İki yıldır evime sadece 1 kere misafir geldi :(

Ayni ben
Benim esimde çok konuşkan dır ve atak.biraz bende bu yönden yırtıyorum. Ama çözüm bu değil maalesef. Bilmiyorum belki doğrusu bu.
Bende aynısı vallah, banada çok misafir gelmez annemler gelirler arada yakın arkdasim çokta sık değil yani. Başkada kimse yok ama kafam çok rahat böyle

Eşiniz neye istinaden fesat ve kinci olduğunuzu söyledi? hayır yani evinize kimsenin gelmek istememesinin sebebi bu mu eşinize göre.

Ailesi hakkında fesat olduğumu düşünür ve kin güddüğümü düşünür. Halbuki ben ona ailesinin beni neden aramadığını ve gelmediler unu soruyorum. Ve tepkimi gösteriyorum. Bende gitmeyeceğim artık. Bana nasıl muamele bende öyle dediğimde bu sözcükleri duymaktayım. Hatta sen dış kapının dış mandalisin dediğide oldu. Yani esim kim nasıl davranırsa davransın sen iyi niyeti göster her zaman der. Sen ailemi sevmiyorsun ki onlar sana sevgi göstersin der. Bundan yani. Evime de gelmiyorlar zaten.ama sürekli benim.gitmemi isterler. Gitmedigimdede seni rahat ettiremedik der görümcem misal.

Davet ettiğimde genelde bu hafta müsaitseniz sizi yemeğe bekleriz diyorum. Hangi gün müsait olursunuz diyorum.baslarlar saymaya işte şu gun şu var vs vs vs . Sonrada ben derim.müsait olduğunuz zaman beklerim diye.

Yorumlara bakıyorum herkes keşke bizdende öyle olsa diyo. Ben mi çok ayrıntılı ve garibim acaba.ne bileyim kendime sanki dert arıyormuş gibi gözüküyorum ama ondan ziyade kafaya takıyorum üzülüyorum.yoksa niye kale alayım ki. Ben tuhafım. Sanırım

Ben de evde misafir ağırlamayı da sevmem birinin evine gitmeyi de. Arkadaşlarımla dışarıda parkta cafede filan buluşur ve neredeyse her gün bi kahve içimi sohbet ederim. Evinize kimsenin gelmemesi sorun değil ama dışarıda da buluşacak sohbet edecek kimseniz yoksa büyük problem. Ya sıkılır insan yalnızlaşır en yakınındakini didiklemeye başlar bi süre sonra. Yalnızlık iyi güzel ama bi telefonla arkadaşlarına ulaşacağını biliyorsan güzel. Öbür türlüsü bana çok üzücü geliyor

Şöyle birşeye var ben evlendikten sonra doğuda kayinvalidem lerim yaşadığı şehirde yaşadım. Burada çok fazla yalnız kaldım. Bir sene zor dayandım. Gelelim gidelim yoktu.kendi arkadaşlıklarım da haliyle evlenince değişti.
Eşimı gördüğüm bile olmuyordu hep yalnızlık hakimdi. Ani kararla şehir değiştirdik. Eşim ilk başta işsiz kaldı ben çalıştım. Ancak o kadar uzak kaldım ki insan ilişkilerinden. Birde hayata küsmüstüm sanırım. Bir müddet herseyden uzak kaldım. Annem benim halimi görüp insan içine sokmaya başladı beni. Çık gez milleti davet et vs gibilerinden.ancak sorunlarla birlikte ben kendimi tanıyamaz hale geldim. Birkaç ay öncesinde depresyon tedavisine başladım. İlaçlar kullanıyorum. İçimde hep bir eksiklik.bazen eşimin bile beni sevmediğini düşünüyorum. Haliyle şimdi kimse gelmeyince atamayınca sevilmeye layık değilim diyip dahada çözüyorum. Bugün tüm.gün evdeydim ağladım. Bir müddet ise ara verdim.bu duydu durumuyla kendimi ise veremiyorum. Kendimi düzeltmeye cabaladim canım çamurun içinde sanki battıkça batıyorum. Evde olduğum için esim beni sıkıyorsun ailemi kafaya takıyorsun vs diyor. Bu süreçte en büyük destekçim ailem.hep arkamdaydilar. Şimdi taşıyacağım yeni bir eve. Seviniyorum bu yüzden birçok şeyi değiştirme taraftarıyım. Ailem asosyal olmuş çıkmışsın diyo. Milleti çağırıyorum gelmiyo. Sürekli ben gidiyorum. Sıkılıyorum artık bu durumdan. Tedavi sürecinde çok kez ölmeyi bile düşündüm. Bugün yine cökkünüm. Kendime zarar vermeye başladım sanki. Tırnaklarımı yiyorum artık o dereceyi. Güzelliğim soldu. Hayat neşem kayboldu. Sürekli ağlıyorum. Sevgiye ilgiye acim sanki. etrafındakilere bakıyorum hep mutlu güler yüzlü. Ben içimdeki mutluluğu kaybettim sanki.

Evlendim balayına bile çıkmadım. Düğünüm bile olmadı. İçimde sanki hep birşeyler eksik kaldı. Eşim ise başladı ve kursa gidiyor. Sabah 6 da çıkıyor akşam 23 de geliyo.tüm gün görmüyorum.haftasonlsri hep ya salonda cep telefonu elinde yada ailesinde yada ailemde yıl. Bir garip hayatın içindeyim. Kendimi bile saldım. Tanıyamıyorum.

yorumlar benide şaşırttı misafir özelliklede sevdiklerinde bi arada olmak sevilmez mi ya. önümüzdeki haftadan sonra sonra 1,2ay çalışmıycam şimdiden davet edecek ve evlerine gideceğim ahbaplarımın planını yaptım :)
eş dostum görümcelerim der senin güleryüzün yeter diye misafir ve çocuklarını sıkmam dökülmüş dağılmış hiç önemli değil kalpler kırılmasın yeterki.
bi akrabam var ona gitmem genelde çünkü çocuklar konusunda çok anlayışsızlar istiyorlarki çıt çıkarmadan otursunlar oyüzden onların pek gelini olmaz
birde ettim sağolasıca müthiş bir negatif enerjisi vardır onada gittiğimiz zaman sanırsın günlerce bizim için hazırlık yapmış yorgunluk akan bi yüz yapmacık gülümseme öyüzden onada pek gidilmez, yani diycem oki insan rahat edemediği keyif almadığı yere gitmek istemez.
konu sahibi bence de misafir gelmemesi normal değil vardır altında bişey, çok yakın oldugun birine bunu sor eleştiriye açık olduğunu söyle bakalım ne diyecek:)

canım ya Rabbim feraha ulaştırsın evdeysen çalışmıyorsan keyif alıcan kurslara gitsene yeni arkadaşlıklar kurarsın havan değişir, ölümü düşünmekte neymiş şeytanın vesvesi o sakın hayat çok güzel sabah uyandığında balkona çık gözlerini kapa mis gibi havayı kokla bu bile şükür sebebi bence:)

arkadaşım kimsenin hayatı mükemmel degıl mutlu olmak kendi elimizde bardağın dolu tarafından bakmaya çalış, bdv konuları okusan bile yeter inan şükür edecek çok şey bulursun kendi hayatında, en yakın arkadaşım daha elindeki kınası gitmeden eşi aldattı onların düğününe oldu balayına da gittiler bende balayına gidemedim kv oturuyorum amma bana sadık bi eşim var elhamdülillah diycem oki hayatının eksilerini değil artılarını görmeyi öğrenirsen mutluluğu yakalarsın işte ozaman

Gelmezlerse gelmesinler.
Cagirma hic kimseyi gelecek olan zaten gelir. Cagirdigin halde gelmeyene sende gitme

Gitmeyeceğim dediğimden esim ayıp ediyorsun diyor. Onların ayıbı diyorum.sen kendinden sorumlusun başkalarını boşver diyor. Üfff ne bileyim kendimi hayatın içinde sıkışmış gibi hissediyorum. Evde kanavice ye merak sardım bide kitap okuyorum. Ne bileyim pekte mutlu sayılmam bu aralar. Yapayalnız hissediyorum kendimi.

Dün bir olay oldu yine. Yine benden mi kaynaklı sorun diye düşünmeden edemedim.zaten bü yüzden kalbim bile ağrıyor üstümde hep bir ağırlık.

Görümcem le ri yemeğe davet etmiştim ve onlar müsait değiliz demişlerdi. Eşi spora gidiyormuş. Herneyse dün esim bana sende geliyormusun dedi.nereye dedim. Anlamlara. Sebep dedim? Oraya uğrayıp ordan eniştemle spora gitcez degi. Bende yine sinir oldu bin besyuz. Kızdım gelmiyorum dedim.orda alanlarla tek kalmak istemiyorum dedim sesimi yükselterek. Esimde uzatma geliyormusun diye sordum dedi. Ve akşam onlara gitti. Ve erken gitti. Orda oturdu da. Ama kızdığım nokta yolcularına biz gidiyoz hoşgeldin biz gidiyoruz. Ben gittim de hastayım diyip te sırf telefon açıp bir dakika konuşması. Ya anlamıyorum. Eşim o benim ablam bana gelmesini bekleyemem diyo. Zaten bundan sonra seninle eskisi gibi olacağını düşünme dedi.bende dedim tam istediğiniz şeye yağ çalmış oldum. Ve ben dün akşam yine evde tek başımaydim. İşten gelince ama hep yorgunum der kafayı vurur yatar. Bilmiyorum. Taşınsam biran öncede rutinim yerine gelse.

Hep benim gitmemi bekliyorlar.esim diyo engelli çocuğu. Yav bana geldimi çocuk akıllarına geliyo.heryere gidiyor yeminlen. Geziyorum alışverişe gidiyo. Ama bana gelemiyor evim asansörlü olduğu halde. Aklım almiyo.

Yazdıklarınıza bakılırsa esas sorun eşiniz ile aranızda bence. Hani sanki siz de aynı şeylerden keyif almıyor yada eşiniz birlikte birşeyler yapmaktan keyif almıyor gibi.. Yeni mi evlisiniz? Eşiniz eski alışkanlıklarından vazgeçip yeni hayatına alışamamış gibi..
Sizin sorununuz bence eve misafirin gelmemesi değil tamamen yalnızlık..
İlk evlendiğim zamanlar eşime hep yakınırdım neden kimsemiz yok, genç insanlarız neden kimse gelmiyor bize yada neden bizim gideceğimiz kimse yok diye.. ve aynen sizin gibi hissederdim.

Konularini okudum icim sisti.gorumcem de gorumcem.ya bu kiz senin anan degil baban degil.konussa ne konusmasa ne?millet mesafe diye cirpiniyo sen gorumcem beni umursamiyo diye aglaniyosun.cok takintilisin.esini de boyle bunaltiyosan senle vakit gecirmemesi cok normal.
Bi arkadasimi hatirlattin.cok takintili negatif surekli yerdi beynimi.artik gorusmuyorum benim enerjimi de aldi.sen de allasen birak su gorumceyi.okumus etmis ogretmen olnussun.yuksek lisans yap kurslara katil.

Görümcemı takmadım aslında çoğu şey onlar nezdinde oluyo. Esimde de çok problem var bencede.

sen esinin tarafiyla aile olalim birlik olalim diye cirpindikca esinle de arani bozuyorsun

kendi hayatina bak... boşver insanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…