İki Lafın Belini Kırmaya Ne Dersiniz???

ahh arkadaşım ahhh 7 deneme 4 hamilelik kaybedilen 6 bebek (2 hamileliğim ikizdi) hamile kalsam bi dert kalmasam bi dert kafayı yedin ama karşıdan gören sen kadar güçlüsün der içimi bi bilseler

Haklısın Canım zor Ama olsun içini ferah tut İnşallah hayırlısıyla olcak dua ederim Sana üzülme sakın ..:KK43:

ahh arkadaşım ahhh 7 deneme 4 hamilelik kaybedilen 6 bebek (2 hamileliğim ikizdi) hamile kalsam bi dert kalmasam bi dert kafayı yedin ama karşıdan gören sen kadar güçlüsün der içimi bi bilseler

rabbim yardımcın olsun kardeş. allah büyük sakın umudu kaybetme sakin ol üzme kendini inşallah bu sefer hayırlısıyla bebişin seninledir. rabbim tüm isteyenlere de sana da hayırlısıyla nasip etsin inş.

günaydın hoşgeldn tatlım senide bekleriz:KK34:

hoşbulduk. tabi katılırım. muhabbet olsun yeterki :)

27 yaşımdayım. işletme mezunuyum. sekreter olarak çalışıyorum 6,5 senedir :KK52::KK52::KK52: trakyalıyım. ben de 3 yıllık evliyim. çocuğum yok. şu an "evimizi" büyütüyoruz çocuk niyetine. :KK1:

bir kaç gündür şu maya takvimi olayına takıldım. foton kuşağına gireceğimiz internette konuşuluyor. maya takvimine inanmıyordum. kuşak falan dediler tırsmaya başladım :44::44::44:

Haklısın Canım zor Ama olsun içini ferah tut İnşallah hayırlısıyla olcak dua ederim Sana üzülme sakın ..:KK43:

çok saol cnm sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah darısı isteyen herkezin başınaaaaaaaaaaaaa

rabbim yardımcın olsun kardeş. allah büyük sakın umudu kaybetme sakin ol üzme kendini inşallah bu sefer hayırlısıyla bebişin seninledir. rabbim tüm isteyenlere de sana da hayırlısıyla nasip etsin inş.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

X