- 22 Temmuz 2010
- 2.985
- 104
- Konu Sahibi redvelvetcake
bence şişelere çişlerini yapıyorlar in çık olmasın bir daha diye rahatlarını bozup tuvalete mi gidecekler bir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıra gecesi yapmak için müziğe ihtyaç var tabi kendileri çalıp kendileri oynamıyosa
ayy çok güldüm
şişelere de çiğ köfte koyuyorlardır
hayal gücüne hayran kaldim o dedigin sey isik yansimasi gibi bisey asil olay yukarisinda biseler yapiyo dedin ya iste o asil olay
Ya yok işik yansimasi değilll adamin ağzi yüzü belliiiiiiiiii ya hadi ben yanliş görüom kardeşimde miii hatta bi aşci varmiş özgür şef ona benziyormuşşş resmin tam sağ alt köeşesinde .
Evet yukaridakide bişeler yapiyooo yukaridaki konusunda hemfikirizzzzz de aşağidaki adamida kabull et
bence şişelere çişlerini yapıyorlar in çık olmasın bir daha diye rahatlarını bozup tuvalete mi gidecekler bir de
keske anket olarak acsaydi
baslik bu adamlar ne yapiyor
ankent secenekleri :
:87:
1 esrar iciyolarEki Görüntüle 246175
2 bunlar insan olamaz resmen zuzayli
3 konusahibini röntgenliyolar:82:
4 banane ya milletin derdi benimi gerdi
5 ben bilmem begim bilir
o karanlıkta nasıl benzetmiş o adama yahu :44:
ozaman adam kesin özgür şeftir baksana tüp falanda var, yemek yapıyordur
micmak icinde kova getirselerdi bariherhalde ortalik cis kokmasin diede sallandirip havalndiriyorlar
eski bi turk filmi vardi bu adamlar nereye bakiyor diye aklima o geldi simcikbennceee 6.secenekte olsun oda piknik yapiyorlarkeske anket olarak acsaydi
ankent secenekleri :
5 ben bilmem begim bilir
keske anket olarak acsaydi
ankent secenekleri :
5 ben bilmem begim bilir
özgür sefmi haha o adam cirkin cok ya, etmemYa yok işik yansimasi değilll adamin ağzi yüzü belliiiiiiiiii ya hadi ben yanliş görüom kardeşimde miii hatta bi aşci varmiş özgür şef ona benziyormuşşş resmin tam sağ alt köeşesinde .
Evet yukaridakide bişeler yapiyooo yukaridaki konusunda hemfikirizzzzz de aşağidaki adamida kabull et
altim yapcam gülmekten ben iptalimhadi hayırlı olsun kızlar konu geyikte rahaaat rahat yapın yorumları şimdi
kırmızı özellikle senden paylaşım bekliyorum
o karanlıkta nasıl benzetmiş o adama yahu :44:
ozaman adam kesin özgür şeftir baksana tüp falanda var, yemek yapıyordur
micmak icinde kova getirselerdi bariherhalde ortalik cis kokmasin diede sallandirip havalndiriyorlar
Hahah hayal gücümüz gerçekten geniştir ailecekkk benzetmiş iişte
hahah süpersin ya evett birinci kişinin kim olduğu belirlendiiii