İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

kleopatra_06,tweetysale,Safimu,sg_ceyda,sirine35,guldnnn,tubii_,.EcLiPSe.,esmer_sekerim,KIRMIZIdonluKIZ,hly7,esrasofo,MLS_,merguana,sabırsızım,

çok komik şeyler yazmışsınız ya keyfim yerine geldi :)
tehlike arz etselerdi arardım polisi gerçekten babam bu konularda biraz paranoyaktır o çoktan arardı ama şimdilik büyük bir rahatsızlık vermiyorlar sadece başta sinirimi bozdular bayağı ışığı odama tutarak!!
bakayım ne yapıyor bizim manyaklar

al cayini cekirdegini sende onlari izle bak bakalim ne isler karistiriyorlar...bedava sinema iste bayagida heycanli...

Baştan sona kadar teker teker okudum harika yaa sende katılsana :) git yanlarına gece gece piknik tüpüyle mangal yapıolardır katıl : offf manzarada güzeldir tam benlik :))))

uzayli beklemesin bunlar orda

ya yokmu fenerin sende onlarin gözüne gözüne sok, belki gözleri kararir diyemicem burda isildar dengelerini kaybetip düserler, sende kurtulursun

böyle bi durum olacak bende bunun ne olduğunu öyrenmicem ne kadar rahatsınız ne olduğunu öğrenmemişsiniz bide dakika dakika buraya rapor veriyosunuz bizde toplanmış sonu nereye bağlanacak diye okuyoruz hadi size iyi rapor etmeler

:44:garip...
Eski oturduğumuz evin arka cephesinde de benzer bi durum vardı.
Bekardım o zaman,tam da benim odama bakıyordu o cephe,gecenin bi vaktinde çok silik bi el lambasıyla çatıya çıkardı bir adam,
uzun cübbeli bi kıyafeti vardıEteklerini uçuştura uçuştura dolanırdı çatıda
İlk zamanlar gerçek mi değil mi şüpheye bile düşmüşlüğüm vardı.Sonradan görenlerin sayısı artı ve araştırdık.
İmam hatip öğrenci yurdu mu neymiş o bina.Hiç haberimiz yok tabi.Ama o adamın olayını çözemedik:44:

konu ilgimi çekti hemen cok merak ettim naptıklarını .

sende eline bi fener alda yüzlerine tutarak napıosunz orda siz de

iyi bişise bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…