Iki sevgilim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar 2 sayfa evvelden okuyun konuyu. eski erkek arkadaş burada ve aynı nickle yazıyor ve dert yanıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sen hic birini sevmiyorsun, kendini kandiriyorsun be , sevgililerin boyle bi sey soyleselerdi yapsalardi cildirmazmiydin ?

Son düzenleme:
o kdr hosuna gıttıgıne gore acın var demek erkeklerden yana senın laelaelaelaelae merak etme senınde sonun benımkısı gıbı olur kesın o zaman aynaya bakar bakar gulersın bolbol hahaD:delikafadulden

evet ne kadar zekisin sen öyle.
yanda park alanı var kumda oynamak ister misin :roflol:

yanlış bişey yaptığının farkındasın hatanın neresinden dönersen kardır
bi şekilde hangisine karşı daha fazla bişey hissediyosan ondan ayrılmalısın
nasıl ki aynı şeyin sana yapılmasını istemezsen seninde başkalarına yapmaman lazım
kandırılmak aldatılmak hiç hoş birşey değil
sende ne kandır ne de aldat
birinden ayrıl ölç tart ikisine olan sevginide ama birinden ayrılman gerektiğini bill

evet neymiş yalancının mumu yassıya kadar..
aldatmak kadar kötü bişey olamaz..
ve eski sevgilin bu siteye kadar girmş daha nedenirki...
olan olmuş biten bitmiş...
aldatan aldanır...
kensinlikle karşıyım insanın kendisine saygısı olması lazım
....

ben bunu diyen kişini erkek arkadaşıyım yani 2.5 yıllık sevgilisiyim .... bu yorumuna katılıyorum aynı şeyleri ben ona dobra dobra açıkladığımda bana dediği lafları duymalıydınız yani bana göre gözümde bi sokak kadının farksız halde. ben onun için neler yaptım o ise beni aldatmış haberim bile yok yani adiliğini şerefsizliğini bir kez daha ortaya koydu..bu kızdan bı bok olmaz acıkcası:)yasadıklarım bana kar olarak kalsın acmıyım daha fazla:DD

daha dıucek bısey yoq bence ALLAH bılıyo herseyı...egerkı bende kız arkadasıma karsı ıhanet etseydım bu kdr yuregım sızlamazdı ama bende o karakter olmadıgı ıcın yapamadım...gorecekmısız bu gunlerıde gorduk..

bıraz sora hem bu konu gıdıcek. hem sen.
malum burası kadınlar kulubü:delphin:

aldatılmak hem kadın, hem erkek ıcın cok kötü bısey.
senın adına üzüldüm dogurusu....:çok üzgünüm:
tak sepetı koluna herkes kendı yoluna dıceksın bu durumda:a015::icecream:

eskisini seviyorsun vazgeçmiyorsun
yenisi ilede olan heyecan ve değişiklik hoşuna gidiyor
ama bu yaptığın çok yanlış sana yapılsa ne hissedersin
ve bu çoklu ilişki senin hayatında alışkanlık haline gelebilir
DıKKAT ET DERıM ...

önce bu mesajı yazmıştım sana ama
sonra gördüm ki olay çok değişik boyutlara gelmiş
erkek arkadaşında burda
Allah gönlünüze göre versin

Son düzenleme:
erkeklerin bu düşüncede oldgunu sanırdım ..

(önceki sayfaları okuyamadım)

bu konuda gayet sert konusucam

ama bayanlarında artık bu düşüncelerde oldgunu duyunca hemcinslerımden de soguyorum..

çok gereksiz ..

insan sadece birini sevebilir ve paylaşamaz

bunları düşünüosan gerçekten sevmiosun ikisinide ...

ikisinden de ayrıl çünkü haketmiosun bence!

daha dıucek bısey yoq bence ALLAH bılıyo herseyı...egerkı bende kız arkadasıma karsı ıhanet etseydım bu kdr yuregım sızlamazdı ama bende o karakter olmadıgı ıcın yapamadım...gorecekmısız bu gunlerıde gorduk..

bak ne güzel demişsin ben etmedim büyüklük sende kalmış herkes yaptığından sorumludur

ne mutlu gerçek yüzünü görmüşsün artık onla ilgili şeyleri deşmen sadece acı verir

ve senden rica ediyorum burası kadınlar kulübü lütfen daha fazla yazarak sana cevap verilmesi durumunu yaşatma

istenmeyen şeyleri yazabiliriz karşılıklı kırıcı olmadan lütfen buna bir son verirsen sevinirim

kendini bilen bir insan olarak şimdiden duyarlılığına teşekkür ederim

Üyenin erkek arkadaşı konuya müdahil olduğu için kilitlenmiştir.
Daha sonra üye aramıza döner ve topiğin tekrar açılmasını isterse gereken yapılır.

Back