- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
jagger gözüm seni bi yerden istirdi sanki
niye laa
Benimkide soru ya :) gördüm altta şiir çok güzelmiş. Maşallah evlilik ne zaman ? okuyo musun ? Bu arada isimide söylemedinn :)
Haklısın orası öyle .. Bitti dizi bu arada .. Çocuğun evlendiği kızın kardeşiyle çocuğun sevgilisi dans ederken kördü çocukanlatışa bak
Bu arada topiğin en güççüğü benim gene
Leydim buralara göçmüşsün yaaaa hayırlı olsun diğer topic duymasın
Bak tiviti geldi yine sınırdayız bu topiğe sizden büyüğü gelmez..
Göçmedim kuzum diğer topikte kmse yok bu akşam
Bu topik sahibesi çok yakın arkadaşım
Gel sende katıl canm
Göçmedim kuzum diğer topikte kmse yok bu akşam
Bu topik sahibesi çok yakın arkadaşım
Gel sende katıl canm
Hıh sadece yakın arkadaş mı..
Kankasıyımateşim çıktı..
Bi ilaç içtim geldim..
Küstüm ben sana küstüm..
Ben sana arkadaşlık yollatım tivibuğum ama sen kabul etmedin çıkaramadın beni tamam mı hıh
İkimizde okuyoruz o bizim şarkımız
Evliliğe yolumuz uzun gibi Allahım nasip ederse bakalm askerliğimiz falan var bzm daha
İsmimi yazmıyorum tatlm nolur ne olmaz diye
Dizinin konusunu duyunca iyi ki de izlememişim dedim ya..
KK'nin bana kazandırdığı en güzel şeysin
Her önüme geleni kabul etmiyorum.. Bende diyorum kim ola ki bu dan diye niye eklemis beni
Küsersen sana mangal yok
Peki ladymarmelad diyim o zaman :)) Valla o zaman Allah kolaylık versin .. Ben benimkiyle askere giderken arkadaştm son 5 ay kala izne geldi o izinde çkmaya başladık son 5 ayını bekledim . Askerliği uzun dönemdi kavga etmiş 1 ay da uzamıştı . 1 kerede ceza yiyiip diskoya gitmiştianlıycağın benm adam baya bi sinirli . Benimki inşallah bi çıksn önüümüzde bi engellimiz yok . Ben zaten açıktan okuyorum 2 senelik bi bölüm bankacılık ve sigortacılık . Onun okul derdi yok çalışıyo işte askerliğide bitti . Biz o çıkana kadar 3.senemize gircez çıktığı ay yani temmuzda filan çıkcak . 1 senede tanışıklğmz vardı etti 4 sene . İnşallah çıktığında ya da 1 sene snra filan evlncez nasipse .
Ben de geçen haftadan beri izliyorm baya bi yeni aama baya akıcı güzel dizi :)
Peki ladymarmelad diyim o zaman :)) Valla o zaman Allah kolaylık versin .. Ben benimkiyle askere giderken arkadaştm son 5 ay kala izne geldi o izinde çkmaya başladık son 5 ayını bekledim . Askerliği uzun dönemdi kavga etmiş 1 ay da uzamıştı . 1 kerede ceza yiyiip diskoya gitmiştianlıycağın benm adam baya bi sinirli . Benimki inşallah bi çıksn önüümüzde bi engellimiz yok . Ben zaten açıktan okuyorum 2 senelik bi bölüm bankacılık ve sigortacılık . Onun okul derdi yok çalışıyo işte askerliğide bitti . Biz o çıkana kadar 3.senemize gircez çıktığı ay yani temmuzda filan çıkcak . 1 senede tanışıklğmz vardı etti 4 sene . İnşallah çıktığında ya da 1 sene snra filan evlncez nasipse .
Ben de geçen haftadan beri izliyorm baya bi yeni aama baya akıcı güzel dizi :)
Valla sende öylesin.
Reeldeki arkadaşlarımdan on bin kat daha sağlam bir dostluğun var ! Allah'a şükür !
Üfleyin beni harbiden ateşim çıktı ya ..
Ben o dizinin sadece ilk bölümünü izledim.
Sağolsın leydi bütün sezonu özet geçti az önce.Akıcı olduğu kesin.Konudan belli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?