hoşbulduk. tabi katılırım. muhabbet olsun yeterki :)
27 yaşımdayım. işletme mezunuyum. sekreter olarak çalışıyorum 6,5 senedirtrakyalıyım. ben de 3 yıllık evliyim. çocuğum yok. şu an "evimizi" büyütüyoruz çocuk niyetine.
bir kaç gündür şu maya takvimi olayına takıldım. foton kuşağına gireceğimiz internette konuşuluyor. maya takvimine inanmıyordum. kuşak falan dediler tırsmaya başladım :44::44::44:
Hi görmem miiii
Nasılsınız kızlarrr ?
mavielle, Allah yardımcın olsun canımm. inşallah yarın güzel sonuçlar alırsınn
ne olucakmış kii ?? korktugun ne hiç görmedım duymadımda ?
hoşgeldinn ayrıca canım
tubimmmmmmm
kıslar ben kaçar. kahvaltı yapcammm buyrun kahvaltı masasında devam edelim sohbete
KuzummmmNoldu sanaa amaaa :44:
canım sıkılo ya ortada bir neden de yok aslında depreşşyona giriom sanırım
operasyona çıkıyorum dedi dün..konuşamadık içim sıkılıo yaa
aynı bende öleyimm suannnncanım sıkılo ya ortada bir neden de yok aslında depreşşyona giriom sanırım
Kuzumm döncek sağ sağlimm dua edelim bol boll
operasyona çıkıyorum dedi dün..konuşamadık içim sıkılıo yaa
ne olucakmış kii ?? korktugun ne hiç görmedım duymadımda ?
hoşgeldinn ayrıca canım
kıslar ben kaçar. kahvaltı yapcammm buyrun kahvaltı masasında devam edelim sohbete
seni çook iyi anlıyorum cnmsıkma canını bişey olmaz allahın izniyle..
günaydın kıss cadıı
bende aynıyım guzummm ısteyık ıste nossunsıyırmış bi şekilde devam
işteyim, sen nasılsın ?
benim bünye 5. boyutu kaldırmaz yaafoton kuşağı diye araştır. uzun biraz. yeni bir çağa geçiş dönemi diyorlar. ne bileyim kafam karıştı azıcık :):44:
ohh valla ne güzel olurdu şöyle full kahvaltı. yakın olsak kahvaltı günü yapardık :)
depresyona girmiyorsun işte. foton kuşağı etkisiymiş. başımızın tam üstünde zaman zaman şiddetli ağrı, sebepsiz sıkılmalar, ağlama krizleri vs. yapıyormuş güyaa... neymiş yeni çağ için değişime ayak uyduruyormuş vücudumuz. 2 sarmallı DNA'mız 12 sarmallı DNA olarak değişecek 5. boyuta geçiş yapacakmışız...
benim bünye 5. boyutu kaldırmaz yaa
sürekli acık satennn :)müzik dinle :)
sürekli acık satennn :)
ne dinliyorsun?