• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım??

Boşanın.. O dayağın sonu yok.. Çalışın.. Çocuklarınızı annnenize bırakıp çalışın.. Dayak yiyen ve buna susan kadınlar kervanına katılmayın..

Düğün gününde ne mal olduğunu anladığın adamdan niye arka arkaya iki çocuk?Hayır gidemeyeceksin evden de bariz bu kendini rahatlatmak için açmışsın konuyu.Madem niye sabah gidicem diyosun adama?Saçmalık içinde saçmalık,yazık o çocuklara.

Senin için demiyorum ama o iki çocuk için derhal ayrıl bu adamdan
Çünki gidemem iki çocuk küçükler para olması gerekiyor taksiye vs biniyim gece vakti nasıl alıp çıkayım çocukları

Çünki gidemem iki çocuk küçükler para olması gerekiyor taksiye vs biniyim gece vakti nasıl alıp çıkayım çocukları
O zaman sabah olsun gidicem demeyeceksin.Sabah oldu şimdi gidebildin mi?

Annemi aradım geldi düşünüyoruz şimdi napalm diye annem sabret çocuklar için diyor bnde gitmem gerektiğini düşünüyorum

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim lütfen dualarınızı eksik etmeyin gitmek en doğrusu gelip beni evde görürse bunu kabullendi diyip daha fazlasını yapıcak internet paketin olmadığı için giremicem merak etmeyin diye yazmak istedim

Back