İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Gir benim imzama yaz ne istiyorsan

Zormala kendini, Allah korusun, başına bela alcan bak
ayynısını arkdaşımda dedi bende sen gibi herşeyi kendim yapcam diye uğraştım erkenden doğurdum dedi bende artık yapmıycam canım şimdiye kadar yaptıklarım benim yapmam gerekenlerdi napem canımm

daha önce karşılaştık lakin kaynaşmadık
e kaynasalım o zaman

Kuzu bende bilmiyordum ki.. Evlendikten sonra yapmaya başladım. Eşim yemek seçtiği içinde hep farklı tarifler bulup yapmak zorunda kaldım
Elin oğlu öğretiyor sana, şimdiden öğrenme boşver
bencede yaaaa ana evındede rahat edemezsem baska edemem zaten

annenler de diyor bu duruma peki

Söyleyemedim daha nasıl söyleyebilirim ki bilemiyorum ama ben sevgilime babanla gorusmeyi keserim ne evinize gelirim ne de o evlendikten benim evime gelebilir diyorum haksız myim ki benim istememe gelmeyen evime de gelemez ben de ona gitmem

Neden? Ne oldu ki?

Eşine yaptır, kvne yaptır
eşime bi iş yaptırcama kendimi çatıdan atıyım daha iyi kv de de kendi evini yaptırdı biliyosun ondan o da kendi derdinde sağolsun yine gelip yapıyo ama onada bi yere kadar söyleniyo canikom geçen gün annem geldi 3 gün kaldı gitti kv de işleri niye anne yaptırmadın dedi işlkinde bişi demedim 3söyleyişinde artık sinirle söyledim anneme yaptırcaklarımı yaptırdım 3 gün burdaydı diosun ilk gün hastanedeydik eve geldimizde saat 4 geliyodu dedim sonraki gün yağmur yağıyordu ev işlerini yaptık sonraki günde zaten sabah iş yaptık öğlene gözlüğünü medikal işelerini halletmeye gittik sonrada gitti dedim napsın annem dedim babam çağırdı mecbur gitti kp kv bi yere gitsin sonraki gün arar ne zaman gelcen diye babam arayıp çağırdı diye nedense gözüne baktı napsın babamda yazın açık kalp ameliyatı oldu bişi diyemem ki sinirlerimi zıplatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…