İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Bir dönem şeffaf naylon poşete su koyup asmak modaydı. Amaç sinekleri uzak tutmak. Amcalar belki onu şişe olarak hatırlıyorlardır :)
Sıcaktan dolayı orada oturuyor olabilirler.
Bizim burada sıcaktan çatıda oturanlar fazladır. Bana normal geliyor.
Ama gerçekten rahatsızsanız bence de polisi arayın.

kk nın ünlü psikopatları.daha şimdiden ünlü oldular bile. ben görmek istiyorum ya.hem ruhani varlıklarsa fotoda görünmezlermiş.nasıl salladım ama

iice korku filmine döndü bu olay ya çok heyecanlı walla
ruhani varlıklar evet görünmezmiş bakalım ne çıkacak fotodan :18:

telefonla çekeceğim flashı yok bakalım görünecekler mi bana birkaç dakika müsaade keşfe çıkıyorum
e haydi bakalimm bizde gorelim su mesur siseleri feneri
hadi hadi heycanla bekliyoz fotolari

bide dracula gibi fotoda cikmiyolarmis:18::18:
benimde aklima geldi ya fotografta ilginc biseyler cikarsaa dieee
kk nın ünlü psikopatları.daha şimdiden ünlü oldular bile. ben görmek istiyorum ya.hem ruhani varlıklarsa fotoda görünmezlermiş.nasıl salladım ama

filmlerde oyle oluyor yaaa

telefonla çekeceğim flashı yok bakalım görünecekler mi bana birkaç dakika müsaade keşfe çıkıyorum

Çok fazla bilgim yok ama, kapalı bir yer olsa cami falan, itikafa girmişlerdir diyecem ama ona da benzemiyor. ne yapıyorlar acaba.

katılıyorum, ona görede ayin yapıyorlardır.
rüzgar doğudan eserse başka batıdan eserse başka
tövbe tövbeee...ayin diyince ben bi urperiorumm:18:

siseler bosmussss hemde catidalar hangi sinegi kovacaklar acik havadaaa

katılıyorum, ona görede ayin yapıyorlardır.
rüzgar doğudan eserse başka batıdan eserse başka
tövbe tövbeee...ayin diyince ben bi urperiorumm:18:

siseler bosmussss hemde catidalar hangi sinegi kovacaklar acik havadaaa

laruuuus orada neler oluyor?gelmedi daha adamlar farketmese bari.adamlar bundan korkarmış napıyo bu bizi çekiyo diye

Eğer fotoğraf çekilirse burada paylaşılmamalı..Çünkü artık bu suç teşkil ediyor..
Kişiler dava açarsa yüksek tazminat alabilir, bilginize..Haberci referansınız yok üstelik..

Belki çekilince delil olarak saklanır; çünkü daha ne olduğunu bile bilmiyoruz, hakka girmemek lazım diye düşünüyorum.

ay bune ya gece gece ilk mesaji okudugumda korktum simdide gülme krizine girdim ne seneryolar yazmisiniz valla.Ama olay gercekten garip seccade,tüp,su sisesi:44:birbirinden alakasin 3 sey ve catidahayirdir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…