• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki yolum var hangisini secmeliyim..

Bence kvye yakin bir ev tutun ufakta olsa kendi eviniz hem esinzide ikna olur tabi maddi durumunuz uygunsa.Dersinize calisirsiniz yasiniz daha ufak yani.Esiniz iyi birisine benziyor ama yasi buyuk gibi geldi cunku olgun davraniyor bazi konularda aile konusundaysa cok tutucu geri adim atmiyor
Ev yapiyoruz yaninda..

21 yaş çok erken çok gençsin
eşini seviyorsan sadece ikiniz yaşayabiliyorsanız yanına gidebiliyorsan devam et
eğer yok eşimden de soğudum diyorsan boşan
dışarıdan liseyi okurken çalış
üniversiteyi de okuyabilirsin yine dışarıdan
hayatnı değiştirmek elinde

Cok olgun davraniyor bence ... esinizde pek bi hata bulmadim. Sende memnunsan beyinden hic kimseyi kafana takma ... Bu yasadiklarinda sana tecrübe olmus oldu ... Herkesi kendin gibi sanma cok üzülürsün :KK43:

Inan dayanamiyorum artik esimin doe hatalari var iyi yanlari var tabi..
Mesela ailesine duskun..en onemlisi bu ailesi 2 yuzlu insanlar o varken bana farkli o yokken farkli davraniyorlar...

Bu Arada eltim oldu yeni evlndi kaynim yurtdisinda beraber oturduk..
Aile benim hakkimda me demisse anlatti..
Tabi bende cok zoruma gitti neler dememisler ki..

Inan dayanamiyorum artik esimin doe hatalari var iyi yanlari var tabi..
Mesela ailesine duskun..en onemlisi bu ailesi 2 yuzlu insanlar o varken bana farkli o yokken farkli davraniyorlar...

Bu Arada eltim oldu yeni evlndi kaynim yurtdisinda beraber oturduk..
Aile benim hakkimda me demisse anlatti..
Tabi bende cok zoruma gitti neler dememisler ki..

Sakin dedikodulara dahil olma! Eltin sana nasil laf tasidiysa onlarada tasir :( seni o kadar iyi anliyorum ki ... Insanlarin ici kötü cnm benim! Onlar iki yüzlüyse sende iki yüzlülük yap. Sevmene gerek yok ama kocanin hatrina azcik gül yüzlerine ...

Ah bende cok genc nisanlandim herseye cok saf bir vakis acim vardi ... Maalesef insanlari kendimiz gibi saniyoruz :( basa gelen cekilir bacim takma kafana tas elbet birgün yerine oturcak ...

21 yaş çok erken çok gençsin
eşini seviyorsan sadece ikiniz yaşayabiliyorsanız yanına gidebiliyorsan devam et
eğer yok eşimden de soğudum diyorsan boşan
dışarıdan liseyi okurken çalış
üniversiteyi de okuyabilirsin yine dışarıdan
hayatnı değiştirmek elinde

Coook sogudum cunku bu 4 yilda. Birbirimizi tamamlayamadik... Onun annesi hep Konustu o hep sus dedi.resmen ailesi beni ezdu enistesi benim hakkimda konustu ...biz duyduk kardesim icin gidip enistemle tartisamam dedi. Allaha havale et dedi... Yani acikcasi ezildim..

Eğer boşanmaktan yana tek kaygınız "dul kalmak" ise anneniz demiş istiyorsan dön gel diye. Bu ülkede boşanan kızına kucak açan aile bulmak o kadar kıymeti bilinmesi gereken bir şey ki.

Eğer boşanmaktan yana tek kaygınız "dul kalmak" ise anneniz demiş istiyorsan dön gel diye. Bu ülkede boşanan kızına kucak açan aile bulmak o kadar kıymeti bilinmesi gereken bir şey ki.

Evet sadece dul kalipta insanlari cekemiyecem...
Bakislarini koyde oturuyor annemler ..artik laf ister istemez konusurlar...
Burda uzulmussem annemlerim evinde daha fazla uzulmek istemiyorum..

Ben evliliğe dair bir şey göremedim çocuksunuz hala.
17 yaşında sizi evlendiren anne babaya ne demeli. Kız ısındı diye evlendirilir mi hem de yurtdışına.
Ne yorum yapılır bilemedim. Evliykrn okumaya devam etmeniz mantıklı sanki.

Esinle problemin yoksa neden bosaniyorsun salla takma üçüncü kişileri hepsi geçer sana tavsiym disardan okula devam et

Back