- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Yazı tura at bu duruma başka ne yorum yapılır ki
Çok pardon siz şimdi espri mi yaptınız, ben anlayamadım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazı tura at bu duruma başka ne yorum yapılır ki
Eşinle Aran iyiymiş madem şeninde temelli eşinin yanında kalabilme durumun yok mu? Boşansan da boşanmasan da eğitimine devam et.
Çevre çok önemli ya bana hep korkunç ötesi gelirdi erken yaşta evlilik. 26 da evlendim bazen biraz daha bile bekleyebilirmişim gibi geliyor. Çocuk için tedaviyi bırakın ve eşinizle birlikte yaşayana kadar korunun hatta
Esim Kabul etmiyor canim yurtdisinada gidip geliyorum..nasil yapacam insan bilmiyorum..
Canım yine okuyabilirsin dışardan oku ama mutlaka oku.
Sen neden gidemiyorsun eşinin yanına?Esim iyi Ama oda aileci onlara cok duskun...
4yillik evliyim..
Senin yuzunden ailemle kavga edemem dedi..
Bu Arada kardesi Bnm hakkimda konusmus esimle duyduk....
Gidip hesap sormadi bile..
Hepsini denedim..Internetten araştır sorunun neyse onunla ilgili bi kür falan vardır diye diyecektim
Godiyorum ziyaret vizesiyle 6 ay ...Sen neden gidemiyorsun eşinin yanına?
Esim Kabul etmiyor canim yurtdisinada gidip geliyorum..nasil yapacam insan bilmiyorum..
Anlamiyorum aldiktan sonra ne diye kusur ariyorlar gelinde.. zaten oglunun karisi esi olmus.. bu gibilere süründüren gelin lazim agzini bile oynatamicak öyle.. sanki kimsenin sevgilisi olmamis, dürüst olsan ezerler söylemezsin süphelenirler .. neden bosanasinki bir süre sonra kocanin yanina gidersin görmezsin artik sürekli onlari izin verki kocan seni tanisin.. kimseyede koz verme eski meskiyi anlatma.
Ya ne demek etmiyor açık lisede okuyacaksın kendin çalışacaksın ne var bunda. Bu nasıl bencillik böyle!
Kalbinin sesini dinle.. Sirf eşin iyi bir insan diye böyle çalkantili geçecek bir ömür mü? Ki yaş farki da var..
Yoksa ailenin seni desteklediği, halâ yolun başindayken düzeltebileceğin, mesleğini eline aldiğin bambaşka bir ömür mü?
Dul kalacam herkes yuzume farkli bakacak..
By Arada okumak istiyorum ama disardan degil.
Bu Arada icimde en cok kalan hemsire olmak...
onun icin me gibi ugraslar vermem gerek arastirmaya basladim...bakalim be olacak..
Insallah oyle olur cok tesekkur. Ederim..Yahu bu devirde dulluk mu kaldi? Hem isteyen istediği gözle baksin. Sen istediğin, mutlu olduğun hayati yaşiyorsan, elaleme ne?
Bak ne güzel hayalin de varmiş.. Zaten hemşirelik okumaya başladiğinda, o insanlarin hiçbiri yaninda olmayacak. Bırak iş sadece oraya kalsın.
Biraz gözünü karartip, azmedersen, çok güzel bir hayat seni bekliyor. Çünkü ailen yaninda:)
Yaşıtız seninle be gülüm keşke babanı dinleyeydin ne bu evlilik?
O etrafındakiler erken yaşta evlenmeye gıkı çıkmadıysa dul kalmana da kimseye vazife değil kimse bir şey diyemez..
mutsuz bir hayat daha mı iyi kim kaldırabilir bunları.. sırf dul kalırım diye korkuyorsan bu laflarım geçerli tabi..
istemiyorsan neden devam edesin gençsin çok gençsin neden senin hayatını mahvetsinler...
hee ama ben ayrılmak istemiyorum dersen de Ben yerinde olsam çok muhatap olmamaya çalışırım yüz göz olma fazla da hem gençsin daha bence hemen başla okumaya lise üniversite daha sonra icabına bakarsın. Şimdi okumak o kadar kolay ki 50 yasındaki teyze bile diploma alıyor sen niye almayasın