İki tane psikopat adam iki gecedir ellerinde fenerle çatıda

eşime gösterdim fotoları dikkatli baktı okuttum olayıda kesinlikle hiç şaşmam kova yapıolar yani esrar dedi

ayy ben artık gideyim malum sahur var hazırlamam lazım :KK1: şu işi de çok merak ettim cidden sabah kalkıp ilk işim yorumları okumak ve şişeleri görmek olucak galiba :KK60::KK60:

hayal gücüne hayran kaldim :KK16: o dedigin sey isik yansimasi gibi bisey asil olay yukarisinda biseler yapiyo dedin ya iste o asil olay:KK55:

Ya yok işik yansimasi değilll adamin ağzi yüzü belliiiiiiiiii :KK4: ya hadi ben yanliş görüom kardeşimde miii hatta bi aşci varmiş özgür şef ona benziyormuşşş :KK1: resmin tam sağ alt köeşesinde .

Evet yukaridakide bişeler yapiyooo yukaridaki konusunda hemfikirizzzzz de aşağidaki adamida kabull et :KK52: :KK1:

hadi hayırlı olsun kızlar konu geyikte rahaaat rahat yapın yorumları şimdi :KK52:
kırmızı özellikle senden paylaşım bekliyorum :KK64:

Son düzenleme:
Ya yok işik yansimasi değilll adamin ağzi yüzü belliiiiiiiiii :KK4: ya hadi ben yanliş görüom kardeşimde miii hatta bi aşci varmiş özgür şef ona benziyormuşşş :KK1: resmin tam sağ alt köeşesinde .

Evet yukaridakide bişeler yapiyooo yukaridaki konusunda hemfikirizzzzz de aşağidaki adamida kabull et :KK52: :KK1:

o karanlıkta nasıl benzetmiş o adama yahu :44:
ozaman adam kesin özgür şeftir baksana tüp falanda var, yemek yapıyordur :KK60::KK60:

keske anket olarak acsaydi

baslik bu adamlar ne yapiyor
ankent secenekleri :
:87:
1 esrar iciyolarEki Görüntüle 246175

2 bunlar insan olamaz resmen zuzayli:KK35:

3 konusahibini röntgenliyolar:82:

4 banane ya milletin derdi benimi gerdi:63:

5 ben bilmem begim bilir :KK50:

onlar esrar içiyodur orda.. Ben kuzenimden Biliyorum dama çıkar içerler.. damacana giBi Bişey de varsa yanlarında kesin esrar içiyolardi.. zikkim içesiceler..

ankent secenekleri :

eski bi turk filmi vardi bu adamlar nereye bakiyor diye aklima o geldi simcik:KK60::KK60::KK60::KK60:bennceee 6.secenekte olsun oda piknik yapiyorlar:KK60::KK60::KK60:

bende ben bilmem beyim bilir dedim beyimde esrar içiolar dedi şincik biz hangini seçsek :KK70:

ankent secenekleri :

özgür sefmi haha o adam cirkin cok ya, etmem:KK19:
hadi hayırlı olsun kızlar konu geyikte rahaaat rahat yapın yorumları şimdi :KK52:
kırmızı özellikle senden paylaşım bekliyorum :KK64:
altim yapcam gülmekten ben iptalim
o karanlıkta nasıl benzetmiş o adama yahu :44:
ozaman adam kesin özgür şeftir baksana tüp falanda var, yemek yapıyordur :KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
micmak icinde kova getirselerdi bari:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:herhalde ortalik cis kokmasin diede sallandirip havalndiriyorlar:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::84::84::84:

X