İlla ki bazı hareketlerine susuyorum gururumu kırdı çünki ilk evlendim kızıma hamile yım rüyamda çikolatalı pasta gördüm sanırım aşerdim eşime söyledim günlerce almadı daha sonra ben sana mazemelerni aliyim yap dedi bende kendim yapınca yiyemem dedim sonra TV izliyoruz kaynım bizde küçük yani 16yaşında pastalar ne kadar dır ki dedim kardeşine parayı fırlattı git al dedi kurtulalım ben o zaman anladım ki bitmiş daha hiç bir şey istemedim hala da al gel vs demem ama ona kalsa ben onun hayatını mahvettin neden çünki rahat değilmiş oyun oynuyamıyor muş pahalı telefonlar alamıyor muş vsoooo güvende yok buna boyun egmen senin yuzunden hiccc kusura bakma cnm evde demekki suskun birisin ne cesaretle sana bunu yapmıs bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmalı mıyım??
- Konu Sahibi Hiisaarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kendi bakmaz annesine götürürçocukları bırak git bi gün ilgilenmek zorunda kalsın bak nasıl yalvarıyor sana
İlla ki bazı hareketlerine susuyorum gururunu kırdı çünki ilk evlendi kızıma hamile yım rüyamda çikolatalı pasta gördüm sanırım aşerdim eşime söyledim günlerce almadı daha sonra ben sana mazemelerni aliyim yap dedi bende kendim yapınca yiyemem dedim sonra TV izliyoruz kaynım bizde küçük yani 16yaşında pastalar ne kadar dır ki dedim kardeşine parayı fırlattı git al dedi kurtulalım ben o zaman anladım ki bitmiş daha hiç bir şey istemedim hala da al gel vs demem ama ona kalsa ben onun hayatını mahvettin neden çünki rahat değilmiş oyun oynuyamıyor muş pahalı telefonlar alamıyor muş vs
niye evlenmiş madem. ömrü boyunca oyun oynamak istiyorsa ..
zorla mı evlendirdiler sizi
annesi demeyecek mi ben bakamam karınla barış diyeKendi bakmaz annesine götürür
- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 35
Ben böyle bi adama çocuğumu 1dakikalığına bile bırakıp gitmem ki bırak bakmak zorunda kalsın diye fikir vermek çok yanlış. Çocuklar böyle durumlarda ASLA kullanılmamalıannesi demeyecek mi ben bakamam karınla barış diye
- 24 Mart 2017
- 197
- 192
- 23
- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
Geçmiş olsun. Eşiniz oyun bağımlısı olmuş, günlük hayatını etkileyecek düzeye gelmiş zaten kablolara basmanıza bu kadar sinirlenmesi de bunu gösteriyor. Bu bağımlılıktan kurtulmadıkça bu öfkeli halleri devam edecek. Annenize gidin bir süre ve ona da söyleyin bağımlı olduğunu. Önce bağımlı olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Kendisi tek başına kurtulamıyorsa da yardım alsın bir uzmandan çünkü artık bu bağımlılıktan kurtulmak için yardım alan çok insan var.
Evet severek evlendik düğün günümde anladım ama el alem ne der sıkıntısı ile evlendim işteCanım çok üzüldüm inan.. Allah yardımcın olsun severek mi evlendiniz hiç anlamadın mı nişanlı iken?
Kabul etmiyor asla oyunu satarım diyor oysa oyuna para yatırıyor silah filan alıyor gördün telefonun da söylemedim kavga etmeyelim diye maddi sıkıntılarımız var deyip duruyor ama ona yine veriyorGeçmiş olsun. Eşiniz oyun bağımlısı olmuş, günlük hayatını etkileyecek düzeye gelmiş zaten kablolara basmanıza bu kadar sinirlenmesi de bunu gösteriyor. Bu bağımlılıktan kurtulmadıkça bu öfkeli halleri devam edecek. Annenize gidin bir süre ve ona da söyleyin bağımlı olduğunu. Önce bağımlı olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Kendisi tek başına kurtulamıyorsa da yardım alsın bir uzmandan çünkü artık bu bağımlılıktan kurtulmak için yardım alan çok insan var.
- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
Esimle çok konuştum işe yaramadı maddi anlamda da çok sıkıyor beni hep hatalı görüyor asla hiç bir işe yardım etmez annesi gibi olmamı istiyor annesi hep susmuş ama şuan babasına beddua ediyor ... Söylüyorum bizde öyşe olucaz diye yok labul etmiyor tüm sorun bende ailem yani annem arkanda ama oda evli baba evimde de babam yok.Ailen sahip cikacaksa git canım yazık değil mı sana canım benim konuşmayı denedin mı hic
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
iyide canın cektimi anladın kocanın ne mal oldugunu kusura bakma al parayı git al istedigini o oyunoynuyo oyunlara para alıyoda acıma hicc canın cektimi istedin mi senin 2 cocugun var aslında cok buyuk kozun var ama ters oyun oynuyosun ona bi hic oldugunu göstermen lazım yokmu kenarda hic paranız altınınız kac git bi yerlere teyze hala yada uzuz bi yerde tatil yerinde ev kirala 15 gunluk falan kafa dagıt nerde yasıyosun hangi sehirrİlla ki bazı hareketlerine susuyorum gururumu kırdı çünki ilk evlendim kızıma hamile yım rüyamda çikolatalı pasta gördüm sanırım aşerdim eşime söyledim günlerce almadı daha sonra ben sana mazemelerni aliyim yap dedi bende kendim yapınca yiyemem dedim sonra TV izliyoruz kaynım bizde küçük yani 16yaşında pastalar ne kadar dır ki dedim kardeşine parayı fırlattı git al dedi kurtulalım ben o zaman anladım ki bitmiş daha hiç bir şey istemedim hala da al gel vs demem ama ona kalsa ben onun hayatını mahvettin neden çünki rahat değilmiş oyun oynuyamıyor muş pahalı telefonlar alamıyor muş vs
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Evlendigin gunden beri anlasamadigin adamdan, arka arkaya dunyaya 2 cocuk getiriyorsun. Bravo sana. O cocuklara aciyorum ben ((KıZlar konuyu açıp açmamakta tereddüt te kaldım ama açıyorum fikirleriniz belki yol gösterir ...
4 yıllık evliyim iki tane çocuğum var biri 4aylık diğeri 24aylık .
Evlendiğim günden beri eşim ile anlaşamıyorum kavga edince çok ağır konuşuyor küfürler ediyor ... Kızımdan sonra asla bu adam dan çocuk yapmam derken hamile kaldığımı öğrendim.
Eşim bilgisayar bağımlısı, bi oyun var sürekli onunla ilgileniyor eve gelir gelmez odaya girip oyunu açıyor onile bi oyun her karakter bi oyuncuya ait küfredip duruyor onlara geçen yıl bu yüzden kavga ettik bilgisayarı parçalayıp anneme gittim ,eşyalarımı almaya geldiğim de baktım yeni bilgisayar alıp kurmuş .
küçük kızım kolik (çok gaz sancısı çekiyor) büyük kızım da Cok zor bi çocuk uyumuyor, yemek yemiyor sürekli ilgi istiyor .
Eşimden asla destek görmedim çocuklar konusunda anca odadan bağırır çocuk niye ağlıyor diye bilsem susturucam zaten çok yoruluyorum evim yine temiz yemeğimi yaparım ama çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum bazen yemek bile yiyemiyorum..
Dün gece kızım gene ağladı bende uyku sersemi biraz söyledim maksadım eşim duysun da biraz baksın aksi o kalktı küfretti çok terbiyesiz küfürler bende bebeği alıp odaya gittim burnu tıkanmış açmak için eşime hiç cevap vermedim . odaya .
gelirken evin her yerin de kablolar var internet kabloları onlara takıldım başladı gene küfüre bende bağırdım bıktım kablolardan dedim .direk kalktı tekme attı koluma bende ona vurdum o daha çok sinirlendi vurma ya başladı ben de ona vurdum ama onun kinin yanında hiç birşey kolum kırıldı sandım çok canım yandı sabah çıkıp gidicem dedim aldım battanye yi oda da uyudum ama şuan ne yapıcam bilmiyorum .. Lütfen akıl verin...
Uzun oldu hakkınızı helal edin .
- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
Anladım canım ben zaten bu erkekleri annesi gibi eş istemek ne ya evlenme kardeşim yazık etme evleneceğin kişiye çocuk falan var mı idiEsimle çok konuştum işe yaramadı maddi anlamda da çok sıkıyor beni hep hatalı görüyor asla hiç bir işe yardım etmez annesi gibi olmamı istiyor annesi hep susmuş ama şuan babasına beddua ediyor ... Söylüyorum bizde öyşe olucaz diye yok labul etmiyor tüm sorun bende ailem yani annem arkanda ama oda evli baba evimde de babam yok.
- 20 Ekim 2016
- 6.442
- 30.258
- 548
Düğün gününde ne mal olduğunu anladığın adamdan niye arka arkaya iki çocuk?Hayır gidemeyeceksin evden de bariz bu kendini rahatlatmak için açmışsın konuyu.Madem niye sabah gidicem diyosun adama?Saçmalık içinde saçmalık,yazık o çocuklara.Evet severek evlendik düğün günümde anladım ama el alem ne der sıkıntısı ile evlendim işte
Senin için demiyorum ama o iki çocuk için derhal ayrıl bu adamdan
- 24 Mart 2017
- 197
- 192
- 23
Evet severek evlendik düğün günümde anladım ama el alem ne der sıkıntısı ile evlendim işte
Güzelim 2 küçük evladın var sen onlar için güçlü duracaksın bir mesleğin vs var mı çalışsan
- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83