- 11 Ağustos 2011
- 199
- 0
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
yok kız ben orda olsaydım şimdiye kadar ortalıgı ayaga kaldırdıydım bırak polisi ambulans itfaiye bilem gelmiştisende karsiki binadanmi gözetliyon yoksa :18:
ne fantazisi kız merak ettim sadecekız ne yapcan kıyafetlerinin rengini biz burda korkuyoz sen fantazi mi yapıyosun tövbe tövbe
konu sahibi uyumasa iyiydiii rapor verirdi bize napiolar ne ediyolar emmiler diyeee
Yalniz su an konuya o kadar sahiplendim kisanki bizm karşi çatida oluyor bu olanlar gibi hisssdiyorumm :18: korkuyorumm
Yalniz su an konuya o kadar sahiplendim kisanki bizm karşi çatida oluyor bu olanlar gibi hisssdiyorumm :18: korkuyorumm
ne fantazisi kız merak ettim sadece
aslında konu çözülmese hemen...
şöyle 1-2 ay gitse..
dizi-film gibi..
yada dan brown kitapları gibi..
yeni yeni şeyler ortaya çıksa ama bi türlü aydınlanmasa olay
kk olarak her gece toplanıp dedektif gibi olayı aydınlatmaya fln çalışsakkk
ne fantazisi kız merak ettim sadece
biraz önce elektrikler gitti burda 1dklık bişey oldu ama bende tam balkon kapısının karşısındaydım ölüyodum korkudannn :18:
direk karşının çatısına baktım, sonrada koşa koşa gidip annemi uyandırdım :26:
bi ton fırça yedik tabi
konu sahibi hep senin yüzünden annemden fırça yedim
buldum buldummm bunlar aladdinle sihirli lambasiii o kilimde ucan halii buldum buldummm heyoooooooo
ay keşke konu sahibi arkadaş web cam yerleştrip cama naklen canlı yayın yapsaydı bize pc açık bırakması yeterdi o uyusada olur biz heyecanlı heyecanlı çekirdek çitleyerek izlerdik ne güzel
en mantıklısı bu acaba hangisi alaaddin hangisi cin
kesinlikle ya süper olurdu
ve eminim rahat bi 40 kişi izlerdi burdan yanii
bende dahil tabi
ben korkudan ne dediğimi biliyor muyum korkudan ahan da buna döndüm
yok kuzu kızcaaaz bi foto koycam dedi konu 50 kişi oldu canlı yayın yapsa rahat 200 olur Türk milleti meraklıdır bilirsin hele ki bizim gbi hatunlar