• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Margaaaaaa :KK42: ailemle aram bozuk... bazı kadın hastaliklarim var tedavi görüyorum. Dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sevinçten cildirdim,sabaha kadar uyuyamadim. Kan tahlili yaptırdım,negatif çıktı... dunya başıma yıkıldı ya :KK42: herşey bu ara kötü gidiyor anlayacagin

Margaaaaaa :KK42: ailemle aram bozuk... bazı kadın hastaliklarim var tedavi görüyorum. Dün gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Sevinçten cildirdim,sabaha kadar uyuyamadim. Kan tahlili yaptırdım,negatif çıktı... dunya başıma yıkıldı ya :KK42: herşey bu ara kötü gidiyor anlayacagin
yaa bazen üst üste gelir
ama sonra da üst üste güzel günler de gelecektir inşallah ..hep böyle çünkü.. :(

Biliyorum durumunu tatlım dua ediyorum sana demiştim geçenlerde hatırlıyorsan..
Bu konun için ediyordum..

Allah doğru zamanda verir inşallah, tedavinden yanıt alırsın..

Şükret haline..İnan ki..

yaa bazen üst üste gelir
ama sonra da üst üste güzel günler de gelecektir inşallah ..hep böyle çünkü.. :KK43:
Offf güzel olsun artık,sıkıldım artık :KK61:
Biliyorum durumunu tatlım dua ediyorum sana demiştim geçenlerde hatırlıyorsan..
Bu konun için ediyordum..

Allah doğru zamanda verir inşallah, tedavinden yanıt alırsın..

Şükret haline..İnan ki..
Evet hatırladım canim. Sağol Allah razı olsun :KK60:

Ben ağlıyorum,sizde Aglayin bana ne :KK42:

Back