İki yıldır evime sadece 1 kere misafir geldi :(

Evet çağırıyorum davet ediyorum ve zamanımız yok yada başka işimiz var diyorlar yada başka sefere. Bunu geçtim. Benim davet etmemi beklemeden insan size gelmeyi düşünüyoruz diyemez mi?

ben hiç kimseye sana gelmeyi düşünüyorum demedim asla
çağırırlarsa da ayıp olmasın diye 3 çağırdılarsa 1 gittim

He anladım. İnan görümce falan dost değil. Sen şu an içlerinde değilsin, içlerine girsen nefret edersin emin ol. Uzak olman daha iyi, çok ciddiyim. Evliliğinin bile tadı kaçar...

Sende bir hata yok. Bende görümce yok. Ama eşimin ailesi çok geniş, yaşıtım bir sürü yengeler falan var. Ama bir kez telefonda konuştum mu? Hayır. Anca bir yerde karşılaşacağız da sınırlı sohbet edeceğiz. Ben onları yok sayıyorum, kafam çok rahat.

Olsun, boşver inan yalnızlığı seviyorum ben. Hobilerinle uğraş, boşver. Benim tek endişem ilerde cenazem olur, özel günüm olur. Bebeğim erkek olacakmış, şimdiden sünnet düğünü yapmayalım diyorum eşime. Çünkü gelecek kimsem yok. Tek üzüntüm bu...

Maşallah evden insan eksik olmuyormuş sizinde hiç bunalmıyor musunuz :)

ben hiç kimseye sana gelmeyi düşünüyorum demedim asla
çağırırlarsa da ayıp olmasın diye 3 çağırdılarsa 1 gittim

Ben atıyorum birisini görmek görüşmek istediğimde. Arar Müsait misiniz uğramak isteriz derim. Müsait olduklarında giderim. Yanlis mı?

Bazen sanki hayatta hiç bir şey görmemiş gibi hissediyorum kendimi. Yaş 30 ama sanki hayatı yeni yeni öğreniyorum.

Vallah çok ilginç geldi. Öyle çat kapı kimse gelmiyor artuk evet ama haberleşip birbirimize gideriZ. Bence senin sorunun samimi arkadaşının olmaması çünkü onlar gelir sık. Eşinin amacası, kuzeni bilmem kim ne yapasın. Omlarla bayramdan bayrama görüşülür. Yakın arkadaşın seninle sohbet etmek isteyecek gelecek eşiyle mesela. Meseka arkadaşım arar konular çok birikti görüşelim der.

Sevdiğim insanlar neden bunalayım ki. Zaten misafirlerim hep bana yardım eder mutfakta sohbet muhabbet bazen okey masaları kurarız :)
Ayy bizimde böyleydi ev yıllarca hep halamlar amcamlar kuzenler annemin arkadaşları hala daha gelirler fakat eskiden daha yoğundu bende severim böyle sohbetleri muhabbetleri oyunlar oynarız dediğiniz gibi ama nedense artık bazen fazla geliyor yoğun geliyor sükuneti arıyorum belki de kafam yoğun okuldur iş telaşıdır ondan şimdi sevgilimle başbaşa vakit geçirmek bir film izlemek daha fazla huzur veriyor sanki :)) ama tabii sohbeti eğlenceli olduğu sürece severim o ayrıı

Evet bence de sorun burda konu sahibi görümceyi ve dertlerini bırakmalı bence şöyle kafa dengi kankalar yapmalılar birlikte görüşebilecekleri

ben de bunu dusunuyorum inan

dugun cenaze vs hep insanla oluyo

ama insanlar da insan değil.

öf hep dogrucu davutlugumdan kaybediyorum

ben biriyle görüşmek istediğimde arar kendi evime davet ederim
eğer yok ben gelemem sen illaki bana gel derse ve ısrar ederse ancak o zaman ona giderim

İşte sorun şu ki herkes kendi evine davet ediyor gidiyorum da. Ama benim eve gelen yok

onlar sana gelmeden tekrar gitme bence
ben 2 defa asla üst üste gitmiyorum
çağırırlarsa da sıra sizde diyorum

gerçi ben misafirliğe gitmeyi de gelmelerini de pek sevmem
tavsiyelerim saçma olabilir

İşte sorun şu ki herkes kendi evine davet ediyor gidiyorum da. Ama benim eve gelen yok
Acaba evinizin enerjisi falan mı kötü böyle bi durum da olabilir bazen bazı ortamlar insanlari iter. Bu konuyu araştırsanız biraz.Evinizi daha yüksek güzel enerjili olacak şekilde dizseniz boyasanız :)

onlar sana gelmeden tekrar gitme bence
ben 2 defa asla üst üste gitmiyorum
çağırırlarsa da sıra sizde diyorum

gerçi ben misafirliğe gitmeyi de gelmelerini de pek sevmem
tavsiyelerim saçma olabilir
baştan beri bi kokular seziyordum ama altından misafirlik sevmeme çıktı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…