- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.681
Evet ama sadece 5 kereAaa ciddi misin? Yeni mi geldi bu özellik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama sadece 5 kereAaa ciddi misin? Yeni mi geldi bu özellik
5 kere de iyiymiş nerden yapıyoruz bulamadım amaEvet ama sadece 5 kere
Bi ara senin nicki aratırken görmüştüm bende :) 5 defaysa hepsini kullanmaSağol canım baska nico da varmış işaret kaldırdım kabul etmedi
Kocan bugece rahatmı bıraktı seni :)hmmm durumlar fena mı
Kişisel bilgileriniz-en altlarda kullanıcı ismi değiştirme var bende5 kere de iyiymiş nerden yapıyoruz bulamadım ama
1 hakkım kaldı. hor kullandımBi ara senin nicki aratırken görmüştüm bende :) 5 defaysa hepsini kullanma
ee ev falan bakıyordunuz yaaDurumlar stabil yaa ne bi ilerleme ne bi gerileme var :)
dışarı çıktı bugun yok da eli kulağında olabilirKocan bugece rahatmı bıraktı seni :)
ee ev falan bakıyordunuz yaa
Hangi ara kullandın o kadarKişisel bilgileriniz-en altlarda kullanıcı ismi değiştirme var bende
1 hakkım kaldı. hor kullandım
Ondan bizimlesin İyi olmuş hadidışarı çıktı bugun yok da eli kulağında olabilir
Kişisel bilgileriniz-en altlarda kullanıcı ismi değiştirme var bende
1 hakkım kaldı. hor kullandım
Yok yahu değişik şekillerde yazdım da hemen kabul etti karambole geldimHangi ara kullandın o kadar
Ajan gibi aramızda mı dolaştın, tanımadıkta
evet zaten yorgundum gitmesine izin verdim bugun sizle takılıyorum bendeOndan bizimlesin İyi olmuş hadi
Bende de imza duzenleme yok değiştiremiyorumBen de coyle bir sey gorunmuyor
Son hakını kara gün için sakla artık :)Yok yahu değişik şekillerde yazdım da hemen kabul etti karambole geldim
hmm nişan düğün işleri ne alemde pekiHaa onda emlakciyla anlasamadik baska bakacagiz daha sonra canim
Bende çıkacam ama çıkasım gelmiyorevet zaten yorgundum gitmesine izin verdim bugun sizle takılıyorum bende
Bende de imza duzenleme yok değiştiremiyorum
Kotu ya sacım kesildi acılmadı dustan sonra mecbur kaldık.. o surdukleri şey yuzundenSon hakını kara gün için sakla artık :)
Nasıl oldun? Nasıl hissediyorsun?