İki yıldır evime sadece 1 kere misafir geldi :(

Misafir geldiginde zaten bir seyler yapmak zorunda kalıyorsun onlar da sonra kilo olarak dönüyor sana:)

Anlaşılan o ki normal birşey yani misafir gelmemesi öylemi?

Inanirmisiniz neyin normal neyin doğru olduğunu sasirdim artik sanki.
Normal değil tabiki. Farketmeden kıracak bişey mi yapıyorsunuz. Ayrıca evime gelmeyen kişinin en fazla 2 kere evine giderim.

Banada çok misafir gelmez. Eşimin akraba ilişkileri yok gibi. 1 iki arkadaş 1 komşu 1.2 akraba hepsi bu.

Çocuktan önce ve sonra durumum var benim. Eskiden çocuklu misafire tahmmulsüzdum. Ay kıracaksın dökeceksin diye. Şimdi ise yavrum o kırılsın canın sağolsun ama canına zarar gelir diyorum mesela.
Sohbet desen bu konuda üstüme yok çene makinesiyim her türlü konu bulurum. Sen bana yaz özelden misafir profilini gelince sana bile bulurum :KK70:

Yemeğe gelince pat diye gelen misafir öyle yemek beklemesin hemen benden malesef zaten pat diye gelen samimi olduğum kişidir mutfakta o oturur ben sohbet ede ede hazırlarım onun dışında 1 gün önceden haber verene hazırlamak kolay. En sevdiğim misafir tipidir. Bayılırım sofra hazırlamaya. Bende misafir öncesi hazırlıkta stres olur ayak altına giren yer fırçayı. Misafir gelince eee daha nasılsın derim zaten ordan sonra konu nerden nereye belli olmaz.

Hatta geçen öyle bir konu atlamışımki önümüz e meyve geldi bende dedim buralar hep tarlaydı zamanında almamış annemler bir kaç arsa şimdi meyvesini yiyen yedi. Koptuk hep beraber. Bide genç kafa dengi espiri gıla misafir mutfak sohbeti severim. Cay kahve nescafe meyve tatlı sohbet gece yarısını geçer. Teyzeler amcalar olunca biyere kadar. Şimdi dedikodu seven misafir var bide. Yaaaa neden olmuş vs gibi soru cümleleri yeterli benim için dedikoducu misafire yorum eklemiycen sonra nerde ne şekilde anlatacağı belli olmaz. Eşim genelde çocukları kudurtur. Sırf misafir gelince çocuklar oynayabilirsiniz diyebilmek için holü boşalttım. Oğlumun odasını genislettim çocuklu misafirde en önemli şey çocuklarını rahat ettirmek tir. Hatta rn son eşimin arkadaşı eşi ve çocukları ile geldi çok memnun kalmışlar bende duyunca çok mutlu oldum.

Kendimi övmek gibi oldu ama şundan dolayı anlatıyorum 8 yıllık evliyim oğlum büyüdükten sonra değişti benim misafir ağarlama şeklim sanırım.

Normal değil tabiki. Farketmeden kıracak bişey mi yapıyorsunuz. Ayrıca evime gelmeyen kişinin en fazla 2 kere evine giderim.

Banada çok misafir gelmez. Eşimin akraba ilişkileri yok gibi. 1 iki arkadaş 1 komşu 1.2 akraba hepsi bu.

Çocuktan önce ve sonra durumum var benim. Eskiden çocuklu misafire tahmmulsüzdum. Ay kıracaksın dökeceksin diye. Şimdi ise yavrum o kırılsın canın sağolsun ama canına zarar gelir diyorum mesela.
Sohbet desen bu konuda üstüme yok çene makinesiyim her türlü konu bulurum. Sen bana yaz özelden misafir profilini gelince sana bile bulurum :KK70:

Yemeğe gelince pat diye gelen misafir öyle yemek beklemesin hemen benden malesef zaten pat diye gelen samimi olduğum kişidir mutfakta o oturur ben sohbet ede ede hazırlarım onun dışında 1 gün önceden haber verene hazırlamak kolay. En sevdiğim misafir tipidir. Bayılırım sofra hazırlamaya. Bende misafir öncesi hazırlıkta stres olur ayak altına giren yer fırçayı. Misafir gelince eee daha nasılsın derim zaten ordan sonra konu nerden nereye belli olmaz.

Hatta geçen öyle bir konu atlamışımki önümüz e meyve geldi bende dedim buralar hep tarlaydı zamanında almamış annemler bir kaç arsa şimdi meyvesini yiyen yedi. Koptuk hep beraber. Bide genç kafa dengi espiri gıla misafir mutfak sohbeti severim. Cay kahve nescafe meyve tatlı sohbet gece yarısını geçer. Teyzeler amcalar olunca biyere kadar. Şimdi dedikodu seven misafir var bide. Yaaaa neden olmuş vs gibi soru cümleleri yeterli benim için dedikoducu misafire yorum eklemiycen sonra nerde ne şekilde anlatacağı belli olmaz. Eşim genelde çocukları kudurtur. Sırf misafir gelince çocuklar oynayabilirsiniz diyebilmek için holü boşalttım. Oğlumun odasını genislettim çocuklu misafirde en önemli şey çocuklarını rahat ettirmek tir. Hatta rn son eşimin arkadaşı eşi ve çocukları ile geldi çok memnun kalmışlar bende duyunca çok mutlu oldum.

Kendimi övmek gibi oldu ama şundan dolayı anlatıyorum 8 yıllık evliyim oğlum büyüdükten sonra değişti benim misafir ağarlama şeklim sanırım.

neguzel anlatmışsın misafir olasimmgeldi

Davete icabet gerekir.. Güler yüzüne, hizmetine rağmen gelmiyorlarsa sende değil insanlarda bir sorun var bence.. Hiç güzel canını sıkma, zaman içinde yeni bir çevren olur.. Eşinin de seni bu konuda ezmesine izin verme.. Ne demek kincisin ya.. Ne kadar kırıcı bir söz.. Kime ne kin tutmuşum, saygıda hizmette kusur etmiyorum diye karşı çık bence.. Asla bu sözleri kabullenme.. Bize anlatmadığın bi kindarlığın yoksa :KK70: ki bence yoktur, evime misafir gelmiyor diye üzülen bi insanın çok güzel bi kalbi olduğunu düşünüyorum :)

Söyledikleriniz için yorumlarınız için tsk ederim. Ancak bazen düsünüyorum da bu kadar sorun başkalarında olamaz? Sanırım benden kaynaklı ben mi negatif enerji yayiyorum acaba?

Söyledikleriniz için yorumlarınız için tsk ederim. Ancak bazen düsünüyorum da bu kadar sorun başkalarında olamaz? Sanırım benden kaynaklı ben mi negatif enerji yayiyorum acaba?
ben mesajlarından hic negatif elektrik almadim. olsaydi hissederdim.

1bucuk yillik evliyim esimin uvey annesi ve babasi evimize hc gelmemistr (yaslilik vs pek cikamiolar) bizimkiler izmirde ve yurtdisindalar... Babam geldi hamileyken. Annem geldi doguma,ananemde dogumumda hanimdaydi saolsun.. Sonrasinda abim geldi almanyadan. Kardesm geldi yegenini gormeye 3gunlugune. Burda bi teyzem var bi iki defa o geldi... Simdiye kadar gelen misafirler bunkar bize de ha bide nisanda annem gelmisti bikere daha bukadarcikkk :))) aaa unuttum annem doguma geldiginde aile dostumuz iki aile gelmisti hem bizi hem gelmisken annemi gormeye :)

Açıkcası ben de az tanıdığım kişilerin misafirliğe gelmesini sevmem.Çünkü kasılıyorum tanımadığım için.
Ama yakın arkadaşlarım,yakın akrabalar ne bileyim onların gelmesini isterim.Geliyorlar da.
Acaba siz biraz sıkıcı mısınız? Ya da hoş sohbet değil misiniz,belki de insanlar sizin yanınızda rahat edemiyorlardır.
Bilemiyorum,çözümü ne onu da bilmiyorum,çok takmamaya çalışın

rahatinin kiymetini bil. ne yapjcan illa ki milleti agirlayip da? bana da cok gelmez.. ben de asiri ustune dusuyorum milletin o yuzden rahat edemiyorlar gibime geliyor..aman orda rahat mjsjn dur arkana yastik vereyim kumandayi sen al vs vs.. ben ev oturmasini da sevmem ki zaten. disarda gorysmek daha guzel. gicik oluyorum ev oturmalarina.. hele esli mesli igrenc

Dert ettigin seye bak dostum:KK12:
gelmesse gelmesinler
daha iyi onlarin daginigiynan tokunuguylen ugrasana kadar cik sen git superrrr mis valla
keske benim olsaa:halay:

arkdaşlar ne bıcım cevaplar bunlar. misafir kadar güzel birşey yoktur. ikram kadar güzel birşey yoktur. insana insan lazim ölümdede düğündede. ne demek kimse gelmiyor? hicmi arkdaşın yok? akrabayı gectim. yani valka ben cenazemdacıkcası ben 100 kere görümceme gitsem ve o bir kere gelse bende artık gitmezdim. bunun altında size söylemedikleri bir sebep vardir

Ya ben kendi ailemden gördüm babam her zaman derdi misafir bereketini diye. Ama ben yalnız kalmış gibi hissediyorum kendimi. Evet evet ilk taşındigim da geldi görümcem evde ne var yok baktı ay şunu bende yapcam vs vs gibi yorumlar sonra evini begenmedim dedi birdaha da gelmedi. Sürekli biz gidiyoruz.
Banada kızar seni evimde rahat ettiremiyorum diye. Iyide yani ben onların yatağında yatmak istemiyorum diye rahat olmadığımı nerden çıkartıyorlar sa!

Ya ne bileyim kendimi salak gibi hissediyorum.
Yatili misafirden neffffffreeeeet ederim
heleki ayni il sinirlarinda isek icim kavrulur kalk git da
yedik ictik ee daha tatak dosek curutmek nedir ya
ayrica bence sende gitmemelidin
cunku biri sana gelmiyorsa seni gormek istemiyodur
senin gelmeni de istemiyodur
sahsen ben oyle dusunuyorum

Evet kapım her zaman açık sizinde bize beklerim diyorum her defasında. Ama arayip ta geleyim diyen yok. Çok mu sıkıcıyim ne :)))
Eşimin yeğenleri bana yazılıya geleceklerdi.beni sevenlerdide pizza yapardım sevdikleri şeyleri yapardım. Gece babaları gelip alırdı. Halbuki yatılıya gelirlerdi düşünün!
Eskiden hep arar sorarlardi. Ne zaman ki görümcem hamile olduğunu söyledi ve sırf markalı eşyalar gönderdi onlara. Benimle diyaloğun kestiler. Eskisi gibi arayıp sormazlar. Hep ben yazarım napiyorsun diye. Ne bileyim bazen böyle hayatın tüm kötülüğünü yapmışımdır yalnız kalmaya mahkumdur edilmiş gibi hissediyorum kendimi.

Yakında yine taşıyacağım. Bakalım orda yine nasıl olcak.
Bwnce kendine arkadas komsu edin komsu akrabadan bazen daha iyidir yakindir.bide boyle dene

Bende evime bir kişiyi davet ettim, samimiyetim olmayan biri, gittim okadar alışveriş yaptım, temizlik hazırlıkta cabası, sonuç kız vermiş oldugu sözde durmadı, gelmedi ve ben mutsuz oldummu asla , söz namustur derlerya çok doğru.İlk başta güvenilmez olduğunu kanıtladı, benden uzak olsun.

Bize de cok misafir gelmez, ayda yilda bi kere.. aileler ugrar eder ama hele cocugum oldugundan beri kimseyi agirlayacak zamanim yok!! Zaten cokta tanidigim yok insanlardan son bi kac senedir izole ettim kendimi inan dertsiz basim kimsenin ne dedikodusunu duyuyorum nede ilgileniyorum zaten.

Ben teyzemlerle annemlerle ayni mahallede oturuyorum. Kuzenlerimde bizle ayni mahallede evliler. 2 yillik evliyim. Bir yeni evlendigimde ev gormeye iki dogum yaptigimda bebek görmeye geldiler daha da gelmediler.

Calisiyorum, bebek var, esim yuksek lisans yapiyor sinavlaru felan oluyor, bunlari dusunerek rahatsiz etmek istemiyorlar. Bende onlara arada dugun dernek bayram hastalikta felan giderim zaten cok sik gitmem. Amac rahatsiz etmek istememek.

Hem fazla muhabbet tez ayrilik derler. Hergun onlar sizde siz onlarda olursaniz isin cirki cikar.

Takmayin bunlari kafaniza.

Acaba cevrene Gore otoriter birimisin belki konuşmuyo gitsekte felan diyo olabilirler el işleriyle felan uğraş onlardan fikir al kaynaşmaya çalış yanlız nereye kadar

Back
X