İki YIl Boyunca Aşağılanmak

üniversiteye kadar sabret, hiç olmazsa orda seninle aynı kafa yapısındaki kişilerle takılırsın. ergenlik diyosun işte adı üstünde, toy hepsi. kıskanılmak güzeldir. tadını çıkar

Benim anlamadığım bu 30 kişiden bir tane mi aklı başında iyi biri çıkmaZ. Çok ilginç gerçekten

Maalesef öyle. Mezun ettiğimiz bir öğrencim lisede şimdi. Çok başarılı. Hanim hanimcik , terbiyeli bir kız. Benzer sorunlar yaşıyor lisede. Tek bir arkadaşım yok,çünkü okuldaki amaclarimiz farklı. Benimle ders dinlememle dalga geçiyorlar,diyor. Ergenlikte ezmek, dalga geçmek zevk veriyor maalesef vardır birileri de diğerlerinin de toplu halde onu da dislamalarindan korkuyordur

Dediğiniz nedenden ötürü olabilir. Böyle bir film vardı adı lise ya da sınav idi. Bir çocuk bundan daha kötü bir biçimde aşağılanıyordu ona yardım etmek isteyen bir çocuk da aynı şeye maruz kalıyodu. Sonu da çok kötü bitiyodu. Güya gerçek bir hikaye imiş. Ergenlikte böyle şeylere çok takılıyo insan essizyazar, post: 41835263, member: 672336"]Maalesef öyle. Mezun ettiğimiz bir öğrencim lisede şimdi. Çok başarılı. Hanim hanimcik , terbiyeli bir kız. Benzer sorunlar yaşıyor lisede. Tek bir arkadaşım yok,çünkü okuldaki amaclarimiz farklı. Benimle ders dinlememle dalga geçiyorlar,diyor. Ergenlikte ezmek, dalga geçmek zevk veriyor maalesef vardır birileri de diğerlerinin de toplu halde onu da dislamalarindan korkuyordur [/QUOTE]
Sediğiniz

Siz de benzer şeyler Yaşadığınız için beni çok iyi anlıyorsunuz. Anne baba çok önemli, çocuğa Allah korkusunu, vicdanı öğretmek lazım. Kul hakkı diye bir şey var, ben asla Hakkımı helal etmeyeceğim. Siz de etmeyin...

Ne kadar güzel, size çok imrendim, inşallah ben de üniversiteyi kazanırım da onlarda bana gıptayla bakarlar ve yaptıkları suçu anlarlar...

O kadar güzel yazmışsınız ki bir an kendimi gerçekten havalı hissettim :) çok teşekkür ediyorum size de, üzülmemelerine elde değil çünkü tamam benimle konuşmasınlar ona o kadar üzülmüyorum ama gülmeleri sindirimi bozuyor işte...

Size de çok üzüldüm, ben bana gülmelerini bile hazmedemezken ve hergün evde gizli gizli ağlarken size Sınıfta bedeninize hakaret etmeleri o kadar ağır bir şey ki, çok iyi dayanmışsınız, inşallah ben de sizin gibi olurum, ve iyi yerlere gelirim, hepinizi kendime örnek almaya karar verdim :)
Hiç tanımadığım insanlar olarak hepiniz beni resmen ciğerinize bastınız, uzakta olsanız bile samimiyetinizi hissediyorum, biliyorum elimden gelse de şu kızcağız için bir şey yapabilsem diyorsunuz... Allah razı olsun... Keşke daha önce bu konuyu açsaydım, uzun zamandır takip ediyordum , derdim Yüzünden üye oldum ve bunları yazdım, o kadar iyi şeyler söylüyorsunuz ki ve nasihatlerinizle kendime farklı bakmaya başladım, kendimi daha iyi hissediyorum, keşke daha erken yazsaydım bu konuyu, meğer birçok kişi de benim yaşadığımı veya daha ağırını yaşamış. Ama sonuçta atlatmışsınız, iyi yerlere gelmişsiniz, kalbiniz iyileşmiş, gücünüzü toplamışsınız, daha özgüvenlisiniz, kiminiz iyi okullar kazanmış, iyi işler bulmuş, darısı benim ve benim gibi olanların da başına inşallah...
Sizlerden farklı bir bakış açısını kazandım ve kendiminde normal olduğumu, değerli olduğumu, suçumun olmadığını, onların beyinsizlikleri Yüzünden olduğunun farkına vardım. Gerçekten daha düne kadar kendim mi normal değilim diyordum? Yani ders çalışmak bu kadar mı kötü? Ben onları engelliyor miyim?sınavdan istediğimi alırım , ister Sıfır ister yüz, bu beni bağlar değil mi, ben kendime gülmeliyim veya ağlamalıyım, diğerleri kendisine baksın değil mi? Yok ama nerde, illa beni üzecekler, gülecekler, hep hocaların önünde zaten, teneffüste olmuyor, belki de hocanın önünde bilerek yapıyorlar eminim....
Inanın kendimi koşullamıyorum, benim derdim kendimi kurtarmaktı, hani ister birinci olayım ister ilk Üçte bile olmayayım, ama onların bu alaylarından dolayı her sınav sonucu açıklandığında Allah' I'm ne olur en yüksek alayım da kimse bana gülmesin diye kalbim güm güm atıyor inanın. Yoksa illa birinci olmalıyım derdinde değilim ben...

Benim anlamadığım bu 30 kişiden bir tane mi aklı başında iyi biri çıkmaZ. Çok ilginç gerçekten
Sınıfta 11 Kızız , diğerleri erkek ve toplam 30 küsür kişiyiz... Yani erkeklerin çok bulunduğu bir sınıftaykz, erkekler inanır mısınız, biz Kızlardan hiç rahatsız değiller... Bizim yanımızda bile küfür, bel altı, cinsellik vs... Konuşuyorlar, biz kızlar da ya dışarı çıkıyoruz, ya da görmezden geliyoruz, üç beş kişi dışında kimse kafasına takmıyor dersleri , üniversiteyi, ellerinde sigara, belki uyuşturucu da kullanıyor olabilirler beklerim onlardan.
Hepsi iyiliği, saflığı, masumluğu, terbiyeyi, ders çalışmayı eziklik olarak görüyorlar ama lise bitince asıl ezik olarak onlar kalacak...

üniversiteye kadar sabret, hiç olmazsa orda seninle aynı kafa yapısındaki kişilerle takılırsın. ergenlik diyosun işte adı üstünde, toy hepsi. kıskanılmak güzeldir. tadını çıkar
Teşekkür ediyorum, inşşalah üni kazanırım, elimden sabretmekten başka bir şey gelmiyor, kıskandırmak güzel ama fazlasının Zararlı olduğuna Şahit oldum artık...

O kız da bana çok benziyor, sonuçta okumaya geldik, burası bir okul, ders dinlememe , notumla, başka şeylerimle ilgilenemezsin, hakkın yok senin ama böyle düşünmüyorlar, çok güzel dalga geçiyorlar iste...

O kız da bana çok benziyor, sonuçta okumaya geldik, burası bir okul, ders dinlememe , notumla, başka şeylerimle ilgilenemezsin, hakkın yok senin ama böyle düşünmüyorlar, çok güzel dalga geçiyorlar iste...

Maalesef canım. Ama artık sen her şeyin farkında güçlü bir kizsin. İlerde onlar çok pişman olacak. Sense bu günleri çok fazla hatirlamayacakdin bile. Bu arada Bol bol kitap oku tatilde. ( sınavda okuma hizini artirir. Hem de insan daha fazla motive oluyor . ) :) problemler paylaşınca azalır canım. :)

birinci de olmak isteyebilirsin hiç milletin lafına bakma gerçekten
bundan doğal ne olabilir hepimiz başarılı ve iyi olmak istiyoruz çok normal
inşallah her şey gönlüne göre olur
sen de çok tatlı bir kıza benziyorsun yazdıklarından besbelli
benim gibi bir beş on yıl sonra eminim hiiiç umursamayacaksın hatırlamayacaksın bile:)

hem de ne ezik kalacaklar canım benim
senin için vay be diyecekler emin ol
çalışmak kendini geliştirmek güzeldir en iyisini yapıyorsun

Çok teşekkür ediyorum, inşallah daha iyi yerlere gelirim...

Doğru söylüyorsunuz, insan hep doymaz, daha iyisini ister...
Çok teşekkür ediyorum, sizler de çok tatlısınız, insanı anlayan birilerinin olması ne güzel bir şeymiş...
Inşallah beş yıl sonra ben de sizler gibi olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…