İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

feneri acip gözüne tutup aya bakinca ordan uzaylilar isik yakip söndürüyolarmis, bazi ufocularin böyle inanclari varmis:44:

koptummm yaaa süper yorumdu

yok ben şu bakımdan söyledim bu semtte pek kuran kursu imam hatip yurdu falan olmaz zaten müslüman nüfusun çok yaşamadığı bir yer:))
evet cübbe işi gerçekten garip bunlar ya sahura kadar bekliyorlar bir şeyler yiyip içip ya da gerçekten ayin yapıyorlar yani başka bir şey gelmiyor aklıma.

bu gece bütün KK rüyasında çatıya çıkmış iki adam ve daha başka korku dolu şeyler görecek gibi geliyo bana
konu aydınlanınca mutlaka bizede anlatt ölürüm meraktan yoksa benn

feneri acip gözüne tutup aya bakinca ordan uzaylilar isik yakip söndürüyolarmis, bazi ufocularin böyle inanclari varmis:44:

yok artık ciddi ciddi ayin yaptıklarını düşünmeye başladım ya da belki uzaylı avına mı çıktılar ya da bir arkadaşın dediği gibi bunlar evliya, ermiş falan biz ailecek onları görüyoruz

sen gorevliyi taniormusun yoksa iclerinden biride o gorevli sahis olmasinmi
koptummm yaaa süper yorumdu

bu gece bütün KK rüyasında çatıya çıkmış iki adam ve daha başka korku dolu şeyler görecek gibi geliyo bana
konu aydınlanınca mutlaka bizede anlatt ölürüm meraktan yoksa benn

tamammm:))) yarın mutlaka soracağım öğreneceğim, ilk işim de buraya yazmak olacak :) ben de çatladım vallahi meraktan

Valla benimde aklıma direkt ayin geldi.Gerçi hangi inanışta su şişesi ne gibi bir araç olur o da ayrı bir durum:)

sahur için oturduklarını sanmıyorum. o zaman herkes alsın çaydanlığını eline çatıya çıksın, otursun sabaha kadar.... onlar bi işler karıştıyo kesin..

ben olsam hem kameraya çekerdim hem de fotoğraflarını.yarın birşey olursa ispatı olur.ayrıca fotoları bizimle paylaşabilirsiniz.nacizane fikrim...

ben olsam hem kameraya çekerdim hem de fotoğraflarını.yarın birşey olursa ispatı olur.ayrıca fotoları bizimle paylaşabilirsiniz.nacizane fikrim...

sahur için oturduklarını sanmıyorum. o zaman herkes alsın çaydanlığını eline çatıya çıksın, otursun sabaha kadar.... onlar bi işler karıştıyo kesin..

valla piknik tüpünü görünce başka bir şey düşünemedim yani mantık çerçevesinde yaklaşınca, hoş gerçi herkes serin diye çatıya çıksın o zaman olacak iş değil.. üstelik burası çok eser yani aşağısı vadi gibi alan. evin içinde donuyoruz ağustosta bile.. bir iş var ama bakalım ne çıkacak altından

belkide su siselerini koyacak yer bulamadiklari icin astilar, susadikca iciyolar

laptoplari varmi, konunun linkini verirdin aciklardilar yaptiklarini bizde rahat rahat uyurduk

tanıyorum tanıyorum kendisi şu an büyük ihtimalle uykuda bin beş yüzüncü rüyasını görüyordur

flaslar patlayinca adamlar unlu olduk die heycanlanip catidan felan dusmesinler sonra

piknik tüpü ve anlamsız hareketleri birleştirince benim aklıma da uyuşturucu olayı geldi; ama seccade muhabbeti de saçma kılıyor bu düşünceyi ve su şişesi ne alaka yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…