Iki sevgilim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vay anasını be :) dallas gibi olmus bunlar... erkekler ceksin birazda dimi :)

İkisinide sevmiyorsun bence.2 sinide bırak hayatına yeni bir sayfa aç.çünkü biri diğerini hatırlatıcak sana:)

Bi üçüncünsünden uzak dur...!
Birinden bir an önce ayrıl..!
Birde küçük bi uyarı(böyle yapan bunuda yapar) başkalarının sevgililerinden de uzak dur..
Yaptığının farkındaysan hemen telafi et.

şu anda yazan ,sen,erkek arkadaşımısın son damlanın.
belki bunları öğrenince üzüldün,ama sende adi falan deme. erkekçe bitir git yoluna. erkeğede bu yakışır.

ben bunu diyen kişini erkek arkadaşıyım yani 2.5 yıllık sevgilisiyim .... bu yorumuna katılıyorum aynı şeyleri ben ona dobra dobra açıkladığımda bana dediği lafları duymalıydınız yani bana göre gözümde bi sokak kadının farksız halde. ben onun için neler yaptım o ise beni aldatmış haberim bile yok yani adiliğini şerefsizliğini bir kez daha ortaya koydu..bu kızdan bı bok olmaz acıkcası:)yasadıklarım bana kar olarak kalsın acmıyım daha fazla:DD

yani bu yazın. pek iyi olmamış. erkeğe yakışmaz bu yazım tarzı...

vay adama bak girmiş kk larda yazıyor.
ama kızda yani ne diyim:sm_confused:
ayrılması en doğru kaarmış hata yapan sonucuna katlanmalı
ama işte erkelerin ağzına laf vermiceksin.
buralara girip neler yaşadıklarını ima edip gidiyor.
erkek işte daha ne denir
böyle adama böyle kız

Bi üçüncünsünden uzak dur...!
Birinden bir an önce ayrıl..!
Birde küçük bi uyarı(böyle yapan bunuda yapar) başkalarının sevgililerinden de uzak dur..
Yaptığının farkındaysan hemen telafi et.

Demek ki neymiş, ilk önce yazılanları okuyup sonra yorum yapıcakmışın:kahve:
Aman neyse be yazan kimse ne halini varsa görün:delphin:

kimin kim olduğu karışmış:( hiç değilse birni bırak

ben bunu diyen kişini erkek arkadaşıyım yani 2.5 yıllık sevgilisiyim .... bu yorumuna katılıyorum aynı şeyleri ben ona dobra dobra açıkladığımda bana dediği lafları duymalıydınız yani bana göre gözümde bi sokak kadının farksız halde. ben onun için neler yaptım o ise beni aldatmış haberim bile yok yani adiliğini şerefsizliğini bir kez daha ortaya koydu..bu kızdan bı bok olmaz acıkcası:)yasadıklarım bana kar olarak kalsın acmıyım daha fazla:DD

hele şu!!!
çok ayıp çok:oklava:

Napiorum ben boyle. suan iki kisiyle ayni anda cikiorum evt biliorum yanlis
ama denedim olmuo ne ondan vazgeciorum ne otekinden. Birisi iki senelik sevgilim ayrilmistik bende ondan sonra baska biriyle cikmaya basladim. bi aydir yeni sevgilimle birlilteyim ama buarada eski sevgilimlede baristim yani ikisini birlikte idare ediorum cok kotu hissediorum kendimi ama ayrilamiorumda ..
Napicam ben yaa

Konu bayağı bi eski ama şunuda söylemeden geçemiycem

Üçüncüyü, dördüncü hatta beşinciyi bulacaksın.:delphin:

Konu bayağı bi eski ama şunuda söylemeden geçemiycem

Üçüncüyü, dördüncü hatta beşinciyi bulacaksın.:delphin:

konu eski ama kuzum erkek arkadaşı yeniden gündeme getirdi :jeyyar:

erkek var diye boşunamı dedik :delphin:

bayağı sevmişsen sen anlaşılan.. bırak unut. bir gün karşına seni seven ve değer veren biri çıkacak elbet. unutma bunu....

ya şimdi cevabı kadınlar klübünde bulundan bayamı yoksa konuyu açan bayanamı yazmak mantıklı?
sadece şunu söyleyebilirim eğer iki kişiyi birden idare ediyorsa bir insan herşey bir yana ben onun insanlığından şüphe ederim çünkü insan olan kendisine yapılmasını istemediğini kimseye yapmaz ama o arkadaş aldatılmaktan hoşnut kalacaksa bişey diyemem.
gelelilim konuyu yeniden gündeme getiren arkadaşa bence hiç üzülme ben ona çok değer verdim o benim kadar seveni bulamaz deme bir insana gereğinden fazla değer vermeyeceksin biraz ağır olacak ama bir laf var eşeğe gereğinden fazla değer verirsen kendini at sanır diye.birde şu var bundan sonra karşına çıkacak kimseyi onunla kıyasalamayacaksın her insan kendinden sorumludur ve her insan birbirinden farklıdır senin canın yandı diye başkasınınkini de yakmayacaksın

simdi hangisiyle ayrildin,
biriniz özetlese yorgunum anlamiyom okudugumu:delphin:
gidip zibarayim barimirmirmirmir

canım ,ikisinin arasında bi seçim yapman gerek..hangisiyle daha mutluysan,hangisi kıymetini bilip seni üzmüyosa ve mantığına uyuyosa onu seç.diğeriyle de bi daha görüşmemek üzere bitir. tekrar görüşürsen yine aynı durumun içinde bulursun kendini.

adamamı teselli gerek kıza mı:delphin:
allahım yaşlanmışım ya bizim zamanımızda böle değildi herşey daha güzeldi:delphin:

Back