Iki sevgilim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu ne kafanı bulandırıyorsun devam et işte böyle en güzeli biri biterse diğeri var el altında dursun tek i yedekte bulundurmak lazım :delphin:

ayol b u ne hız.elalem birini bulamazken,sen boş kalınca hemen başkasını bul.sonra ikisini de idare et.kızma ama buna hovardalık denir.genelde erkeklerde olup da bizim çok kızdığımız asıp kestiğimiz durumlar.canım kısa sürede başkasını bulacak kadar eli çabuk olan,hengisinin kendine en uygun olduğunu da bilir.boşuna kendini avutma.sen bi yol bulmuş gidiyosun.umarım yolun sonu hüsran olmaz

ne varsa eskilerde var,ama şöyle bişey var yeniyle devam ederken eskiye neden döndün ben onu anlayamadım,gerçekten kötü bi durum,ama birini bırakmak zorundasın,düşünsene ya duyulur da adın çıkarsa??toplumumuz erkeklerin çoklu ilişkilerini pek yadırgamıyor maalesef ama bir bayanın bu durumda olması,gerçekten çok alçaltıcı bir durum..bir an önce kurtulun birinden...

Daha çok küçüksün güzelim kendini derslerine işine wer we kimsenin duygularıyla oynama yanlış yaptıgını anladın doğru yolda ilerlersin inş allah yar we yardınmcın olsun a.s.

Bence ikisinide birak gitsin cünkü sen ikisinide gercekten sevmiyorsun sadece yalniz kalmamak icin berabersin :1rolleyes: biraz tek basina kal sonra herseyi anlayacksindir

sana kısa ve net bişeyler yazıyım ikisindende ayrıl biraz zamana bırak ve ozaman anlarsın hengisini sevdiğini birisi 2 yıllıkmış diğeri 1 aylıkmış bunlara dikkat etme aradaki fedakarlığa bakarak değerlendir ve sonra hangisine daha çok bağlıysan onu seç ve sonra diğerine böyle bişey yaptığını ve bunun gerekli olduğundan bahset tabi cesaretin varsa ve yüzün tutuyosa haydi kolay gelsin tatlım tek çıkış yolun bu

Aslinda hakkettigim seyleri soyledi ,, yani degmezsin senin icin yaptigim hersey haram olsun fln dedi. Aradan bi kac gun sonrada tmm gel benimle ol ben herseyi silmeye raziyim yeni bi sayfa acmaya baslayalim fln dio senden ayrilamam fln dio hali perisan:( O BOYLE YAPTIKCA BENIM AKLIMI DHA COK KARISTIRIO

:))))
Doğrusu yanlışı tartışılmaz bariz hata yapmışsın ama , feminist yanım hep kadınlarmı aldatılıcak oh olsun erkeklere de diyor yanii :D
Bence sen bu ikisini de salla canım ya , önündeki maçlara bak..

allah seni bildiği gibi yapsın canım ne diyim artık:delphin:

Aslinda hakkettigim seyleri soyledi ,, yani degmezsin senin icin yaptigim hersey haram olsun fln dedi. Aradan bi kac gun sonrada tmm gel benimle ol ben herseyi silmeye raziyim yeni bi sayfa acmaya baslayalim fln dio senden ayrilamam fln dio hali perisan:( O BOYLE YAPTIKCA BENIM AKLIMI DHA COK KARISTIRIO

sencede bi kaç günde bu değişim anormal değilmi nasıl yedirdi kendine bu yaptığını daha aklım karışıyo diyosun güzelim iyimisin sen.... ozman diğerinden ayrılsaydın hatta ikisindende ayrılman en hayırlısı ya neyse
kafam karıştı gerçekten:uhm::uhm::

bencede ikisini sevmiyorsun.
Sadece yalniz kalmaktan korkan cocuklar gibi davraniyorsun.
Birini terk edecen baska yolu yok. Yada ikisinide.
Karar senin.

ıkısınden de ayrıl araya zaman gırsın sonra bu konuyu daha olgun bır şekılde duşun karar ver derım. aklın bı karış havada senın şeker. silkin biraz...konudan uzaklaş kaydirigubbakcemile

kusura bakmada bu yaptığın seyın bende bı tarıfı yok...ıkı kişiyı ıdare etmek ne demek..sadakat denen bısı var duydun mu?

ıkısını de sevdıgını sanmıyorum, egolarını belkıde özlemlerını yada iiçinde kalanları yaşadıgını duşunuyorsun. ıkısınden de kurtul. kendıne zaman ver yenı bırınle dene yada bırını secerek dene.ama bu yaptıgın senı uzer, gerısı hıkaye.

bencede katılıyorum gerçekten sevseydin ikileme düşmezdin zaten:1shok:

sakın diyim sakın ben unuttum gel temiz bir sayfa açalım oln olmuş biten bitmiş olanla ölüme çare yok diyen birine inanacak değilsin herhald ebu olay tam tersi olasaydı bunu söyleyen bir kadın olsaydı kesinlikle aşıktır yada ortada bir çocuk vardır onu incitmemek için yapıyordur asla bir erkek kendinden hemen sonra zaman geçmeden biriyle çıkan birini ve üstelik isini aynı anda barıştıktan sonra ikisini aynı anda yürüten birini tercih edeceğini sanmıyorum bu olsa olsa öc almadır yani intikam peşinde intikam soğuk yenen yemektir ona göre hal ve hareketlerine dikkat et br cahillik yapmışsın aldatmışsın her iki tarafıda bari bu cahilliğinle kal aşırsına kalkma herşeyin üzerine sünger çekelim davalrınıda yutma canikom bukadar aptal birine benzemiyorsun 2 kişiyi parmağında oynatıyorsan sanmamki aptalsın ona göre davran ayağını denk at

eğer bir aptallık edip inanıpta onla olursan ayağın tökezler busefer olan sana olur o intikamını almanın guruyla çekilir köşesine seni izler şimdi senin yaptığın gibi

gerçi senin aldığın bir intikam yok sanmıyorumki bilerekte yaptığını dediğim gibi cahillikten kaynaklanan bir durum olaylar kendiliğindne gelişmiş dur diyememişsin yada dur demen gerekn olgunluğa daha henüz ulaşmamışsın vede çevrendekilere karşı asla empati kurmuyosun
i

merak etmeyin okuorum yazdiklarinizi
ama cvp yazmaya gerek yok yazdiginiz seylere...
ha buarada yolumu sectim ve ilk sevgilimden ayrildim

ihanet eden erkeği yuhalayan
kadınlardan
ses vermelerini bekliyorum!!!
bunun insanlık ile alakası var
yaptığınızın herşeyden önce
kendi değerinizi azalttığını düşünüyorum!

bir yanım sana çok kızıyor çünkü yaptığın çok yanlış
ama bir yanımda hep erkekler mi aldatacak helal olsun kız diyor
sonra diğer yanım kendime kızıyor ne kadar tutarsızsın diye:roflol:

Back