İki YIl Boyunca Aşağılanmak

Yarısına geldim, ilk defa kk da içim şişti. Tatlım yarısından yola çıkarak diyorum ki derslerine önem ver. Sen yarın öbürgün yüksek bir mertebeye geldiğinde, asıl seni aşağılayanlar aşağıda olacak. Son bir sene daha sabret.

'En büyük intikam başarıdır.' Bu sözü çok ama çok sevdim, üslubumu beğendiğiniz için ve nasihatleriniz için de çok teşekkür ederim.
Ben de artık kavgacı Olacağım ama dediğim gibi onlar da hep hocanın önünde yapıyorlar, tuzaklarına düşmek istemiyorum hocanın önünde cevap verirsem ki Başıma gelmişti, hoca benim bozulduğumu söyleyecek, onlar hocanın önünde gözden düşürmek istiyorlar beni...
Güzel Sözleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, gerçekten bu konuyu iyi ki açmışım, kendimi daha iyi hissediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Benim gibi şeyler yaşayanlara da RAbb' im yardım etsin

konu sahibi merak etme yarın öle sorunlar olurki hayatında bu lise yıllarını unutur hatta bu üzüldüğün konuları arar duruma gelirsin.inşallah olmaz tabii ama emin ol bunlar basit şeyler yaşın küçük olduğu için büyük geliyor gözüne yaşın büyüdükçe küçüleckler

oyyy tam bir kuzusun sen daha :)) şuan çok değişken bi dönemdesiniz. bi kaç ayda bile kişilikleriniz çok değişiyor. kaldı ki koca bi yaz tatili var. emin ol o samimi olanlarda kendi aralarında çatırdamaya başlar. zaten liseden mezun olunca kaç kişi birbiriyle görüşücek ki. illa araya yıllar yollar gircek. sende soran olursa "ayy çocuğun biri bana aşıktı ben yüz vermedim diye benle konuşmuyolardı taam mı .s.s.s " dersin :)) derslerine laf söyleyenlere de en güzel cevabı sınav sonucunla verirsin.

Herkesin lise dönemi çok mu mükemmel geçmiş kafana takma ve sınıfını değiştir bence onlara da tepki olur suçlu hissederler belki hocalarla da aran zaten iyi değilmiş. Kesinlikle değiştirmeni tavsiye ediyorum o psikolojiyle sınavı felan kazanamazsın sen her gün sana eziyet gibi olur kesinlikle değiştir ne olacaksa şimdiki durumdan daha iyi olacağı kesin. Bunu kendin için, geleceğin için yap.

arkadaslarına ıyılık yapma onemseme onlar gulerken sen de gul selam da verme muhattap da olma senın kalbının acıdıgını görduklerı ıcın sana boyleacımasız davranıyorlar umursamadıgını göster yeter derslerıne odaklan kımseye de odevınde yardım etme

Canım senin kadar okulda başarılımolsam ve senin gibi bir ilişki yaşayıp ayrılada kararlılığımı tutsam kısacası senin yerinde olsam. Keyfimden köşe olurdum... Sen aşağımolduğundan değil onlar hazöedemediğimden durum böyle. Keyfine bak. Yokmuşlar gibi davran. Hoca güldüğünde ise hocam komik olan nedir. Ben anlayamadım de. Hocanın verdiği cevaba ise hiç takılma o ağzının payını almıştır. Müdüre rehberliğe git. Durumu anlat. Amacım okumak, bu insanların benim hayatımda bu denli kalıcı izler bırakmasına izin veremem nasıl evlat yetiştirmişler anlamıyorum de. Arkadaşlarına da eğer cesaretini toplarsan kahkaha attıkları anda öğretmenin yanındayken. Sizin gibi insanların geleceğe nasıl bir katkısı olucak merak ediyorum. Hadi benim durumuma gülünür belki ama sizin ki ağlancak de geç... İnsanlar seni anlasada onları yansıtmalarını bekleme. Herkes hatasını kabul etme yeteneğine sahip değil malesef. Durumu devam ettir ve kimseyi takma. Takmıyormuş gibi değil takma.

Elinizde... Kendi değerinizi kendi gözünüzde yükseltin. Onlara bakınca sadece bir eziklik görsün gözleriniz. Emin olun, başka hiç bir şeyle sizi ezemeyecekleri için böyle yapıyorlar. Herkes dağıldığında sizin daha iyi bir yerde olacağınızı onlar da içten içe biliyorlar.
En güzel silah gülümsemektir. Kullanın.

Onlar sizin kafanızın içindeki ve göğsünüzün altındakini görmekten acizse siz niye üzülesiniz? Onlar üzülsün. Acıyın onlara.

Ben de bu kendini beğenmişliğe, kendimden nefret ede ede geldim. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.

Şu an son dönemece girsin bol bol çalış üniversite sınavına bence çok başalırılı olursun be istediğin yeri kazanırsın zaten bir süreden sonra okulada çok gitmeyeceksin izinler falan başlayacak inan bu sene herkesi bir korku salacak sınav yüzünden seninle uğraşmak isteselerde vakit bulamayacaklar hele ygsden sonra

Huzur mu istiyorsun sınıfını değiştireceksin. Zaten kalmış bir yılın bu bir yıl varya zehir olsa içiliyor anlamıyorsun nasıl geçtiğini. otur ders çalış şimdiden, şuan Yaptığın her çalışma sana okul zamanı ferahlık sağlayacak.

Zaten öyle pişkinler ki değil rehberlik , müdür bile sınıfla konuşsa onların hiç vazgeçmeyeceğini düşünüyorum...
Ben derslerime çalıştığım için dışlanmak ağrıma gidiyor, onların başarısızlığının faturasını bana kesmeye hakları yok, ne vardı onlar da çalışsaydı, sınav notunda sadece rekabet etseydik, böyle şeyler çok Saçma değil mi? Ergenlik bile olsa insanın Kalbi , vicdanı olmaz mı? Onlar, aynı şeyi bir gün yaşasalardı eminim ağlamaktan okula gelmezlerdi. Ben her gün yaşıyorum, bir iki kişiden de değil, bütün sınıftan ve ağlamıyorum, tutuyorum kendimi... Devam ediyorum okula, vazgeçmiyorum...
Hayatımda ilk defa Başıma geliyor, bulying. Daha önce ilkokul ve ortaokulda da sınıf birincisi olmasam bile çalışkandım ve kimse çalışkan Olduğum için dışlamazdı beni, zaten çalışkan bir sınıfım vardı, Aramızdaki sınıf birincisine de böyle şeyler yapmazdık...
Lisedeki sınıfımdan nefret ediyorum, inşallah gün gelir devran döner de ilerde ben onlara gülerim....

Tatlım ben öğretmenim. Her şeye rağmen hala guclusun. Ve sen çok degerlisin bunu unutma. Rehber ogretmeninle gorustun mu hiç? Durumu anlattın mi?

Tatlım ben öğretmenim. Her şeye rağmen hala guclusun. Ve sen çok degerlisin bunu unutma. Rehber ogretmeninle gorustun mu hiç? Durumu anlattın mi?
Çok teşekkür ederim. Rehber öğretmenle hiç görüşmedim. Şu an yaz tatilindeyiz, okul kapalı. Bir de rehber Öğretmenin sınıfla konuşmasını istemiyorum, çünkü üzerime daha çok gelirler diye düşündüm.
Bir de size öğretmen olduğunuz için soru sormak istiyorum. Orada yazmıştım, Arkadaşlarım Sınavdan düşük aldığımda veya 90 bile alsam sınıftan birisi beni geçtiğinde katıla katıla 30 kişinin de bana dönüp güldüğünü ve hocaların hep bu duruma sessiz kalışlarını yazmıştım. Neden hocalar tepki vermez?
Bir de bazı hocalar da Arkadaşlarımla beraber bana Gülüyor, onlarında hoşlarına gidiyor sanki...
Yani terbiyesiz bir öğrenci olsam değilim hatta fazla terbiyeliyim, buradakilerin söylediği gibi Pasifim biraz. Bunu hak etmiyorum, saygılı öğrenciyim. Hocalarımın da tepki vermeyişi ve bazı hocalarında sınıfla gülmesi kalbimi ağrıtıyor. Neden böyle davranıyorlar bana hocalar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…