• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bilmiyor
bilse annem salak mısın sen gencecik kızsın
benim babanın seni gelinlikle görmeye
kırmızı kuşağını bağlamaya hakkımız yok mu der
aslada izin vermez
bi düğün yapamayacak kadar kıyımsızlarla işimiz olmaz diye

Eh işte demek istediğim de bu benim.
Sen şimdi sorunsuz bu ilişkiyi yürütüyor olabilirsin .
Ama evlilik konusuna geldiğiniz de çok başınız ağrır.
Arada kalırsın.

Annenler haklı..
Ne diyecek annenlere.
Düğünlerde oynayanları sevmiyorum ondan düğün yapmıycam mı diyecek.
Sen bana bunu anlattığın günden beri diyorum ben sana.
Durumu olupta düğün yapmamak ..
Bunu mantığın alıyor mu ya..

İçinde ukte kalır.
Bizim bir arkadaşımız var.Leydi bilir.
Ayfondan söz ediyorum..

O gelinlik giymedi.Evlendi.Kocasıyla mutlu hayatı var.Ama burada gelinlikle ilgili bir konu görse hep moreli bozulurdu..
Böyle mi olmak istiyorsun !:54:

ne diyebilirim kanka bozulurum ama kabul ederim
çok seviyorum ve eger gerçkten evliliğe gidersek 4 senedir beraber olmuş olacağz
4 seneyi bi düğün için nasıl atarım
başka bi adamla nasıl yaparım
o adam beni düğünle davulla zurnayla aldı eşi yaptı diyelim nasıl unuturum mutlu olurum

Ya kuzum niye illa sen birşeylerden vazgeçmek zorundasın.
O bu düşüncesinden senin için vazgeçsin. Bunu o yapsın.Sen niye yapıyorsun ki ?

Sen bak kitaba.. =) Bakalım bulucan mı..
Ayrıca şimdi sen tam olarak ne zaman görücen onu görüşme zamanları ne zaman ?

perşembe 10:30 civarı 10 dakka knşma telde . cuma günleride 2 demir parmaklık ve arada bir kalın cam ile telde karşılıklı 30 dakika veriyolar annesiyle gidiyoruz ona da ..

perşembe 10:30 civarı 10 dakka knşma telde . cuma günleride 2 demir parmaklık ve arada bir kalın cam ile telde karşılıklı 30 dakika veriyolar annesiyle gidiyoruz ona da ..

Canım bulunduğunuz yerdeki ceza evinde demi ?
Ben sandım başka ilde..

Bak o güzelmiş işte..
Peki her perşembe ve cuma bunları yapabiliyor musunuz ?

Canım bulunduğunuz yerdeki ceza evinde demi ?
Ben sandım başka ilde..

Bak o güzelmiş işte..
Peki her perşembe ve cuma bunları yapabiliyor musunuz ?

Başka ilde neden olsunki her ilde cezaevi var sonuçta :) evet yapabiliyoruz da zaman çok az bi de 30 dkkayı annesiyle paylaşıyorm of ya .
ama ilçeler biraz uzak ya normalde 10 dakka ama otobüsle gitmek zorundaym otobüsde çok dolanıyo ve 1 saat 15 dkkada anca gidiyorum . Öyle işte .

Başka ilde neden olsunki her ilde cezaevi var sonuçta :) evet yapabiliyoruz da zaman çok az bi de 30 dkkayı annesiyle paylaşıyorm of ya .
ama ilçeler biraz uzak ya normalde 10 dakka ama otobüsle gitmek zorundaym otobüsde çok dolanıyo ve 1 saat 15 dkkada anca gidiyorum . Öyle işte .

Özel olmazsa neden orda sorablir miym :26:

Bazen başka yere sevkler oluyor ya ondan dedim..

Cansu, senin için çok dua ediyorum bunu unutma..

Bak bu her zaman görüşme imkanının olması çok iyiymiş.
Peki her perşembe ve cuma bunları yapabiliyor musun ..
Gidemediğin zamanlar oluyor mu..

ayaz merhaba
biz konuyu bilmiyoruz ama anlatırsan yorum yaparız
geçmiş olsun umarım kısa zamanda çıkar

Benim erkek arkadaşım cezaevinde ondan bahsediyoruz .. Ergenlikte bikaç kişi yolda saldırınca o da üstlerine gitmiş kendini fazla savununca ceza aldı cezada yeni gelince gitti . Haberleşemiyoruz bile öyle işte ..

Ahh o ergenlik deli çağlar :50:
Ne kadar kalıcak peki ?

Bazen başka yere sevkler oluyor ya ondan dedim..

Cansu, senin için çok dua ediyorum bunu unutma..

Bak bu her zaman görüşme imkanının olması çok iyiymiş.
Peki her perşembe ve cuma bunları yapabiliyor musun ..
Gidemediğin zamanlar oluyor mu..

Valla evden spora gidiyorum diye çıkıyorm o yüzden sorun olmuyo gideblyrm .. Zaten bu gidişim 4 olcak daha . Başka yerre sevk olablrmiş ne zaman olcak bilmiyrum sevgilim göremeyeblrsn beni yakın zamanda diyor .

ayaz merhaba
biz konuyu bilmiyoruz ama anlatırsan yorum yaparız
geçmiş olsun umarım kısa zamanda çıkar

Merhaba cnmm . Anlattm üstte biyerlerde olacak :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için ama daha 2-3 ay kapalıda ( 1 ayı bitmek üzere 21.gün bugün ) geri kalan 6-7 ayı da açıkda geçircek toplam cezası 8 ay 20 gün .. Bu arada ben Cansu 18 yaşndayımm . İzmirden'm cnm sen ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahh o ergenlik deli çağlar :50:
Ne kadar kalıcak peki ?

Ben ortaokuldayken bir çocuğu pet şişe ile dövmüştüm.
Burnumu öğretmenler çok güzel buluyordu.
Bu kıskançta dedikodu yapmış.
Yok onun burnun ameliyatlı falan diye.

Ah ne gıcık olmuştum ya.Öğretmenler bizi barıştırmak istemişlerdi de hiç oralı olmamıştım..
Çocuk beni ne zaman görse bunun muhabbetini yapardı..
Çocukluk işte..
Gülerek anlattığımız bir anıydı.Tabi şimdi hiç biriyle görüşmüyorum kaç sene oldu..

Valla evden spora gidiyorum diye çıkıyorm o yüzden sorun olmuyo gideblyrm .. Zaten bu gidişim 4 olcak daha . Başka yerre sevk olablrmiş ne zaman olcak bilmiyrum sevgilim göremeyeblrsn beni yakın zamanda diyor .

Merhaba cnmm . Anlattm üstte biyerlerde olacak :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için ama daha 2-3 ay kapalıda ( 1 ayı bitmek üzere 21.gün bugün ) geri kalan 6-7 ayı da açıkda geçircek toplam cezası 8 ay 20 gün .. Bu arada ben Cansu 18 yaşndayımm . İzmirden'm cnm sen ?
hemen bakıyorum canım
bende eskişehirden 20 yaşındayım
okuyorum öyle işte
açık kapalı ne farkı var
pek bilmiyorum kusura bakma canım.

Back