İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aşk olsun tivi ben her önüne gelen miyim he.. zaten geceleri seni pek göremiyorum oyunlarda oluyorsun herhalde..
Of of ..
Şu aralar pek bi iştahım açık.
Mangaldan bahsetmeyelim panama güzeli..

Ne bileyim senin sen oldugunu Bu aralar girmiyorum pek.. Benimde acik istahim dun aksam girtlagima kadar dolu uyudum yani bi lokma daha itekleyemezdim iceri nasil sisirdimse mideyi

Nazar değmesin kanka

Niye ateşin çıktı noldu durduk yere

Cam falan açık camın dibinden yazıyorum hatta..
Bilmiyorum ya ateşim çıktı birden , elimi yüzümü yıkayıp ilaç aldım..
Geçer herhalde..

Normalde hep üşürüm.
Isınınca da tam ısınıyorum ya.
Damaklarım yara oldu hasta olabilirim belki..

De canım lady de marmelad de o kdar uzatmana grek yok
Az beklemişsin sen
Seninki deli harbi
Beklemeyin hemenn yapın düğünü

Deli aşkmıı çok özledim ama ya

Ben o dizinin sadece ilk bölümünü izledim.
Sağolsın leydi bütün sezonu özet geçti az önce.Akıcı olduğu kesin.Konudan belli..

Hahahah iyi olmuşş :))

Ne bileyim senin sen oldugunu Bu aralar girmiyorum pek.. Benimde acik istahim dun aksam girtlagima kadar dolu uyudum yani bi lokma daha itekleyemezdim iceri nasil sisirdimse mideyi
noluyor yahu bu aralar herkese
bende deli gibi yemek yiyorum

ateşli hatuunnn

Hahaha , of varya tabak tabak yemek yiyorum.Dur demenin vakti geldi de geçiyor bence..

Gecmis olsun...

ya kk da sayfayı yenilediğimde bazen otomatik olarak bi dosya inmeye başlıyor afr.php adında
hemen iptal ediyorum ne ki bu yaa:26:

.Dursun dursun öyle açık dursun cam otur sende orda

Deli aşkmıı çok özledim ama ya

Hahahah iyi olmuşş :))

Özlemişsindir tabi ama sabret canım hiç ayrılmayacağınız zamanlarda gelicektir inşallahhh

Bende deli gbi yiyorum
Şuan karnım şiş hala yicem diye uğraşıyorum

Valla kardes bana bisey oldugu yok ben hep boyleyim gunduz az yerim yemem aksamda kurt gibi gezerim ne varsa yerim

Hahaha , of varya tabak tabak yemek yiyorum.Dur demenin vakti geldi de geçiyor bence..

Daha demin yemek yedim ama hala acim sanki birseyler yiyesim var agzim ac benim midem degil herhalde

Valla kardes bana bisey oldugu yok ben hep boyleyim gunduz az yerim yemem aksamda kurt gibi gezerim ne varsa yerim

Daha demin yemek yedim ama hala acim sanki birseyler yiyesim var agzim ac benim midem degil herhalde

İnsan yemek yedikten bi 20 dakika sonra anlıyormuş doyduğunu..
Ama ben saatler geçsede anlayamıyorum doyduğumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…