- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.681
Evet ama sadece 5 kereAaa ciddi misin? Yeni mi geldi bu özellik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama sadece 5 kereAaa ciddi misin? Yeni mi geldi bu özellik
5 kere de iyiymiş nerden yapıyoruz bulamadım amaEvet ama sadece 5 kere
Bi ara senin nicki aratırken görmüştüm bende :) 5 defaysa hepsini kullanmaSağol canım baska nico da varmış işaret kaldırdım kabul etmedi
Kocan bugece rahatmı bıraktı seni :)hmmm durumlar fena mı
Kişisel bilgileriniz-en altlarda kullanıcı ismi değiştirme var bende5 kere de iyiymiş nerden yapıyoruz bulamadım ama
1 hakkım kaldı. hor kullandımBi ara senin nicki aratırken görmüştüm bende :) 5 defaysa hepsini kullanma
ee ev falan bakıyordunuz yaaDurumlar stabil yaa ne bi ilerleme ne bi gerileme var :)
dışarı çıktı bugun yok da eli kulağında olabilirKocan bugece rahatmı bıraktı seni :)
ee ev falan bakıyordunuz yaa
Kişisel bilgileriniz-en altlarda kullanıcı ismi değiştirme var bende
1 hakkım kaldı. hor kullandım![]()
Ondan bizimlesindışarı çıktı bugun yok da eli kulağında olabilir![]()
Kişisel bilgileriniz-en altlarda kullanıcı ismi değiştirme var bende
1 hakkım kaldı. hor kullandım![]()
Yok yahu değişik şekillerde yazdım da hemen kabul etti karambole geldimHangi ara kullandın o kadar
Ajan gibi aramızda mı dolaştın, tanımadıkta![]()
evet zaten yorgundum gitmesine izin verdimOndan bizimlesinİyi olmuş hadi
![]()
Bende de imza duzenleme yok değiştiremiyorumBen de coyle bir sey gorunmuyor![]()
![]()
Son hakını kara gün için sakla artık :)Yok yahu değişik şekillerde yazdım da hemen kabul etti karambole geldim![]()
hmm nişan düğün işleri ne alemde pekiHaa onda emlakciyla anlasamadik baska bakacagiz daha sonra canim
Bende çıkacam ama çıkasım gelmiyorevet zaten yorgundum gitmesine izin verdimbugun sizle takılıyorum bende
![]()
Bende de imza duzenleme yok değiştiremiyorum![]()
Kotu ya sacım kesildi acılmadı dustan sonra mecbur kaldık.. o surdukleri şey yuzundenSon hakını kara gün için sakla artık :)
Nasıl oldun? Nasıl hissediyorsun?