- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
- Konu Sahibi redvelvetcake
bu gece ay hangi evrede? büyü yapıyolar belki de
gerçi büyüler dolunayda daha çok tutuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isikla adamin arasinda ne var acabaee tup ne durumda ve diger adam siselerde hala asilimi orda...hem catidan nasil dusmuo onlar bildigin yan degilmi cati düzmü:26::26:
şekerim neden olmasın.yani bi fantazi yapmıyolarsa aklıma ayin geldi
beebem hertürlü sey geliyo bizimde aklimiza
:44:garip...
Eski oturduğumuz evin arka cephesinde de benzer bi durum vardı.
Bekardım o zaman,tam da benim odama bakıyordu o cephe,gecenin bi vaktinde çok silik bi el lambasıyla çatıya çıkardı bir adam,
uzun cübbeli bi kıyafeti vardıEteklerini uçuştura uçuştura dolanırdı çatıda
İlk zamanlar gerçek mi değil mi şüpheye bile düşmüşlüğüm vardı.Sonradan görenlerin sayısı artı ve araştırdık.
İmam hatip öğrenci yurdu mu neymiş o bina.Hiç haberimiz yok tabi.Ama o adamın olayını çözemedik:44:
direk boğazı görüyor panaromik köprü manzarası bedava:))
bu gece ay hangi evrede? büyü yapıyolar belki de
Gözetleyecek olsa fenerle gözetlemez.. Neden ışık tutsun ki sizin daireye,dürbün denilen şey dururken..
Anlamsız olabilir ama aklıma ilk gelen şey ; tüp ve su bidonları deyince deney geldi, deney yapıyor olabilirler. Gündüz daha net belli olur oradaki eşyalar..Baktınız mı hiç ?
çatı yan bildiğimiz çatı.. düz değil dayanıyorlar bir yerlere.. o şişeler de iki gün önce dikkatimi çekti hala duruyorlar :S
Hala oradalar miii ? Apartman görevilisine seslenip soramiyor musunz ? Ve evde sizden baska rahatsiz olan yok mu ve hala aramadiniz mi polisi ?
ayy yok burada öyle şeyler olmaz cübbeli adam da korkunçmuş yahu, gerçi ne olduğunu öğrenmişsiniz ben de yakında öğrenirim artık. bu apartmandakileri tanıyorum genelde yani aile de var bekar da yabancı da yaşlı da bildiğimiz apartman yani. ama aklıma takılan şu oraya çıktılarsa demek ki çatının anahtarı var onlarda ve apartman görevlisinin de haberi var çünkü 10 katlı binaya tırmanamazlar cesaret ister :S
tövbe tövbe...an catida tutuna tutuna ne yapmaya calisiyor bunlar ya...evett seccade piknik tüpü ve fener bide sallanan su siseleri...
acaba havalar sicak die catiya serinlemek icinmi cikiyorlar piknik tupuylede cay demliolardir su bidonlariylada ruzgarin yonunu nu belirliyolardir...seccadeylede namazlarini kiliyolardir yada o seccade degil uzerine oturmak icin kilim sen seccada sanmisindir...
bizim apartmanda her katta bir daire var bizden başkasının gördüğünü sanmıyorum ancak karşı apartmanın en üstündekiler ses duyarsa rahatsız olur ama onlar da genelde evde değiller zaten. çok acil bir durum olsa polisi arardım ama şu an çözemedim bile yani polisi arayacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. çatıya habersiz çıkmaları imkansız demek ki görevlinin haberi var haberi varsa da mantıklı bir açıklaması vardır. sadece şu an kendi çapımda çaktırmadan çözmeye çalışıyorum