canım- sana yazmıştım, bende çok rahat bir süreç geçirmiştim, inşallah seninde öyle olur. Yinede kollarını fazla zorlama;) Öpüyorum..:nazar:

Tesekkurler canimmcok yardim ettin saol.doktorumla memeucu mu olsa koltukalti mi olsa diye ameliyata girene kadar tartistik.kafamda ve yuzumdeki cocukluk dikis izlerine bakti.iyilesme seklinj begenmedi oyuzden memeucundan vazgectik.suAnda sargilar ve diren cok rahatsiz edio.onlarda olmasa kalkar gezerim walla :-)

Geçmiş olsun canım:)Bence büyüklüğü falan çok ideal olmuş. Güzel günlerde kullan cicişlerini.uyurken mutlaka birkaç yastık koy
arkana.zaten bir süre yan yatmıycaksın protezlerine baskı olmaması lazım unutma.iyi haberlerini bekliyoruz...

Tesekkurler canim.325 e cok sasirdim..cunku gezdigim 12 doktorda 300 u gecemeyiz demislerdi.onceden meme dokumda vardi biraz.ama doktor bi sutyen takti.85 b takti.neden b anlamadim

Rsey yolunda gibi

aaa oldun mu ameliyatı canımm :52: hadi geçmiş olsun :52::52:

Back