- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ahh o ergenlik deli çağlar
Ne kadar kalıcak peki ?
Valla evden spora gidiyorum diye çıkıyorm o yüzden sorun olmuyo gideblyrm .. Zaten bu gidişim 4 olcak daha . Başka yerre sevk olablrmiş ne zaman olcak bilmiyrum sevgilim göremeyeblrsn beni yakın zamanda diyor .
Merhaba cnmm . Anlattm üstte biyerlerde olacak :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için ama daha 2-3 ay kapalıda ( 1 ayı bitmek üzere 21.gün bugün ) geri kalan 6-7 ayı da açıkda geçircek toplam cezası 8 ay 20 gün .. Bu arada ben Cansu 18 yaşndayımm . İzmirden'm cnm sen ?
Valla evden spora gidiyorum diye çıkıyorm o yüzden sorun olmuyo gideblyrm .. Zaten bu gidişim 4 olcak daha . Başka yerre sevk olablrmiş ne zaman olcak bilmiyrum sevgilim göremeyeblrsn beni yakın zamanda diyor .
Merhaba cnmm . Anlattm üstte biyerlerde olacak :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için ama daha 2-3 ay kapalıda ( 1 ayı bitmek üzere 21.gün bugün ) geri kalan 6-7 ayı da açıkda geçircek toplam cezası 8 ay 20 gün .. Bu arada ben Cansu 18 yaşndayımm . İzmirden'm cnm sen ?
hemen bakıyorum canım
bende eskişehirden 20 yaşındayım
okuyorum öyle işte
açık kapalı ne farkı var
pek bilmiyorum kusura bakma canım.
toplam 8 ay 20 gün . Kapalıda 2-3 ay açıktada işte 2 ay kapalıda kalırsa 6 ay 20 gün , 3 ay kalırsa 5 ay 20 gün kalcak . senin adın ne bi de yaş kaç peki :) ben cansu 18 yaşndaym .
hay ben böyle adaletinÇok büyük fark var :) Kapalıda telefon yok sadece perşembe günleri 10 dakika cuma günleride dediğim gibi arada demirler ve cam var dokunamaıyosn yasak telle karşılıklı 30 dkka görüşüyosun . Öteki günler ise hiç bi şekilde haber alamıosn fax var işte o da 2 günde bir tek bi kağıt okumkla geçiyo hiç haber alamıyorm günlerce .. Açık da ise görüşde demir cam flan yok dokunabliosun arada masa olsada sarılma imkanın var ve 45 dkka .. Ve telefon istediğin zmn arayabiliyomuşsun gece 00:00'a kadar .
Şu kapalıdan açığa geçiceği için mi başka yere sevk olacakmış..
İnşallah yine yakın bir yere çıkarda hiç olmazsa görürsün her hafta..
Daha küçükmüşsün sen tatlım ya
Ne kadardır birliktesiniz ?
Allah sabır versin canım bnm
Aynen öyle cnm bu gitiği ilçenin açığıda varmş oraya gelir büyük ihtimal ama şartları kötü ya arada çok enli bi masa var ve normal cezaevlerindeki süreden az bi süre veriolar 30 dkkck bişiy hemen bitiyo .
:)) öyle işte . Hergünümüzü saymıyorm ama hesaplamak basit oluyo tam olarak yazacak olursamm 2 sene 3 ay 22 gündür beraberiz :)
23 yaşındayım ben tatlım
23 yaşındayım ben tatlım
Topiğimizin ablası sensin lan..
Farkettin mi..
Aynen öyle cnm bu gitiği ilçenin açığıda varmş oraya gelir büyük ihtimal ama şartları kötü ya arada çok enli bi masa var ve normal cezaevlerindeki süreden az bi süre veriolar 30 dkkck bişiy hemen bitiyo .
:)) öyle işte . Hergünümüzü saymıyorm ama hesaplamak basit oluyo tam olarak yazacak olursamm 2 sene 3 ay 22 gündür beraberiz :)
Askere gidip geldi mi canım erkek arkadaşın kaç yaşında ?
Evet benden büyüğü gelmezse
erkek arkadaşmla aynı yaştasınız o 1990 şubat doğumlu senin hangi ay merak ettim şimdi :)
Hiç görüşememekten daha iyidir ayazım.
30 dakika 30 dakikadır..
O 30 dakikada onu ne kadar çok özlediğini sevdiğini söylesen ona dayanma gücü verirsin..
Sabır verirsin..
30 dakika giyip geçme canım :))
askerliğini bitirdi cnm evet :) Kendisi kargoda çalışıyodu kendi arabasıyla şimdi o gittiğinden kardeşi bakıyo onun işine . Senin erkek arkadaş var mı peki ??
Haklısın orası öyle .. Bitti dizi bu arada .. Çocuğun evlendiği kızın kardeşiyle çocuğun sevgilisi dans ederken kördü çocukanlatışa bak
Bu arada topiğin en güççüğü benim gene
Hmm kardeşinin yardımı iyi olmuş askerliği de aradan çıkması iyi olmuş
Evet kuzucum benm var sevdiceğim 3 yıl 1 aydır beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?