İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Yalniz su an konuya o kadar sahiplendim ki :KK60: sanki bizm karşi çatida oluyor bu olanlar gibi hisssdiyorumm :18: korkuyorumm :KK5:

biraz önce elektrikler gitti burda 1dklık bişey oldu ama bende tam balkon kapısının karşısındaydım ölüyodum korkudannn :18:
direk karşının çatısına baktım, sonrada koşa koşa gidip annemi uyandırdım :26:
bi ton fırça yedik tabi :KK53:
konu sahibi hep senin yüzünden annemden fırça yedim :KK37:

aslında konu çözülmese hemen...
şöyle 1-2 ay gitse..
dizi-film gibi..
yada dan brown kitapları gibi..
yeni yeni şeyler ortaya çıksa ama bi türlü aydınlanmasa olay :KK53:
kk olarak her gece toplanıp dedektif gibi olayı aydınlatmaya fln çalışsakkk :KK53:
ay keşke konu sahibi arkadaş web cam yerleştrip cama naklen canlı yayın yapsaydı bize pc açık bırakması yeterdi o uyusada olur biz heyecanlı heyecanlı çekirdek çitleyerek izlerdik ne güzel:KK55:

biraz önce elektrikler gitti burda 1dklık bişey oldu ama bende tam balkon kapısının karşısındaydım ölüyodum korkudannn :18:
direk karşının çatısına baktım, sonrada koşa koşa gidip annemi uyandırdım :26:
bi ton fırça yedik tabi :KK53:
konu sahibi hep senin yüzünden annemden fırça yedim :KK37:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ay keşke konu sahibi arkadaş web cam yerleştrip cama naklen canlı yayın yapsaydı bize pc açık bırakması yeterdi o uyusada olur biz heyecanlı heyecanlı çekirdek çitleyerek izlerdik ne güzel:KK55:

kesinlikle ya süper olurdu :KK64:
ve eminim rahat bi 40 kişi izlerdi burdan yanii :KK60:
bende dahil tabi :KK66:

yok kuzu kızcaaaz bi foto koycam dedi konu 50 kişi oldu canlı yayın yapsa rahat 200 olur Türk milleti meraklıdır bilirsin hele ki bizim gbi hatunlar

kesinlikle ya süper olurdu :KK64:
ve eminim rahat bi 40 kişi izlerdi burdan yanii :KK60:
bende dahil tabi :KK66:

ya konu sahibiii uyuyaamaa uyan gelll bizleri aydinlat biraz dahaaa böyle konu açtinn giittiin olmadiii hadi sen uyuduunn biz nasii uyucazzzzz :KK59:

X