- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.721
Ben sana çorbamdan vereyim onu yeazcık yesem nolarkiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana çorbamdan vereyim onu yeazcık yesem nolarkiii
meryem hanımmm sızınle daha once tanışıp kaynaşmışmıydık?aynen banada gündüz baya yorulmuşum ama işlerin çoğu bitti gbii
abooovv senin iş fenaaa kuzumEvet ya tuhaf bi adam istemeye de gelmezmiş ee böyle nasıl olacak anlamadım
ver valla ya cok hamaratsın ha ben hıc ev ısı yapmam yemek yapmayıda bılmemBen sana çorbamdan vereyim onu ye
Gir benim imzama yaz ne istiyorsanİmza alanım yok
Zormala kendini, Allah korusun, başına bela alcan bakaynen banada gündüz baya yorulmuşum ama işlerin çoğu bitti gbii
daha önce karşılaştık lakin kaynaşmadıkmeryem hanımmm sızınle daha once tanışıp kaynaşmışmıydık?
abooovv senin iş fenaaa kuzum
Gir benim imzama yaz ne istiyorsan
Zormala kendini, Allah korusun, başına bela alcan bak
Kuzu bende bilmiyordum ki.. Evlendikten sonra yapmaya başladım. Eşim yemek seçtiği içinde hep farklı tarifler bulup yapmak zorunda kaldımver valla ya cok hamaratsın ha ben hıc ev ısı yapmam yemek yapmayıda bılmem
O nası smiley :)) Korkutma beni
ayynısını arkdaşımda dedi bende sen gibi herşeyi kendim yapcam diye uğraştım erkenden doğurdum dedi bende artık yapmıycam canım şimdiye kadar yaptıklarım benim yapmam gerekenlerdi napem canımmGir benim imzama yaz ne istiyorsan
Zormala kendini, Allah korusun, başına bela alcan bak
e kaynasalım o zamandaha önce karşılaştık lakin kaynaşmadık
bencede yaaaa ana evındede rahat edemezsem baska edemem zatenKuzu bende bilmiyordum ki.. Evlendikten sonra yapmaya başladım. Eşim yemek seçtiği içinde hep farklı tarifler bulup yapmak zorunda kaldım
Elin oğlu öğretiyor sana, şimdiden öğrenme boşver
annenler de diyor bu duruma pekiAynen öyle canım
moralim bozukO nası smiley :)) Korkutma beni
Kesinlikle öyle, ömrünün sonuna kadar mutfak sana bakacak, ne kadar geç başlarsan o kadar iyie kaynasalım o zaman
bencede yaaaa ana evındede rahat edemezsem baska edemem zaten
Neden? Ne oldu ki?moralim bozuk
Eşine yaptır, kvne yaptırayynısını arkdaşımda dedi bende sen gibi herşeyi kendim yapcam diye uğraştım erkenden doğurdum dedi bende artık yapmıycam canım şimdiye kadar yaptıklarım benim yapmam gerekenlerdi napem canımm
oluuur ben antalyalıyım 15 aylık evliyim 23 yaşındayım 5 hafta sonra inşallah anne olcam sene kaynasalım o zaman
bencede yaaaa ana evındede rahat edemezsem baska edemem zaten
dedim ya kestirdikNeden? Ne oldu ki?
Eşine yaptır, kvne yaptır
annenler de diyor bu duruma peki
eşime bi iş yaptırcama kendimi çatıdan atıyım daha iyi kv de de kendi evini yaptırdı biliyosun ondan o da kendi derdinde sağolsun yine gelip yapıyo ama onada bi yere kadar söyleniyo canikom geçen gün annem geldi 3 gün kaldı gitti kv de işleri niye anne yaptırmadın dedi işlkinde bişi demedim 3söyleyişinde artık sinirle söyledim anneme yaptırcaklarımı yaptırdım 3 gün burdaydı diosun ilk gün hastanedeydik eve geldimizde saat 4 geliyodu dedim sonraki gün yağmur yağıyordu ev işlerini yaptık sonraki günde zaten sabah iş yaptık öğlene gözlüğünü medikal işelerini halletmeye gittik sonrada gitti dedim napsın annem dedim babam çağırdı mecbur gitti kp kv bi yere gitsin sonraki gün arar ne zaman gelcen diye babam arayıp çağırdı diye nedense gözüne baktı napsın babamda yazın açık kalp ameliyatı oldu bişi diyemem ki sinirlerimi zıplatıyorlarNeden? Ne oldu ki?
Eşine yaptır, kvne yaptır