Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bunu diyen kişini erkek arkadaşıyım yani 2.5 yıllık sevgilisiyim .... bu yorumuna katılıyorum aynı şeyleri ben ona dobra dobra açıkladığımda bana dediği lafları duymalıydınız yani bana göre gözümde bi sokak kadının farksız halde. ben onun için neler yaptım o ise beni aldatmış haberim bile yok yani adiliğini şerefsizliğini bir kez daha ortaya koydu..bu kızdan bı bok olmaz acıkcası:)yasadıklarım bana kar olarak kalsın acmıyım daha fazlaD
Bi üçüncünsünden uzak dur...!
Birinden bir an önce ayrıl..!
Birde küçük bi uyarı(böyle yapan bunuda yapar) başkalarının sevgililerinden de uzak dur..
Yaptığının farkındaysan hemen telafi et.
ben bunu diyen kişini erkek arkadaşıyım yani 2.5 yıllık sevgilisiyim .... bu yorumuna katılıyorum aynı şeyleri ben ona dobra dobra açıkladığımda bana dediği lafları duymalıydınız yani bana göre gözümde bi sokak kadının farksız halde. ben onun için neler yaptım o ise beni aldatmış haberim bile yok yani adiliğini şerefsizliğini bir kez daha ortaya koydu..bu kızdan bı bok olmaz acıkcası:)yasadıklarım bana kar olarak kalsın acmıyım daha fazlaD
Napiorum ben boyle. suan iki kisiyle ayni anda cikiorum evt biliorum yanlis
ama denedim olmuo ne ondan vazgeciorum ne otekinden. Birisi iki senelik sevgilim ayrilmistik bende ondan sonra baska biriyle cikmaya basladim. bi aydir yeni sevgilimle birlilteyim ama buarada eski sevgilimlede baristim yani ikisini birlikte idare ediorum cok kotu hissediorum kendimi ama ayrilamiorumda ..
Napicam ben yaa
Konu bayağı bi eski ama şunuda söylemeden geçemiycem
Üçüncüyü, dördüncü hatta beşinciyi bulacaksın.