İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

Yalniz su an konuya o kadar sahiplendim ki sanki bizm karşi çatida oluyor bu olanlar gibi hisssdiyorumm :18: korkuyorumm

biraz önce elektrikler gitti burda 1dklık bişey oldu ama bende tam balkon kapısının karşısındaydım ölüyodum korkudannn :18:
direk karşının çatısına baktım, sonrada koşa koşa gidip annemi uyandırdım :26:
bi ton fırça yedik tabi
konu sahibi hep senin yüzünden annemden fırça yedim

ay keşke konu sahibi arkadaş web cam yerleştrip cama naklen canlı yayın yapsaydı bize pc açık bırakması yeterdi o uyusada olur biz heyecanlı heyecanlı çekirdek çitleyerek izlerdik ne güzel

ay keşke konu sahibi arkadaş web cam yerleştrip cama naklen canlı yayın yapsaydı bize pc açık bırakması yeterdi o uyusada olur biz heyecanlı heyecanlı çekirdek çitleyerek izlerdik ne güzel

kesinlikle ya süper olurdu
ve eminim rahat bi 40 kişi izlerdi burdan yanii
bende dahil tabi

yok kuzu kızcaaaz bi foto koycam dedi konu 50 kişi oldu canlı yayın yapsa rahat 200 olur Türk milleti meraklıdır bilirsin hele ki bizim gbi hatunlar

kesinlikle ya süper olurdu
ve eminim rahat bi 40 kişi izlerdi burdan yanii
bende dahil tabi

ya konu sahibiii uyuyaamaa uyan gelll bizleri aydinlat biraz dahaaa böyle konu açtinn giittiin olmadiii hadi sen uyuduunn biz nasii uyucazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…