Acaba evinizin enerjisi falan mı kötü böyle bi durum da olabilir bazen bazı ortamlar insanlari iter. Bu konuyu araştırsanız biraz.Evinizi daha yüksek güzel enerjili olacak şekilde dizseniz boyasanız :)
Ya acaba sohbetinizi biraz değiştirseniz mi ki. Hani bizde dedikodu yapmayız da gır gırla geçer hiç susmayız. Erkekler bazen maç izlemeye toplanır. Yaş grubunuz çevreniz yok mu hiçAynen ne güzel özlediğim ortamlar tamda böyle işte. Herkes mutfakta sohbet oyun şu bu. Yok ama işte
Feng şui aynen bunu araştırabilirsin somut bilgiler var bir de tabii dini kaynaklardan da bakabilirsin bu tarz şeylere ve mutlaka evin huzuru bereketi için dua edin evinizin enerjisi önemli gelip gitmede cidden.Inanirmisiniz bunu bende düşündüm. Hatta araştırdım. Ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.yeni eve geçtiğimde uygulamaya başlayacağım.
Sizin öneriniz var mı bu konuda?
ben de bunu dusunuyorum inan
dugun cenaze vs hep insanla oluyo
ama insanlar da insan değil.
öf hep dogrucu davutlugumdan kaybediyorum
Ya acaba sohbetinizi biraz değiştirseniz mi ki. Hani bizde dedikodu yapmayız da gır gırla geçer hiç susmayız. Erkekler bazen maç izlemeye toplanır. Yaş grubunuz çevreniz yok mu hiç
Belki farkında olmadan istemsiz davet ediyorsundur canım inanki gelen misafire hoş sohbet güler yüz, kral sofrasından daha makbulİşte ailemden bende gördüm misafir ağırlamak hoş sohbet vs. Şimdi kendi evimde olmayınca garipsiyorum durumu.benden mi kaynaklı çözemedim.
ilahiii beni gulumsettinBen kalabalığı sevmem bana da gelmezler öyle aşırı sicak kanlı hoş sohbet değilim.bi bakıma iyi işte giybetten başka ne muhabbet geçiyor evlerde.ayrica heves etmememin sebebi muhabbetin ve konuşmanın fazlası yoruyor beni unide ara verilmeden blok ders hukuk dinlemiş gibi oluyorum
Kimseye gitmiyorsunuz ondandır
Gitmeye başla bak Nasıl geliyorlar
Belki farkında olmadan istemsiz davet ediyorsundur canım inanki gelen misafire hoş sohbet güler yüz, kral sofrasından daha makbul
Ne kadar şanslısın bende sen gibiyim ama misafirimiz eksik olmuyor nedense üstelik suan hamileyim ama yinede aynı maşallahYa arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum. Kötü bir insanım galiba. Esimde fesat ve kinci olduğumu söylüyor. Ya arkadaşlar iki yıldır evime misafir gelmiyor. Sizler neler yapıyorsunuz?
Örneklemek gerekirse
Yeni evlendiğimde kayinvalidem dedim hergün biri gelirdi.haliyle tüm hizmeti ben yapardım. Kendi annemle babamın evinden de misafire alışkınım. Ancak kendi evime geçtiğinden bu yana kimse gelmiyor. Kayinvalidem gelirdi yeminle elmasın kadar sorardım rahat etmezdi kendi evine giderdi.her haftasonu biz giderdik onun yanına. Ki kendi odasını hazırladım bizim evde ona.
Neyse eşimin akrabalarını davet ettim. Bir kere. Haliyle içimden gelerek her çeşit güzel şeyler hazırlamaya çalıştım. Kayinvalidem vali mi geliyor derdi. Asıl sorun misafir geldiğinde sohbet edecek konu bulamamak. Kös kös oturmanın yanlış olduğunuda biliyorum.nasilsin naptin şu bu gerisi gelmiyor.insanlarin çok özel hayatına karışıyorsun gibi geliyor.baskalari hakkında konuşmasında sevmem. Herneyse.
Bu misafirlerden sonra kaç kere davet etmeme rağmen pek kimse gelmedi evime.hep ben biz gittik esimle. Ama zamanla insanın zoruna gidiyor.
Milleti davet etmekte gelmiyor içimden. Bir kerede arayıp gelmek istiyoruz desinler. Hep ben mi davet etcem ve red cevabı alcam?
Artık telefonda açmıyorum direk mesajla davet ediyorum.esim yanlış olduğunu söylüyor.
bu hafta yine iki tanıdığı davet ettim. İşimiz var dediler başka zaman. Görümcem 1 kere geldi oda tek bir sat oturdu gitti. Biz 100 kere gitmisizdir ona.
Sizler nasıl yapıyorsunuz bu konuda?
Bide evde buzluğa anı misafirler için ne gibi şeyler yapıyorsunuz? Ya resmen Stress oluyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?