• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Leydim buralara göçmüşsün yaaaa hayırlı olsun diğer topic duymasın :9::9::9:

Benimkide soru ya :) gördüm altta şiir çok güzelmiş. Maşallah evlilik ne zaman ? okuyo musun ? Bu arada isimide söylemedinn :)

İkimizde okuyoruz o bizim şarkımız :16::16:
Evliliğe yolumuz uzun gibi Allahım nasip ederse bakalm askerliğimiz falan var bzm daha
İsmimi yazmıyorum tatlm nolur ne olmaz diye :1:

Küstüm ben sana küstüm..
Ben sana arkadaşlık yollatım tivibuğum ama sen kabul etmedin çıkaramadın beni tamam mı hıh:19:

Her önüme geleni kabul etmiyorum.. Bende diyorum kim ola ki bu dan diye niye eklemis beni :27:
Küsersen sana mangal yok:37:

İkimizde okuyoruz o bizim şarkımız :16::16:
Evliliğe yolumuz uzun gibi Allahım nasip ederse bakalm askerliğimiz falan var bzm daha
İsmimi yazmıyorum tatlm nolur ne olmaz diye :1:

Peki ladymarmelad diyim o zaman :)) Valla o zaman Allah kolaylık versin .. Ben benimkiyle askere giderken arkadaştm son 5 ay kala izne geldi o izinde çkmaya başladık son 5 ayını bekledim . Askerliği uzun dönemdi kavga etmiş 1 ay da uzamıştı . 1 kerede ceza yiyiip diskoya gitmişti :9: anlıycağın benm adam baya bi sinirli . Benimki inşallah bi çıksn önüümüzde bi engellimiz yok . Ben zaten açıktan okuyorum 2 senelik bi bölüm bankacılık ve sigortacılık . Onun okul derdi yok çalışıyo işte askerliğide bitti . Biz o çıkana kadar 3.senemize gircez çıktığı ay yani temmuzda filan çıkcak . 1 senede tanışıklğmz vardı etti 4 sene . İnşallah çıktığında ya da 1 sene snra filan evlncez nasipse .
Dizinin konusunu duyunca iyi ki de izlememişim dedim ya..:27:

Ben de geçen haftadan beri izliyorm baya bi yeni aama baya akıcı güzel dizi :)

Her önüme geleni kabul etmiyorum.. Bende diyorum kim ola ki bu dan diye niye eklemis beni :27:
Küsersen sana mangal yok:37:

Aşk olsun tivi ben her önüne gelen miyim he..:19: zaten geceleri seni pek göremiyorum oyunlarda oluyorsun herhalde..
Of of ..
Şu aralar pek bi iştahım açık.
Mangaldan bahsetmeyelim panama güzeli..:17:

Peki ladymarmelad diyim o zaman :)) Valla o zaman Allah kolaylık versin .. Ben benimkiyle askere giderken arkadaştm son 5 ay kala izne geldi o izinde çkmaya başladık son 5 ayını bekledim . Askerliği uzun dönemdi kavga etmiş 1 ay da uzamıştı . 1 kerede ceza yiyiip diskoya gitmişti :9: anlıycağın benm adam baya bi sinirli . Benimki inşallah bi çıksn önüümüzde bi engellimiz yok . Ben zaten açıktan okuyorum 2 senelik bi bölüm bankacılık ve sigortacılık . Onun okul derdi yok çalışıyo işte askerliğide bitti . Biz o çıkana kadar 3.senemize gircez çıktığı ay yani temmuzda filan çıkcak . 1 senede tanışıklğmz vardı etti 4 sene . İnşallah çıktığında ya da 1 sene snra filan evlncez nasipse .

De canım lady de marmelad de o kdar uzatmana grek yok :9:
Az beklemişsin sen :1:
Seninki deli harbi :27::27:
Beklemeyin hemenn yapın düğünü :16:

Ben o dizinin sadece ilk bölümünü izledim.
Sağolsın leydi bütün sezonu özet geçti az önce.Akıcı olduğu kesin.Konudan belli..:27:

Back