İki yıldır evime sadece 1 kere misafir geldi :(

Acaba evinizin enerjisi falan mı kötü böyle bi durum da olabilir bazen bazı ortamlar insanlari iter. Bu konuyu araştırsanız biraz.Evinizi daha yüksek güzel enerjili olacak şekilde dizseniz boyasanız :)

Inanirmisiniz bunu bende düşündüm. Hatta araştırdım. Ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.yeni eve geçtiğimde uygulamaya başlayacağım.

Sizin öneriniz var mı bu konuda?

Aynen ne güzel özlediğim ortamlar tamda böyle işte. Herkes mutfakta sohbet oyun şu bu. Yok ama işte
Ya acaba sohbetinizi biraz değiştirseniz mi ki. Hani bizde dedikodu yapmayız da gır gırla geçer hiç susmayız. Erkekler bazen maç izlemeye toplanır. Yaş grubunuz çevreniz yok mu hiç

Inanirmisiniz bunu bende düşündüm. Hatta araştırdım. Ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.yeni eve geçtiğimde uygulamaya başlayacağım.

Sizin öneriniz var mı bu konuda?
Feng şui aynen bunu araştırabilirsin somut bilgiler var bir de tabii dini kaynaklardan da bakabilirsin bu tarz şeylere ve mutlaka evin huzuru bereketi için dua edin evinizin enerjisi önemli gelip gitmede cidden.

Misafir gelip gelmemesi değilde , ret cevaplarına göre tekrar tekrar davet etmenizde anormallik var.

Bir defa davet edilir, icabet edilmiyorsa , uygun zamanda onların aranması beklenir.

Ret kararını devamlı veren birinin evine gidilmez.

Bu kadar ısrarcı olmanızı anlamadım. Muhtemelen eşinizin yanında bu da çok kiymetsizdir. Gereksiz üzüntü.

İşte ailemden bende gördüm misafir ağırlamak hoş sohbet vs. Şimdi kendi evimde olmayınca garipsiyorum durumu.benden mi kaynaklı çözemedim.
Belki farkında olmadan istemsiz davet ediyorsundur canım inanki gelen misafire hoş sohbet güler yüz, kral sofrasından daha makbul

Canım sen niye inatla dertsiz başına dert arıyorsun? Biraz olayları insanları akışına bırak.. eşinle evinle mutlu ol.. elindeki ile yetin. Bırak başka insanları..

Kurslara katılın
Belediyenin ücretsiz spor salonuna gidin

Bir de insanlar dedikodu yaparken boşverin dedikodu olmasın demeyin itici olursunuz

Ben evli degilim ama evlendigimde galiba ayni sizin durumunuzda olacagim. Sanki benim gelecegimi yazmissiniz. Cunku simdi de nerdeyse hicbir ailevi sohbet ortamindan hoslanmiyorum. Dedikodudan kesinlikle nefret eden birisiyim bende. Ne alisverisle, ne makyajla isim olur. Anlastigim arkadaslarim hepi topu 2 tane. Gecen dogum gunundeydim misal. Soz bu cantayi aldim, su makyaji yaptima geldi. Ben oylece dinledim, kendimi uzayli gibi hissettim. Ailemde enistem var halamin kocasi. O da benim kafadan. Bayramda seyranda karsilasinca millet baska biz baska sohbet ediyoruz. Biz hangi kitabi okudun, su konu hakkinda ne dusunuyorsun gibi sohbetler yapıyoruz.

Sizi cok ama cok iyi anliyorum. Ama anormallik sizde degil inanin bana. Farkli karakterdesiniz sadece. Simdilerde lay lay lom'cu, hemen can ciger kuzu sarmasi olan insanlar seviliyor. Farklisiniz diye niye kendinizi uzuyorsunuz bosverin. Umarim kafanizin uyustugu arkadaslar bulursunuz. Ayrica bana hic sıkıcı gelmediniz. Cok guzel sohbetinizin de oldugunu dusunuyorum. Takmayin kafanizi

Ben kalabalığı sevmem bana da gelmezler öyle aşırı sicak kanlı hoş sohbet değilim.bi bakıma iyi işte giybetten başka ne muhabbet geçiyor evlerde.ayrica heves etmememin sebebi muhabbetin ve konuşmanın fazlası yoruyor beni unide ara verilmeden blok ders hukuk dinlemiş gibi oluyorum

ilahiii beni gulumsettin

blok ders ha :)))))

Belki farkında olmadan istemsiz davet ediyorsundur canım inanki gelen misafire hoş sohbet güler yüz, kral sofrasından daha makbul

Gelseler göstereceğim güler yüz vs. Gelen yok maalesef. Artık gitgide soğuyorum sanki insan ilişkilerinden. Yaşadıkça bazı şeyleri gördükçe. İstemsiz davet edeceğime hiç etmem :)

Ne kadar şanslısın bende sen gibiyim ama misafirimiz eksik olmuyor nedense üstelik suan hamileyim ama yinede aynı maşallah

msafir sevmek ya da sevmemek karakter yetisme tarzi vs ile ilgilidir.

aaa napcan misafiri demek de

aaa misafir sevmiyor ne tuhaf demek de yanlis..

arkadasimiz daveti uzerine neden gelmedikleriyle ilgili fikir soruyor.

bence yazismalari bunun uzerinden cozum odajli surdurursek daha faydali olur kanaatindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…