Iki sevgilim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizmakta haklisiniz bende kendime kiziorum ama ben cok olaylar yasadim bu 18 yillik hayatima ne acilar sigdirdim.. O yuzden hic kimseye acimiorum nasil mutluysam oyle yasiorum .
Kotu bi insanmiyim belkide evet.. ama simdiye kdr baskalarini dusunup onlarin beni mutsuz etmelerine goz yummusum simdi sira bende !!

inana bana sevsen böyle yapmassın değer verdiğin zaman acıma hissi olur birde anacım sen bunlarla çıkıyosun ama arada cinselliğe dayalı bişeyler oluyormu yani aşırısı değil öpüşme dokunma gibi el tutmalar nekadar aşırıya gidiyosun peki yani eğer bunlar varsa ozaman sana üzülürüm yoksa üzülmem diğer kişilere üzülürüm gerçi bunlar olursa kızım sen onları değil onlar seni oynatmış oluyor sen nekadrda iksiini bir arada yürüttüysende cevabını en kısa zmanda bekliyorum canikom

sen öyle san... çok vurursun kafanı sonra..

canım hayatına sığdırdığın acıların yada yaşadığın kötü olayların

acısını başka insandan çıkarma lüksün var mı kimsenin yok bence hayatını mutsuzlukların ın bedelini

aramak yerine mutluluğu elde etme yollarına bak daha hayat yeni başlıyo genciz....

amaaan boşver allah aşkına keyfine bak hayat kısaaaa

Cvp veriyim ozmn bende dha fazla bekleme:) Ilk sevgilimle 2 sene ciktim evt ilk defa hayatimda onu optum ona sarildim oda hayatimin gerisini onunla gecirecegimi sandigim icin ama gel gor ki hayat iste ayrildik ama pisman deilim yasadiklarimdan dolayi, ikinci sevgilimle 2 aydir cikioruz ona en bastan ne opusecegimi ne sarilacagimi beklememesini soyledim. Yani aslinda ikisinede pek bisey vermiorum inan surekli tersliyorum rol yapmiorum seviorum asigimda demiorum.. Ama neden hala pesimdeler neden hala agliolar anlamiorum bosver degmez diorum yine yok ee napim yani bende konusuorum ikisiylede

Üzülerek belirtmek zorundayım ki: " İkisini birden idare ediyorum. " lafınız beni çookk rahatsız etti...
Aşka bakış açınızı, biraz da olsa ele verdi...
"İki kişiyi kandırıyorum" deseydiniz, pişmanlığınızı anlayabilirdim belki, ama bu söz çok şeyler anlattı bana...

yapacağın tek şey zamana bırakmak... dediğin gibi çıkıyorsun yani flört ediyorsunuz birbirinizi tanıyorsunuz bu bir kişi de olur beş kişi de önemli olan gerçek sevgiyi yakalayabileceğin insanı bulman.

vicdanın sesini dinle tatlım... hnagisini çok seviyorsun... hangisiyle mutlu olcaksan onu seç....içinde oldugun durumu çok iyi anlıyorum biliomusun...

birisi kalpte ötekisi cepte
tebrikler :1closedeyes:

Yola devammmmmmm, sırtınız yere gelmez sizin. Yada tam tersi miydi acaba kaydirigubbakcemile5 neyse anlayan anladı.

Ztn ayrildim birinden bi hafta oluo
otekindende ayrilcam.. buarada biri ztn trde biri burda

Ikisinide $utlaaaa bence :)
Kiz ikisiyle nasil idare ediyorum afferin yani
bunu basarmakta kolay degil :)
Saka falan biryana ikisinide koca olarak alamazsin dimi..
Birinden birine kiyacaksin :)

Ya anlamaya çalışıyorum da... 18 yıllık hayatıma ne acılar sığdırdım diyorsun, düşünsene daha 18 yaşındasın belki haklısın belki değilsin. Ama yaşadığın ergenlik bunalımında kimliğini arayanlardansın sen de... Ama senin yaptığın kendini kandırmak arkadaşım. NE demek "simdiye kdr baskalarini dusunup onlarin beni mutsuz etmelerine goz yummusum simdi sira bende !! "
Senin yaptığın imama kızdım orucu sende bozdum hesabı... O insanların günahı ne... Ama senin de farkına varman gereken şeyler var. Bu dönemde gençlerin savunma mekanizmaları sürekli harekette... Sen de haksız olduğunu bildiğin halde ben acı çektim sıra onlar da diyerek savunma yapıyosun ama yanlış... Alma mazlumun ahını çıkar aheste, aheste...:1no2:

haketmişsin.
sen aynı şeyleri yapıp dobra dobra açıklayınca şerefli mi oldun.
nasıl oluyormuş :mymeka:
aldatılmanın acısını hakaret ederek çıkaramazsın :dilcikar:

öyleymiş,
aldatılmış, kızı hiiiiç umursamıyo ama araştırıp nerelere girmiş kızın neler yazdığını görmek için.
erkekleri böyle görmek hoşuma gidiyo benim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…