E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Kizmakta haklisiniz bende kendime kiziorum ama ben cok olaylar yasadim bu 18 yillik hayatima ne acilar sigdirdim.. O yuzden hic kimseye acimiorum nasil mutluysam oyle yasiorum .
Kotu bi insanmiyim belkide evet.. ama simdiye kdr baskalarini dusunup onlarin beni mutsuz etmelerine goz yummusum simdi sira bende !!
inana bana sevsen böyle yapmassın değer verdiğin zaman acıma hissi olur birde anacım sen bunlarla çıkıyosun ama arada cinselliğe dayalı bişeyler oluyormu yani aşırısı değil öpüşme dokunma gibi el tutmalar nekadar aşırıya gidiyosun peki yani eğer bunlar varsa ozaman sana üzülürüm yoksa üzülmem diğer kişilere üzülürüm gerçi bunlar olursa kızım sen onları değil onlar seni oynatmış oluyor sen nekadrda iksiini bir arada yürüttüysende cevabını en kısa zmanda bekliyorum canikom
ben bunu diyen kişini erkek arkadaşıyım yani 2.5 yıllık sevgilisiyim .... bu yorumuna katılıyorum aynı şeyleri ben ona dobra dobra açıkladığımda bana dediği lafları duymalıydınız yani bana göre gözümde bi sokak kadının farksız halde. ben onun için neler yaptım o ise beni aldatmış haberim bile yok yani adiliğini şerefsizliğini bir kez daha ortaya koydu..bu kızdan bı bok olmaz acıkcası:)yasadıklarım bana kar olarak kalsın acmıyım daha fazlaD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?