- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
- Konu Sahibi Nickimnick
Ben esinizin yasini merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Ben esinizin yasini merak ettim?
Ev yapiyoruz yaninda..Bence kvye yakin bir ev tutun ufakta olsa kendi eviniz hem esinzide ikna olur tabi maddi durumunuz uygunsa.Dersinize calisirsiniz yasiniz daha ufak yani.Esiniz iyi birisine benziyor ama yasi buyuk gibi geldi cunku olgun davraniyor bazi konularda aile konusundaysa cok tutucu geri adim atmiyor
Offff cok safim herkese hmn guvenebilitim.. Tabi fark ettigimde ise cok gec..Tek yol var,boşansan bıle,kalsan bıle Ağzına kolu bant tak,boşansanda o boş ağızlı olman senı hep üzer kızım,
Evet..Esin "ne olursa olsun, seninle değilim" mi dedi?
Cok olgun davraniyor bence ... esinizde pek bi hata bulmadim. Sende memnunsan beyinden hic kimseyi kafana takma ... Bu yasadiklarinda sana tecrübe olmus oldu ... Herkesi kendin gibi sanma cok üzülürsün
Inan dayanamiyorum artik esimin doe hatalari var iyi yanlari var tabi..
Mesela ailesine duskun..en onemlisi bu ailesi 2 yuzlu insanlar o varken bana farkli o yokken farkli davraniyorlar...
Bu Arada eltim oldu yeni evlndi kaynim yurtdisinda beraber oturduk..
Aile benim hakkimda me demisse anlatti..
Tabi bende cok zoruma gitti neler dememisler ki..
21 yaş çok erken çok gençsin
eşini seviyorsan sadece ikiniz yaşayabiliyorsanız yanına gidebiliyorsan devam et
eğer yok eşimden de soğudum diyorsan boşan
dışarıdan liseyi okurken çalış
üniversiteyi de okuyabilirsin yine dışarıdan
hayatnı değiştirmek elinde
guvenin yok bu durumda esine.. daha once de harclik vermedigini soylemistin sanirim.. ne yaparsin bilmem ama lutfen simdi cocuk dusunme..Evet..
Iyi taraflarini anlattim kotu taraflarida var ... Harclik vermiyordu... Salak diyordu Her kelimesinde...ailesine ezdirdi beni resmen ../ varda var ..Her tartışmada sana salak diyen adam değil mi bu? Burada melek gibi anlatmissin.
Eğer boşanmaktan yana tek kaygınız "dul kalmak" ise anneniz demiş istiyorsan dön gel diye. Bu ülkede boşanan kızına kucak açan aile bulmak o kadar kıymeti bilinmesi gereken bir şey ki.
guvenin yok bu durumda esine.. daha once de harclik vermedigini soylemistin sanirim.. ne yaparsin bilmem ama lutfen simdi cocuk dusunme..