Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal değil tabiki. Farketmeden kıracak bişey mi yapıyorsunuz. Ayrıca evime gelmeyen kişinin en fazla 2 kere evine giderim.Anlaşılan o ki normal birşey yani misafir gelmemesi öylemi?
Inanirmisiniz neyin normal neyin doğru olduğunu sasirdim artik sanki.
Normal değil tabiki. Farketmeden kıracak bişey mi yapıyorsunuz. Ayrıca evime gelmeyen kişinin en fazla 2 kere evine giderim.
Banada çok misafir gelmez. Eşimin akraba ilişkileri yok gibi. 1 iki arkadaş 1 komşu 1.2 akraba hepsi bu.
Çocuktan önce ve sonra durumum var benim. Eskiden çocuklu misafire tahmmulsüzdum. Ay kıracaksın dökeceksin diye. Şimdi ise yavrum o kırılsın canın sağolsun ama canına zarar gelir diyorum mesela.
Sohbet desen bu konuda üstüme yok çene makinesiyim her türlü konu bulurum. Sen bana yaz özelden misafir profilini gelince sana bile bulurum
Yemeğe gelince pat diye gelen misafir öyle yemek beklemesin hemen benden malesef zaten pat diye gelen samimi olduğum kişidir mutfakta o oturur ben sohbet ede ede hazırlarım onun dışında 1 gün önceden haber verene hazırlamak kolay. En sevdiğim misafir tipidir. Bayılırım sofra hazırlamaya. Bende misafir öncesi hazırlıkta stres olur ayak altına giren yer fırçayı. Misafir gelince eee daha nasılsın derim zaten ordan sonra konu nerden nereye belli olmaz.
Hatta geçen öyle bir konu atlamışımki önümüz e meyve geldi bende dedim buralar hep tarlaydı zamanında almamış annemler bir kaç arsa şimdi meyvesini yiyen yedi. Koptuk hep beraber. Bide genç kafa dengi espiri gıla misafir mutfak sohbeti severim. Cay kahve nescafe meyve tatlı sohbet gece yarısını geçer. Teyzeler amcalar olunca biyere kadar. Şimdi dedikodu seven misafir var bide. Yaaaa neden olmuş vs gibi soru cümleleri yeterli benim için dedikoducu misafire yorum eklemiycen sonra nerde ne şekilde anlatacağı belli olmaz. Eşim genelde çocukları kudurtur. Sırf misafir gelince çocuklar oynayabilirsiniz diyebilmek için holü boşalttım. Oğlumun odasını genislettim çocuklu misafirde en önemli şey çocuklarını rahat ettirmek tir. Hatta rn son eşimin arkadaşı eşi ve çocukları ile geldi çok memnun kalmışlar bende duyunca çok mutlu oldum.
Kendimi övmek gibi oldu ama şundan dolayı anlatıyorum 8 yıllık evliyim oğlum büyüdükten sonra değişti benim misafir ağarlama şeklim sanırım.
Buyur gel kapım herkese açık.neguzel anlatmışsın misafir olasimmgeldi
ben mesajlarından hic negatif elektrik almadim. olsaydi hissederdim.Söyledikleriniz için yorumlarınız için tsk ederim. Ancak bazen düsünüyorum da bu kadar sorun başkalarında olamaz? Sanırım benden kaynaklı ben mi negatif enerji yayiyorum acaba?
SupersinEvet ben de eve misafir gelmesini istemem. Ev gezmesine gitmeyi de çok sevmem. Az ve öz arkadaşım vardır onlara gitmeyi severim. Dışarda gezmeyi dolaşmayı daha çok severim. Siz de gezin dolaşın kendiniz ne güzel
arkdaşlar ne bıcım cevaplar bunlar. misafir kadar güzel birşey yoktur. ikram kadar güzel birşey yoktur. insana insan lazim ölümdede düğündede. ne demek kimse gelmiyor? hicmi arkdaşın yok? akrabayı gectim. yani valka ben cenazemdacıkcası ben 100 kere görümceme gitsem ve o bir kere gelse bende artık gitmezdim. bunun altında size söylemedikleri bir sebep vardir
Yatili misafirden neffffffreeeeet ederimYa ben kendi ailemden gördüm babam her zaman derdi misafir bereketini diye. Ama ben yalnız kalmış gibi hissediyorum kendimi. Evet evet ilk taşındigim da geldi görümcem evde ne var yok baktı ay şunu bende yapcam vs vs gibi yorumlar sonra evini begenmedim dedi birdaha da gelmedi. Sürekli biz gidiyoruz.
Banada kızar seni evimde rahat ettiremiyorum diye. Iyide yani ben onların yatağında yatmak istemiyorum diye rahat olmadığımı nerden çıkartıyorlar sa!
Ya ne bileyim kendimi salak gibi hissediyorum.
Bwnce kendine arkadas komsu edin komsu akrabadan bazen daha iyidir yakindir.bide boyle deneEvet kapım her zaman açık sizinde bize beklerim diyorum her defasında. Ama arayip ta geleyim diyen yok. Çok mu sıkıcıyim ne :)))
Eşimin yeğenleri bana yazılıya geleceklerdi.beni sevenlerdide pizza yapardım sevdikleri şeyleri yapardım. Gece babaları gelip alırdı. Halbuki yatılıya gelirlerdi düşünün!
Eskiden hep arar sorarlardi. Ne zaman ki görümcem hamile olduğunu söyledi ve sırf markalı eşyalar gönderdi onlara. Benimle diyaloğun kestiler. Eskisi gibi arayıp sormazlar. Hep ben yazarım napiyorsun diye. Ne bileyim bazen böyle hayatın tüm kötülüğünü yapmışımdır yalnız kalmaya mahkumdur edilmiş gibi hissediyorum kendimi.
Yakında yine taşıyacağım. Bakalım orda yine nasıl olcak.
İnsanların gerçek yüzünü gördükten sonra misafirlik işi benim için bitti.Sadece dedikodu,dedikodu,dedikodu.Ayy yazarken bile bunaldım.Hayir iyi güzelde. Kimse gelmemesi garip değil mi?