milletin tek konustugu sey
araba is para ev koca cocuk
kim ne almis ne satmis
kim neden bosanmis
kim kimle neredene halt etmis
oldugu icin...konusacak konu bulamaman normal.
sen de benim gibisin.
bosver misafiri ne dertleniyosun.
ac tv izle kendin pisir kendin yee
milletin tek konustugu sey
araba is para ev koca cocuk
kim ne almis ne satmis
kim neden bosanmis
kim kimle neredene halt etmis
oldugu icin...konusacak konu bulamaman normal.
sen de benim gibisin.
bosver misafiri ne dertleniyosun.
ac tv izle kendin pisir kendin yee
Gelmeyeni de zorla mı getirecek konu sahibi . Zorla tutup evine sokacak değil ya kapım açık diyor gelen gelsin ...arkdaşlar ne bıcım cevaplar bunlar. misafir kadar güzel birşey yoktur. ikram kadar güzel birşey yoktur. insana insan lazim ölümdede düğündede. ne demek kimse gelmiyor? hicmi arkdaşın yok? akrabayı gectim. yani acıkcası ben 100 kere görümceme gitsem ve o bir kere gelse bende artık gitmezdim. bunun altında size söylemedikleri bir sebep vardir
arkdaşlar ne bıcım cevaplar bunlar. misafir kadar güzel birşey yoktur. ikram kadar güzel birşey yoktur. insana insan lazim ölümdede düğündede. ne demek kimse gelmiyor? hicmi arkdaşın yok? akrabayı gectim. yani acıkcası ben 100 kere görümceme gitsem ve o bir kere gelse bende artık gitmezdim. bunun altında size söylemedikleri bir sebep vardir
Gelmeyeni de zorla mı getirecek konu sahibi . Zorla tutup evine sokacak değil ya kapım açık diyor gelen gelsin ...
canim sikicisin sanirimAynen hiç sevmem şu şunu yapmış bunu yapmış ve vs. Resmen bakıyor bu konular beni. Ama evime misafir gelmedikçe asosyal gibi oldum sanki. Evlendiğimde bu yana arkadaş çevremde kalmadı.
Esimde rahatsız bu durumdan. Arkadaş çevresi kurmaya bak beni çok sıkıyorsun diyo.
Herhalde bende öyle düşünüyorum artık. Çekingen bir yapım var ama yinede soru sorarım sohbet açmaya çalışırım. Ama anlaşılan yetmiyor. Güler yüzlüyümdür şubatta aşmam. Ne bilim.canim sikicisin sanirim
rahat edemiyorlardir belki resmi bir yapin varsa.bence nasil biriysen oyle devam et.eger bi yanlsin olmadifindan eminsen.zamanla alisirlar tarzinaHerhalde bende öyle düşünüyorum artık. Çekingen bir yapım var ama yinede soru sorarım sohbet açmaya çalışırım. Ama anlaşılan yetmiyor. Güler yüzlüyümdür şubatta aşmam. Ne bilim.
Hiç üzülme derim.rabbim başka dert vermesin . Gelene sen hizmetini hürmetini yaparsın ... davet mi bekliyorlar acaba hani arayıp atıyorum cumartesi bana gelin demenizi filan ..Evet kapım her zaman açık sizinde bize beklerim diyorum her defasında. Ama arayip ta geleyim diyen yok. Çok mu sıkıcıyim ne :)))
Eşimin yeğenleri bana yazılıya geleceklerdi.beni sevenlerdide pizza yapardım sevdikleri şeyleri yapardım. Gece babaları gelip alırdı. Halbuki yatılıya gelirlerdi düşünün!
Eskiden hep arar sorarlardi. Ne zaman ki görümcem hamile olduğunu söyledi ve sırf markalı eşyalar gönderdi onlara. Benimle diyaloğun kestiler. Eskisi gibi arayıp sormazlar. Hep ben yazarım napiyorsun diye. Ne bileyim bazen böyle hayatın tüm kötülüğünü yapmışımdır yalnız kalmaya mahkumdur edilmiş gibi hissediyorum kendimi.
Yakında yine taşıyacağım. Bakalım orda yine nasıl olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?