- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
flaslar patlayinca adamlar unlu olduk die heycanlanip catidan felan dusmesinler sonra
belkide su siselerini koyacak yer bulamadiklari icin astilar, susadikca iciyolar
laptoplari varmi, konunun linkini verirdin aciklardilar yaptiklarini bizde rahat rahat uyurduk
iyi fikir, deneyeceğim bakalım tam çekebilecek miyim görünmeden:)
flaslar patlayinca adamlar unlu olduk die heycanlanip catidan felan dusmesinler sonra
yok yok su şişeleri boş asmışlar oraya anlamadım neden. laptop göremedim zaten çatıda şarjı biter nereye takacaklar
ben size diorum su sisesiyle ruzgarin yonunu belirliyorlar diyee
kk nın ünlü psikopatları.daha şimdiden ünlü oldular bile. ben görmek istiyorum ya.hem ruhani varlıklarsa fotoda görünmezlermiş.nasıl salladım ama
e haydi bakalimm bizde gorelim su mesur siseleri feneritelefonla çekeceğim flashı yok bakalım görünecekler mibana birkaç dakika müsaade keşfe çıkıyorum
hadi hadi heycanla bekliyoz fotolari
bide dracula gibi fotoda cikmiyolarmis:18::18:
kk nın ünlü psikopatları.daha şimdiden ünlü oldular bile. ben görmek istiyorum ya.hem ruhani varlıklarsa fotoda görünmezlermiş.nasıl salladım ama
e haydi bakalimm bizde gorelim su mesur siseleri feneritelefonla çekeceğim flashı yok bakalım görünecekler mibana birkaç dakika müsaade keşfe çıkıyorum
e haydi bakalimm bizde gorelim su mesur siseleri feneri
benimde aklima geldi ya fotografta ilginc biseyler cikarsaa dieee
filmlerde oyle oluyor yaaa
katılıyorum, ona görede ayin yapıyorlardır.
rüzgar doğudan eserse başka batıdan eserse başka
Bir dönem şeffaf naylon poşete su koyup asmak modaydı. Amaç sinekleri uzak tutmak. Amcalar belki onu şişe olarak hatırlıyorlardır :)
Sıcaktan dolayı orada oturuyor olabilirler.
Bizim burada sıcaktan çatıda oturanlar fazladır. Bana normal geliyor.
Ama gerçekten rahatsızsanız bence de polisi arayın.
katılıyorum, ona görede ayin yapıyorlardır.
rüzgar doğudan eserse başka batıdan eserse başka
Bir dönem şeffaf naylon poşete su koyup asmak modaydı. Amaç sinekleri uzak tutmak. Amcalar belki onu şişe olarak hatırlıyorlardır :)
Sıcaktan dolayı orada oturuyor olabilirler.
Bizim burada sıcaktan çatıda oturanlar fazladır. Bana normal geliyor.
Ama gerçekten rahatsızsanız bence de polisi arayın.
tam cekerken pardesülerinin önünü aciyolarmis dinininimmmm