İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

ay kizlar banada pek inandirici gelmedi ya gece gece ne isiymis bu böyle gündüzler torbayami girdi laruscuum bence sen dedektiflige devam bizde seni takipteyiz:KK9:ama aksam gecenin bi yarisi gördüm topici hem korkuyorum hem merak ediyorum esimde yatmisti bide ben fotolari görünce oyle isikli falan iyi saatte olsunlar geliyo diye tirstim valla:KK53:yatak odasina nasil kactiysam butun isiklari acik unutmusum yataga bi yattim esim noldu birimi kovaladi paldir kuldür daldin iceriye dedi:KK52:bende iyi saatte olsunlar eldi didim:KK60:anlamsiz anlamsiz bakip ykuya devam etti:44:bide bilse neden korktugumu kesin bana (hatta bütün kk gacilarina )deli derdi:63:

Harbi dün gece ben de çok korkmuştum fotoğraflar ve en sonu iyi saatte olsunlardan bahsedilmeye başlanınca salonun ışığını yakıp öyle konuyu okumaya devam etmiştim salonun ışığı odayı aydınlatıyordu :KK1: :KK1:

Kızlar az önce ekmek almaya çıktım ve görevliyle karşılaştım hemen atladım sordum tabii çatıda iki gecedir iki adam var ellerinde fenerle bir şeyler yapıyorlar dedim. O da onlar çalışıyorlar çatıda dedi. Gece gece ne çalışması dedim o da çatıyla ilgili dedi. Ben de ellerinde piknik tüpü, kilim gibi şeyler var bir de şişe asmışlar dedim. Şişeler martılar içinmiş rüzgarda şişeler sallansın martılar gelmesin diye (çok ses çıkarıyorlar gerçekten de). dedim ben çok rahatsız oldum polisi arayacaktım neredeyse o da yok yok ben gördüm birkaç kişi daha söyledi çıkıp baktım sahura kadar oturuyorlar biraz çalışıp yemek falan yiyorlar dedi. Humm anladım dedim sonra da fener işini söyledim tekrar çok rahatsız oldum odama tutuyorlar dedim o da ben söylerim dedi birkaç güne giderler dedi. Dayanamadım tekrar sordum neden gece çalışıyorlar ki bana pek çalışıyorlarmış gibi gelmedi dedim çalıştıktan sonra çatıda oturuyorlar herhalde dedi sabaha doğru iniyorlar çünkü dedi.
Eğlence bitti yani :KK70: neyse en azından uyuşturucu mafyası ya da ayin yapan iki psikopat katil değilmiş. Bakalım bu akşam da çatıya çıkacaklar mı
Biraz al dedi git dedi gibi oldu ama idare edin artık :KK70:

o nasıl iş bende anlamadım gece gece çalışmamı olurmuş gizli bir iştir bu gündüzler torbaya mı girdi :KK45: :KK1:

yaaa adamlar ipe sise sermisss iste nasrettin hocadan esinlenmisler hani o ipe un sermis ya...bunlarda ipe sise sermisler...:KK60::KK60:

hani supurge nirdeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

bi tekrar dusunimmm iftardan sonra ne demisler saglam kafa saglam vucutta bulunur uymadu ama neyse caktirmaa:KK53::KK53::KK60::KK60:

görmedin mi şişelerin orda :KK60::KK60:

Evet tweety o konu ben de bir derdim var kısmında gezinirken tesadüf eseri ikinci üyelik açmış yine herkese saldırıyordu denk geldim ve kendi kendini ele verdi kızın teki yazmış şöyle bir konu vardı inananmıyorum yazmış bu da evet o benim konumdu yazmış ve o sırada üyeligi iptal edildi konu neydi ben çok merak ettim :)
hangi konu ki erkegi can cekisen kadinmi eger oysa konu sahibi en son basti kufurleri...:KK53::KK53::KK53:

ay kizlar banada pek inandirici gelmedi ya gece gece ne isiymis bu böyle gündüzler torbayami girdi laruscuum bence sen dedektiflige devam bizde seni takipteyiz:KK9:ama aksam gecenin bi yarisi gördüm topici hem korkuyorum hem merak ediyorum esimde yatmisti bide ben fotolari görünce oyle isikli falan iyi saatte olsunlar geliyo diye tirstim valla:KK53:yatak odasina nasil kactiysam butun isiklari acik unutmusum yataga bi yattim esim noldu birimi kovaladi paldir kuldür daldin iceriye dedi:KK52:bende iyi saatte olsunlar eldi didim:KK60:anlamsiz anlamsiz bakip ykuya devam etti:44:bide bilse neden korktugumu kesin bana (hatta bütün kk gacilarina )deli derdi:63:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben sahur hazırlamak için çıkmak zorunda kalmıştım son mesajımı yazıp.
bana da kaymamamıştır inşallah :)
walla orasini bilmem ama bayagi etti küfür...bilmiorum ama sanki fazla gidildi kizin ustune...hele birisi seviyeden bahsedio kendi seviyesi yerlerde...amaan:KK53:
o nasıl iş bende anlamadım gece gece çalışmamı olurmuş gizli bir iştir bu gündüzler torbaya mı girdi :KK45: :KK1:

görmedin mi şişelerin orda :KK60::KK60:
gordum gordum 2 seksen yatioo yerdee:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

walla orasini bilmem ama bayagi etti küfür...bilmiorum ama sanki fazla gidildi kizin ustune...hele birisi seviyeden bahsedio kendi seviyesi yerlerde...amaan:KK53:

gordum gordum 2 seksen yatioo yerdee:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60: neyse ben pek inanmadım ama sorun çözülmüş oldu ben demiştim zaten kesin saçma sapan bir şey çıkacak diye :KK53::KK53:

Harbi dün gece ben de çok korkmuştum fotoğraflar ve en sonu iyi saatte olsunlardan bahsedilmeye başlanınca salonun ışığını yakıp öyle konuyu okumaya devam etmiştim salonun ışığı odayı aydınlatıyordu :KK1: :KK1:

ayni seyi bende yaptim canim sadece bilgisayar acikti ev kapkaranlik sanki isik beni koruyacak gibi bütün evin isiklarini actim mutfak,salon,koridor banyo ve yatak odasina nasil kacmisim ki hepsini acik unutmusum:KK61:

babam en son adama bağırdı yeter kafamız şişti diye :KK70: sonra sessiz sessiz çalışmaya devam ettiler.. bugün erken gittiler ya eğlencemiz kaçtı :KK43: sanırım yarın falan biter çatı. ama bugün ateş yakmışlardı anlamadım:18::KK37: acaba ısınmak için mi geceleri serin oluyor bayağı ama ya yansa orası ne olacak. annem de diyor bir tane einsteina benzeyen var diye. tipleri kesinlikle çok manyak ama çatıyı yapıyorlardı bugün gözlerimle gördüm:KK43: ben başka bir manyak komşu bulur size anlatırım yine :KK70:

babam en son adama bağırdı yeter kafamız şişti diye :KK70: sonra sessiz sessiz çalışmaya devam ettiler.. bugün erken gittiler ya eğlencemiz kaçtı :KK43: sanırım yarın falan biter çatı. ama bugün ateş yakmışlardı anlamadım:18::KK37: acaba ısınmak için mi geceleri serin oluyor bayağı ama ya yansa orası ne olacak. annem de diyor bir tane einsteina benzeyen var diye. tipleri kesinlikle çok manyak ama çatıyı yapıyorlardı bugün gözlerimle gördüm:KK43: ben başka bir manyak komşu bulur size anlatırım yine :KK70:

einsteinmiii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:biri ozgur sef digeirde einstein demekkii atesmi yakmislar demiolarmi cati tutusur ne sacma is bide gece geceee tövbe tövbeee demek catiyi yapiolar gitti butun senaryolar...neyse sen etrafi iyice bi gozlemle kesin bi olay daha bulursun dedektifligeee devammmm:KK60::KK60::KK60::KK60:burdada biseyler olursa yazarim ben burdan hatta baska arkadaslardaa gun icinde sacma sapan seylerle karsilasirsaniz bu topkiten paylasalimmm ne dersinizzzzz:KK53::KK53::KK53:

cok güldük birazda efkarlanalim

:97::KK31::KK5::KK24::85: $smilie_smoke_020.gif

[video=youtube_share;myvZudZoL48]http://youtu.be/myvZudZoL48[/video]

Son düzenleme:
vayy dertlisin kederlisin her nedense aglarsin haaa kirmizidonlu:KK24::KK24::KK24::KK24:

Son düzenleyen: Moderatör:
X