iki yolum var hangisini secmeliyim..

Esim iyi Ama oda aileci onlara cok duskun...
4yillik evliyim..
Senin yuzunden ailemle kavga edemem dedi..
Bu Arada kardesi Bnm hakkimda konusmus esimle duyduk....
Gidip hesap sormadi bile..

daha evliliginiz oturmamis ne cocugu allah askina yazik günah,
üstelik cokda gencsiniz, koca adamlarin genc kizlari secmelerinin sebepide cogunda bu aslinda akli ermez herseye he der gecer....kocaniz aileci ya kabul edeceksin yada terk edeceksin, degisir diye bekleme asla,
önce düzeninizi bir kurun ...
cocuk düsünmeyin.

Aynen bide benimde hoslandigim kisi oldu dedim sadece esime cok farkli anlatti...
Cok zoruma gidiyor artik iki yuzlukleri ...
Sadece yandigim sey iki yuzluluk yapmalari laflari degistirmeleri..

Kalbinin sesini dinle.. Sirf eşin iyi bir insan diye böyle çalkantili geçecek bir ömür mü? Ki yaş farki da var..

Yoksa ailenin seni desteklediği, halâ yolun başindayken düzeltebileceğin, mesleğini eline aldiğin bambaşka bir ömür mü?

Dul kalacam herkes yuzume farkli bakacak..
By Arada okumak istiyorum ama disardan degil.
Bu Arada icimde en cok kalan hemsire olmak...
onun icin me gibi ugraslar vermem gerek arastirmaya basladim...bakalim be olacak..

Dul kalacam herkes yuzume farkli bakacak..
By Arada okumak istiyorum ama disardan degil.
Bu Arada icimde en cok kalan hemsire olmak...
onun icin me gibi ugraslar vermem gerek arastirmaya basladim...bakalim be olacak..

Yahu bu devirde dulluk mu kaldi? Hem isteyen istediği gözle baksin. Sen istediğin, mutlu olduğun hayati yaşiyorsan, elaleme ne?

Bak ne güzel hayalin de varmiş.. Zaten hemşirelik okumaya başladiğinda, o insanlarin hiçbiri yaninda olmayacak. Bırak iş sadece oraya kalsın.

Biraz gözünü karartip, azmedersen, çok güzel bir hayat seni bekliyor. Çünkü ailen yaninda:)

Yaşıtız seninle be gülüm keşke babanı dinleyeydin ne bu evlilik?
O etrafındakiler erken yaşta evlenmeye gıkı çıkmadıysa dul kalmana da kimseye vazife değil kimse bir şey diyemez..
mutsuz bir hayat daha mı iyi kim kaldırabilir bunları.. sırf dul kalırım diye korkuyorsan bu laflarım geçerli tabi..
istemiyorsan neden devam edesin gençsin çok gençsin neden senin hayatını mahvetsinler...
hee ama ben ayrılmak istemiyorum dersen de Ben yerinde olsam çok muhatap olmamaya çalışırım yüz göz olma fazla da hem gençsin daha bence hemen başla okumaya lise üniversite daha sonra icabına bakarsın. Şimdi okumak o kadar kolay ki 50 yasındaki teyze bile diploma alıyor sen niye almayasın

Insallah oyle olur cok tesekkur. Ederim..

Cok tesekkur ederim insallah..

Eşiniz kötü bi insan gibi gelmedi bana yani size olan davranışları falan tamam biraz saçma olmuş eski sevgili muhabbeti ama size eziyet eden biri değil gibi. yada ben mi yanlış anladım bilmiyorum birkaç kişi eşinizide suçlamış. ama okumayı kesinlikle geri plana atmayın ve kayınvalideniz görümcenizle mesafeli olun.

Bence kvye yakin bir ev tutun ufakta olsa kendi eviniz hem esinzide ikna olur tabi maddi durumunuz uygunsa.Dersinize calisirsiniz yasiniz daha ufak yani.Esiniz iyi birisine benziyor ama yasi buyuk gibi geldi cunku olgun davraniyor bazi konularda aile konusundaysa cok tutucu geri adim atmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…