İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Leydim buralara göçmüşsün yaaaa hayırlı olsun diğer topic duymasın

Benimkide soru ya :) gördüm altta şiir çok güzelmiş. Maşallah evlilik ne zaman ? okuyo musun ? Bu arada isimide söylemedinn :)

İkimizde okuyoruz o bizim şarkımız
Evliliğe yolumuz uzun gibi Allahım nasip ederse bakalm askerliğimiz falan var bzm daha
İsmimi yazmıyorum tatlm nolur ne olmaz diye

Küstüm ben sana küstüm..
Ben sana arkadaşlık yollatım tivibuğum ama sen kabul etmedin çıkaramadın beni tamam mı hıh

Her önüme geleni kabul etmiyorum.. Bende diyorum kim ola ki bu dan diye niye eklemis beni
Küsersen sana mangal yok

İkimizde okuyoruz o bizim şarkımız
Evliliğe yolumuz uzun gibi Allahım nasip ederse bakalm askerliğimiz falan var bzm daha
İsmimi yazmıyorum tatlm nolur ne olmaz diye

Peki ladymarmelad diyim o zaman :)) Valla o zaman Allah kolaylık versin .. Ben benimkiyle askere giderken arkadaştm son 5 ay kala izne geldi o izinde çkmaya başladık son 5 ayını bekledim . Askerliği uzun dönemdi kavga etmiş 1 ay da uzamıştı . 1 kerede ceza yiyiip diskoya gitmişti anlıycağın benm adam baya bi sinirli . Benimki inşallah bi çıksn önüümüzde bi engellimiz yok . Ben zaten açıktan okuyorum 2 senelik bi bölüm bankacılık ve sigortacılık . Onun okul derdi yok çalışıyo işte askerliğide bitti . Biz o çıkana kadar 3.senemize gircez çıktığı ay yani temmuzda filan çıkcak . 1 senede tanışıklğmz vardı etti 4 sene . İnşallah çıktığında ya da 1 sene snra filan evlncez nasipse .
Dizinin konusunu duyunca iyi ki de izlememişim dedim ya..

Ben de geçen haftadan beri izliyorm baya bi yeni aama baya akıcı güzel dizi :)

Her önüme geleni kabul etmiyorum.. Bende diyorum kim ola ki bu dan diye niye eklemis beni
Küsersen sana mangal yok

Aşk olsun tivi ben her önüne gelen miyim he.. zaten geceleri seni pek göremiyorum oyunlarda oluyorsun herhalde..
Of of ..
Şu aralar pek bi iştahım açık.
Mangaldan bahsetmeyelim panama güzeli..

De canım lady de marmelad de o kdar uzatmana grek yok
Az beklemişsin sen
Seninki deli harbi
Beklemeyin hemenn yapın düğünü

Ben o dizinin sadece ilk bölümünü izledim.
Sağolsın leydi bütün sezonu özet geçti az önce.Akıcı olduğu kesin.Konudan belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…