İki YIl Boyunca Aşağılanmak

hem de ne ezik kalacaklar canım benim
senin için vay be diyecekler emin ol
çalışmak kendini geliştirmek güzeldir en iyisini yapıyorsun
Ay umarım, onları utandırırım, beş yıl sonra filmlerdeki gibi karşılaşma oluyormuş bir de düşündüm de ...:)
İnşşallah kazanan taraf ben olurum umarım( filmlerde öyle oluyordu ) :)

insanın dersleri kadar arkadaşları da çok önemli bir faktör bence okula gitmek için.öncelikle asla sorun yapmamanı diliyorum canım.ben lise 1 deyken kötü bir öğrencilik geçirmiştim.hatta okulu bırakmak istiyordum okuldan kaçıyordum,sonra umursamaz oldum seçici oldum arkadaş konusunda,sonunda hukuk kazanmıştım.erkek arkadaşmış takma önün açık sen okul birincisi ol bu yıl da ek puan veriyor diye biliyorum lys de.bunların hepsi tecrübe.insanların her dediğini ciddiye alarak yaşama yoksa çok üzülürsün.aksine çok mutlu görün.sana yağcı diyenlere çeşitli ithamlarda bulunanlarada evet öyleyim sende git yağ çek birinci ol okadar kolaysa de gülümse geç.umursamaz davranıkça gülüp geçtikçe uğraşmazlar.sen umursadıkça ezmeye bayılır insanoğlu.artık bu kadar insafsız olduklarını düşünmek acı.okulda rehberlik veya samimi öğretmenin var sa da sorun yaşadığını ve öğretmenlerinin müdahale etmemesinin seni etkilediğini söyle.kimseyi umursama.yolun açık olsun

Canım sen çok aklı başında bi kizsin ve burda yazdıklarından bile belli yasitlarindan olgun birisin. Umarım hersey gönlünce olur :)

Doğru söylüyorsunuz, umursamadan yaşamak gerek, teşekkür ederim...

Bu arada bu yaşta böyle şeyler yaşadım, ilerideki ilişkilerimi kesinlikle etkileyecek diye düşünüyorum, gerek hemcinslerim olsun gerek erkek arkadaş Konuları olsun hep insanlara acaba bana kazık atacak mı gibi bir şüpheyle yaklaşacağım maalesef, artık kimseye güvencim kalmadı...

Kız banlıydım sana yazamasaydım içimde kalacaktı. :)

Hiiiç takma eziklikten ve kıskançlıktan bunlar.

Sen güzel bir bölüme kapağı attığında onlara el sallarsın.

Ben de ortaokulda çok dışlandım ve zorbalığa uğradım. Bir keresinde bir kız doğumgünü partisi yapıp herkesi çağırıp beni çağırmamıştı. Ben de hiç takmadım sanki ona çok meraklıyım.

Neyse yıllar sonra , bir gün alışverişe gittiğim kozmetik mağazasında bu pisliklerin başını çeken hatunu gördüm, satış elemanıydı. Göz gözf geldik beni tanıdı. Yanıma geldi neler yaptığımı sordu, söyledim , yüzünün halini görecektin.

Yani kimse lisedeki haliyle kalmıyor. O insanların senin hayatında hiçbir önemi yok, 5 sene sonra hiçbirini görmiceksin. Sen önemli olana odaklan , dersleribe asıl.

Bir de hocaların dangalak galiba. Dalga geçenlerle birlikte gülmek nedir , ben olsam susturup ağızlarının payını veririm. Göz göre göre zorbalığa destek olmak nedir??

Ne kadar güzel, size çok imrendim, inşallah ben de üniversiteyi kazanırım da onlarda bana gıptayla bakarlar ve yaptıkları suçu anlarlar...
yok imrenilecek bir tarafım aslında acınacak haldeyim. iyi olacağım inş.

TEcrübelerimden yola çıkarak söylüyorum o lise arkadaşların var ya, onların bazılarının senin instagram hesaplarını takip falan etmemelerini bile dileyeceksin nazarları uzak olsun diye. olacak kasmaya devam, öğretenler sen mühendislik itü mitü kazanınca sana daha da öğretmenlik taslamaya kalkacaklar onlardan da gıpta edenler olacak, deliyle deli olma kudurmuşçasına kıskanıyorlar belli ki sakın para verme ödevlerine yardım falan etme bir bahane bul, kendini kullandırtma, bahane konusunda ustalaş tamam mı seni çekenle ol... Biz ettik sen etme. Bana da dua et nooluır

Son düzenleme:
başarılı ve bütün pisliklerden uzak bir öğrenciydim .cinsel tacize uğradım, bütün okulda o... damgası yedim, okul çıkışlarında serseri kızların dayak tehditlerine hırpalamalarına maruz kaldım. sonuç hiç birinden bir cacık olmadı. bense öyle bir ortamdan kendimi çok şükür bu kadarla kurtardım diye şükrediyorum. ki ben bunları ortaokulda yaşadım. insanlar çok acımasız. kimseye ihtiyacın yok yeter ki sana zararları olmasın. buna sevin.

Canım sen derslerine sımsıkı sarıl ve sınavı kazan. Bu olumsuzlukları boşver tüm arkadaşların seni kıskanıyor sen takma onları. Sadece derslerine yoğunlaş. Üniversiteye gidince kendini mükemmel hissedersin yeni ortam insanlarla alay etmeyen kişiler ve gizemli bir yakışıklıyla tanışırsın:) sen şu an herkese kulağını tıka ve derslere yoğunlaş tatlım

Çok teşekkür ediyorum, iyi ki yazmışsınız bana:)
Tabi ki sizin de başınıza gelenlere üzüldüm, ama onlara dersini vermişsiniz, Allah' ın şu işine bakın ki, karşılaşmışsınızda:)
Doğru söylüyorsunuz, biraz daha sabredip güZel bir okul kazanmam gerek inş.
Üniversite kazandıktan sonra inşallah bir daha onları görmem , okul kazandıktan sonra, suratlarını bile görmek istemiyorum...
Evet, hocalarımdan da nefret ediyorum, okul bitince onları hiç ziyaret etmem, tepki vermedikleri gibi bir de onlarla beraber bana Gülüyor hocalar. Beni anlamanız çok Hoşuma gitti.
Tepki vermese bile en azından gülmesin hocalar değil mi? Hayır, terbiyesiz bir öğrenci de değilim, bana gülmelerini haketmiyorum, ne sınıfın, ne hocaların...
Kesinlikle , ben de hoca olsam sınıfın ağzının payın verirdim, eğer Sınıfa söz geçiremezsen Bile en azından gülmezdim öğrencime, hem de derslere Katılan , saygılı öğrencime hiç gülmezdim hiç....
Benim psikolojimi bozdular, RAbb' inme havale ediyorum...
Size de teşekkür ederim çok:)
Inşallah ben de sizin gibi onlara dersini veririm...

İnşallah çok daha iyi olursunuz, hepinizden Allah razı olsun, gönlünüzdeki duaları hayırlısıysa eğer kabul etsin Rabb'im...
Çünkü bazen istediğimiz bir şey de şer olabilir, şer bildiğimiz bir şey de hayırlısı olabilir...
Ay inşallah, o günleri görürüm:) evet, bir daha yardım etmeyeceğim, onlara ne borç ne ödev hiç...
Ben de bunu anlayamıyorum, beni kıskanmamalarını, ben kendimi bile sevmezken...
Doğru bizi sevenlerle olmak gerek:)
Tabi ki dualarımdasınız, hiç tanımadığım insanlar bana ne kadar güzel şeyler söylediler, keşke daha önce açsaydım bu konuyu...
Hepinizden Allah razı olsun, her iki dünyada da afiyet, şifa, huzur Görelim hepimiz...

Size de çok üzüldüm, ben bunlara bile çok üzülürken sizin gibi dayanamazdım, gerçekten çok güçlüsünüz, hem de daha ortaokulda, lise bile değil...
Çok şey atlatmışsınız, Allah korumuş daha kötüsünden.
Allah size böyle şeyleri yaşatanları hiç affetmesin inşallah...
Onlardan bir cacık olmamasına çok sevindim, akılları kötülükteyse böyle olurlar işte...
Çok şükür olsun ki kendinizi kurtarmıştınız, darısı benim Başıma :)
Çok teşekkür ediyorum size de , hepimize Allah hayırlısını versin her şeyin...
Rabb' im hepimizi korusun kötülüklerden, doğru yoldan şaşırtmasın,
Bana böyle destek olduğunuz için hep dualarımda olacaksınız, sizleri hiç unutmayacağım, sizleri seviyorum, hepinizden Allah razı olsun...
Allah hepimize her yerde her zaman iyi insanlar çıkarsın inşallah...

Doğru söylüyorsunuz, yapmam gereken şeyler bunlar, ay hadi inşşallah:)
Tekrar Allah razı olsun, bana güç verdiniz...

Canım lise yıllarının hayatının en parlak zamanı olması diye bir şey yok zaten, o Amerikan gençlik dizilerinde inanma onlara :) İnsan üniversitede buluyor kendini, ya da üni. gitmese bile o yaşlarda. Derslerinde iyisin iyi bir geleceğin var, bırak aşağılanıyorum demeyi falan. Aşağılamak berbat ama o bile zekası olanların işi, üç beş veletin yaptığına altı üstü şımarıklık derler. Bol bol yaz kendine içini dök ve yazdıkça kendini tahlil et.

Tatlım benim de lise hayatım berbattı, hiç özlemiyorum liseyi, okul yıllığına da girmedim. Ama iyi ki de öyle olmuş. Geçecek bitecek her şey süper olacak. Sen derslerine çalış gerisini takma hiç. seni çok rahatsız ediyorlarsa sınıfını değiştir bu sene. Hocan da değişsin ne olacak? Ders yine aynı ders. Daha mutlu olursun bence.

Ay ortaokul ben d eokul birincisiydim hep 100 alirdim 99 alinc adalgs gecerlerdi ay dusuk almissin hahaha falan bi de cirkin gozluklu ve sacini hep oren bi tiptim. Buyuyunce gulerek hatirliyosun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…