Iki sevgilim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutlaka birini seviyorsundur hangisini seviyorsan onla devam et
digerinden neden ayrılamıyosun :uhm:

bu davranışta bulunan biri seviyo olabilir mi aceba? aklını başına topla hanımefendi ikisininde duygularıyla oynamaya hakkın yok senin:mymeka:
ortada yalnız kalacagın için bırakamıyorsun gibi geliyor bana:delphin:

ohh ohh allah bereket versin tatlım allah olmayanlarada versin:delphin:

arkadaşıkm bir kalpte iki kişiye yer olurmu???????????
sen ikisinide sevmiyorsun...
ne demek ikisindende vazgeçemiyorum...
aynısının senin başına geldiğini düşün....biran kendini onların yerine koy...
bunu içine sindirebilirmiydin....

Ne soyleseniz haklisiniz. Galiba evt 2senelik iliskim bitince kendimi boslukta hissedip bana mantikli gelen yeni bi iliskiye basladim...
sonra tekrar 2 sene birlikte oldugum ssevgilimle baristim cok pismanim aklim cok karisik ama dediginiz gibi bu boyle devam edemez... 18 yasimdayim dha ve insanlarin duygulariyla oynamaya hakkim yok
Bgn cozulecek bu olay...

yardımcı olayım ılkınden nıye ayrıldın.sebep neydı;?o cok onemlı.ona gore degerlendır bence.

kusura bakma ama ikisini birden idare etmek cirkin bir sey bence.ayrica bu bir bayana yakismaz
bence bir kalpte iki sevgi olmaz

yardımcı olayım ılkınden nıye ayrıldın.sebep neydı;?o cok onemlı.ona gore degerlendır bence.

Ilk sevgilim turkiyedeydi ben kendim yurtdisindayim. 2 sene msnden bi iliski yasadik
ve artik tartismalar gittikce cogaliodu uzaklik dayanilmaz bi hal almisti ve ben ayrilma karari aldim. Ondan ayrilinca kendi yasadigim yerde eski tanidigim ve beni isteyen biriyle konusmaya basladim... Ikisinede asik deilim ama 1 aydir birlikte oldugum kisi dha mantikli gelio bana. Tabiki ilk sevgilimlede 2 sene icinde cok seyler paylastikk o yuzden kopmakta okdr olmadi ve onla konusmaktan geri alamiorum kendimi

SIMDI tr de olan iki senelik eski sevgilime mail yolladim ve herseyi bitirdim
biliorum benden nefret edecek ama ona bu maili yazdim...

Affet beni, bu sozlerden sonra benden nefret edeceksin biliorum
tekrardan hayatina girip tekrardan herseyi yikip dokecegim bu sozlerimle ama sana karsi hep durust oldum buseferde olmak zorundaym...

Ahmet biz artik yeni ve tertemiz bi sayfa acamayiz birlikte, hersey cok deisti ben artik eski ben deilim
Senden ayrildiktan sonra baska biriyle konusmaya basladim ! senin yoklugunu onunla doldurmaya calistim
Butun bunlara ragmen hala senin yuzune bakip hicbisey olmamis gibi seni seviyorum diyemem... AFFET BENI

Allah bereketini arttırsın:1closedeyes:

Karşıyı aldatmadan önce kendini onun yerine koyucaksın.
O bana yapsa ben naparım diceksin birde kendine:delphin:

Ikisini de sevmedigine gore, ikisini de terk et
yapabilecegin en guzel sey budur kanimca
Tabi eger birazcik vicdanin varsa

:1shok:

bu ne ya şokk oldum :delphin:

pess doğrusuşakkıdı

sevmiyosan boşa zaman harcama yani o kişilerde üzülmesin..

aldatılmak çok kötü.. en azından ikiside öğrenip yara almadan bitir ilişkilerini..

hemen yargı hemen infaz
çok kızıyorum bazen kendimde dahil acımasızsa eleştirenlere
umarım ayrılık kararın seni mutlu eder

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....başka da bir şey söylemek istemiyorum..zaten yanlışının farkındasın...

demekki ikiside tek başına sana yeterli gelmiyor ikisindende ayrıl gerçekten seveceğin ve aradığın herşeyi bulabileceğin biri çıkar inşallah karşına ama nereye kadar böyle devam etmeyi düşünüyorsun bu işe bir son vermen gerektiğini biliyorsun

ama benim anlamadığım 1 kalp iki kişiyi nasıl sever merak ettim doğrusu

2 senelik sevgiline seni seviyorum diyemem demişsin diğer sevgilinide diyemezsin heralde

sevsen aldatmazsın diye kendinde yazmışdın dün ikisinide bırak...

yanlışının farkındasın en azından bi dha yapmazsın....

sanırım sen yurtdışındasın mesafler seni soğutmuş mu acaba bde orda kendni yalnız hissediyosun

herlde...

Valla, eski sevgiLini başından def etmekle iyi mi yaptın kötü mü ettin 1 ayLık sevgiLinden ayrılınca anLarsın gaLiba.. Eskiye geri dönünce her şey daha çok bozulabilir de düzelebilir de.. 1 ayLık olan sevgilin sana fazlasıyla güven vermiş olacak ki maziye resti çekmissin, umarım pişman oLmazsın, ayran gönüllülük de iyi değil bunu bilesin...

SIMDI tr de olan iki senelik eski sevgilime mail yolladim ve herseyi bitirdim
biliorum benden nefret edecek ama ona bu maili yazdim...

Affet beni, bu sozlerden sonra benden nefret edeceksin biliorum
tekrardan hayatina girip tekrardan herseyi yikip dokecegim bu sozlerimle ama sana karsi hep durust oldum buseferde olmak zorundaym...

Ahmet biz artik yeni ve tertemiz bi sayfa acamayiz birlikte, hersey cok deisti ben artik eski ben deilim
Senden ayrildiktan sonra baska biriyle konusmaya basladim ! senin yoklugunu onunla doldurmaya calistim
Butun bunlara ragmen hala senin yuzune bakip hicbisey olmamis gibi seni seviyorum diyemem... AFFET BENI

canım bu ne hız. daha dün aklın karışıkmış, şimdi böle bişey yazarak 2 yıllıkla ayrılığını garanti ediyosun. trdeki çocuk bu mailden sonra yüzüne bakmaz heralde.. :1no2: yaşının da verdiği toylukla anlık yaşıyosun. bişeyi yaparken etraflıca düşünmek lazım, ama sen maşallah ilk boşluğunda başka birine kapılmışsın; sonra öbürü geri gelince onu da geri çevirememişsin. sonra ikisiyle birlikte de devam etmişsin. hem de bunu vicdanın sızlayarak yapmışsın.. neyse, bundan sonra en azından dürüst davrandın ve kararını verdin. umarım bu kararın arkasında durursun. ama benden sana bi tavsiye. sen önce kendinle ilgili olan, bütün bunlara yol açan sorununu çöz, sonra aşkı meşki düşün. unutma, kendine güveni olmayan insan aldatır. sen de vicdanın sızlaya sızlaya aldattığına göre büyük ölçüde kendine güven problemin var. herkesi bi kenara bırak ve kendine yönel. içindeki o zayıf kısmı tamir et. bunu şimdi yap ki yarın öbürgün evlendiğin zaman bi boşluğa düştüğünde yine arayışlara girme. aman ha, onun hiç dönüşü olmaz. sen gencecik bi kızsın, bundan sonra tertemiz yaşa.

vala kardeşş ikisinide sevmiyosun sennn eğer birini gerçekden sevseydin kararını çok çabuk verebilirdinn...
bence düşün taşın karar verrr... günahh yaawww

hımmmmmm iyii yapmışsın canımmm şimdi okudumm yazdığın maili ...
evet çok iyii bi karra vermişsinn ..
tebriklerr..

tamam 2 yıllık olan sevgilinden ayrılmışsın
1 aylık olan sevgilinle naptın onla devam ediyomusun
daha önceki msjlarından birinde ikisindende ayrılmaya karar verdim demiştin

Back