tanışalım önce isterseniz...
ben 1.5 yıllık evli çokkkk şükür mutlu aynı zamanda yalnız ve aöf adalet okuyan ara sıra ders çalışan veeeeeee konuşmayı çokkkk seven biriyimmm
tanışalım önce isterseniz...
ben 1.5 yıllık evli çokkkk şükür mutlu aynı zamanda yalnız ve aöf adalet okuyan ara sıra ders çalışan veeeeeee konuşmayı çokkkk seven biriyimmm
kızlarrr benide alın aranızaaa bu gün çok gerginimmmmm bu günü kazasız atlatmam şart
zira 7.tüp bebek denememin sonucunu yarın alıcam :18::18::18::18::18: bu durumdayım kendi tırmaklarım bitti sıra saşlarıma geldi tek tek yolasım varrrrr
kızlarrr benide alın aranızaaa bu gün çok gerginimmmmm bu günü kazasız atlatmam şart
zira 7.tüp bebek denememin sonucunu yarın alıcam :18::18::18::18::18: bu durumdayım kendi tırmaklarım bitti sıra saşlarıma geldi tek tek yolasım varrrrr
kızlar güne yeni başladık sayılır bugün neler yapcaksınız bakim
günaydın millet.
topic hayırlı olsun. bol muhabbetler...:13:
Canım o kadar strese girme dua et inşallah olucak. Rahat ol azıcık
günaydın millet.
günaydın hoşgeldn tatlım senide beklerizgünaydın millet.
cnm bende özlembekarım üni.son sınıf öğrencisiyim
ahh arkadaşım ahhh 7 deneme 4 hamilelik kaybedilen 6 bebek (2 hamileliğim ikizdi) hamile kalsam bi dert kalmasam bi dert kafayı yedin ama karşıdan gören sen kadar güçlüsün der içimi bi bilseler
gel canım benim ya hoş geldin allah'ın izniyle hayırlı haberler alırsın inşallahhhh. sakin ol cnm ya kendine yazık ediyosun valla bırak saçı tırnağı şöle derin bi nefes al kendine gel bakim
Allah dayanma gücü versin canım, inşallah bu kez istediğin olur...